Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

H AΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ... Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



 Η "Σιδηρά Κυρία" του Δ.Ν.Τ.  ξεχέζει τον ΜπακατσελοΒενιζέλο υπό το βλέμα του σακάτη, ο οποίος  έχει "γράψει" τους συνομιλητές του και το διασκεδάζει 

Αυτή είναι η κατάντια της "Ελλάδας του Πράσινου Ηλιου", των τσαρλατάνων σοσια-ληστών ,  δημιούργημα του "χαρισματικού ηγέτη" Ανδρέα Παπανδρέου

6 σχόλια:

  1. Αυτό το παιδοβούβαλο θα πρέπει να του δίνουν 500 ευρω τον μήνα και να τον στείλουν να διαμένει στην Φλώρινα να νοικιάζει και σπιτι και να δούμε πως θα ζεσταθεί ο καριόλης. Τα ξίγκια του θα τα κάψει στο αψε σβήσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ίακχε κάτι άσχετο με το παραπάνω θέμα ΄και σχετικό με τα τοπικά και θέλω απάντηση. Καιεμείς τώρα με αυτούς τους γαμημένους φτωχοποιηθήκαμε αν όχι όλοι οι περισσότεροι. Και ερωτώ γιατί και εμείς να μην πληρώνουμε το νερό που καταναλώνουμε και να μας το παρέχει δωρεάν ο Δήμος όπως κάνει με τους κατοίκους του Αγίου Αθανασίου, της περιοχής του ΚΤΕΟ;
    Αυτό νομίζω είναι από μέρους της Δημοτικής Αρχής και ολων των προυγούμενων παράβαση καθήκοντος γιατί γίνεται με πρόθεση και προβλεπεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 2 ετών.
    Αν δεν είναι έτσι τότε και εγώ θέλω να έχω δωρεάν νερό, έχω και μεγάλο κήπο και θα σπείρω τα πάντα τώρα και με την κρίση ποτίζοντάς τα, επίσης θέλω να πλένω και δωρεάν το αυτοκίνητό μου όπως κάνουν αυτοί που δεν πληρώνουν μέχρι τώρα.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Επίσης νομίζω ότι μπορεί να επέμβει και ο Ειασαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΚΟΥΣΕς ΤΙ ΛΕΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΓΕΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ( ΑΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ ( ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ) !
    Ευγένιος
    υ.γ. ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ο ΙΑΚΧΟΣ ( ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΙΤΣΕΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ιακχε δεν μου αρεσε αυτο που εγραψες για τον κυριο που ειναι στο αναπηρικο καροτσι ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ