Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΛΕΧΡΙΤΗ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΚΟΥΣ; 1.100 ΕΥΡΩ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...

Ω ΚΑΙΡΗ, Ω ΗΘΗ !!!


 Υ.Γ. ΕΝΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ , ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,  ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ 5.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ , "ΕΓΡΑΦΕ" ΚΑΙ "ΠΕΤΣΙΝΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ" 40 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ , ΕΧΕΙ ΕΠΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ  ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ 2.500 ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΝΑΝ ΕΣΜΟ "ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ" ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΊΩΝ ΜΕΡΙΚΟΙ "ΜΙΛΑΝΕ ΣΠΑΣΤΑ" ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ... ΣΤΑΥΡΟ !!!

16 σχόλια:

  1. Μήπως ωρίμασε η παλιά ιδέα, οι δήμαρχοι να μην πληρώνονται???

    Μήπως πρέπει να προσθέσουμε και όλους τους αιρετούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!!!!!!!. ΕΓΩ ΔΗΛ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ . ΚΑΠΟΤΕ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ . ΕΓΩ ΩΣ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΙΠΙΣΤΕΥΑ , ΑΡΝΗΘΗΚΑ . ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΕΗ ΝΕΡΟ ΤΗΛ/ΝΟ , ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ . ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ Ο ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΟΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΡΕ ΚΟΥΠΟΥΚΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????? ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?????? ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού αυτοί οι μαλάκες θέλουν να προσφέρουν στους πολίτες να τους κοπεί ο μισθός του και αυτός που παριστάνει τον δήμαρχο να παίρνει τον μισθό από την υπηρεσία του ως κτηνίατρος και να είναι δήμαρχος χωρίς μισθό. Άντε να τον δούμε τον αρχομανή θέλει πολύ μεγάλα αρχίδια γι αυτό και από αυτούς κανένας δεν τα έχει. Και μια που το θυμήθηκα εκείνο το πρόχειρο πάρκιν στο παλαιό κτηνιατρείο τι τους πείραζε έπερνε και κάποια ανάσα η πόλη από τος επισκέπτες που ερχόταν από την επαρχία ξέρανε όλοι ότι εκεί θα βρούνε να παρκάρουν και αντί να το οργανώσουν καλύτερα μέχρι να φτιάξουν το κεντρικό πάρκο το κλείσανε.Αυτές τις ιδέες του δημάρχου και των κωλαούζων του τις κατεβάζουν από το μυαλό τους χωρίς βοήθεια ή μετά από φαρμακευτική αγωγή. Έλεος ρε μαλάκες κόψτε την μαλακία,γιατί πάτε κόντρα στα συμφέροντα της πόλης, των καταστηματαρχών και γενικά της αγοράς που δήθεν υπηρετείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σκατά κάνουν και παίρνουν 5000 και 2500 ευρω αντίστοιχα θέλω να ξέρω. Γι αυτό κάνουν ακόμα και πίπες και τρέχουν σαν μαλάκες υποσχόμενοι με τα προγράματά τους και τις παπαριές τους ότι θα μας σώσουν. Ουστ ρε καριόλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πεστα ρε ιακχε.οχι και 2500 η μουγκη που αντι για παιδι λεει παιντι.οχι και 2500 η ομορφια η μπιτζιδου με 50 ευρω την ωρα ιδιαιτερο.αι στο διαολο.ενας δεν θα βρεθει να πει οτι ο κτηνιατρος ειχε προεκλογικο κεντρο το κτηνιατριο?ξερετε οσοι περασατε απο εκει τι γινοταν.εχει πολλα γραμματια ομως ακομη στον αραμπατζη οποτε ασε τον ανθρωπο να βγαλει κανενα ψιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΡΕ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ , ΡΕ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ , ΑΝ ΗΤΑΝ ΡΕ ΛΙΓΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕ??? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΑΙΡΕΤΖΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ!!!!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΓΚΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΚΙ΄ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ ΚΑΝΕΙ .

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ?
      ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΡΑ ΜΕ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ?

      Διαγραφή
  7. Δεκτη (αν και λαικιστικη η προταση και η "οργη σου")............
    Αλλα βαλε χερι και τους αλλους δημαρχους....Δεν ειναι μονον ενας...
    Αλλα πως να κρυψεις την εμπαθεια σου...Δε γινεται.....
    Πως να γραψεις κατι αναλογο για το Δαερατζη ας πουμε?
    Και μη μου πεις δεν ειναι δικος σου δημαρχος...
    Αν ειναι ετσι κι ο Ιταλος δεν ειναι δικος σου τι σε "καιει"?.....
    Αλλα ειπαμε...Επιλεκτικα γραφεις τις παπαριες σου...(και μη φανταστεις πως ειμαι ψηφοφορος Αγγελιδη.Απλα θεωρω οτι λιγο λιγο με "κοφτει", συμφωνα μ αυτα που διαβαζω...Αν κανω λαθος....πες οτι αλλα γραφεις και σε παρεξηγησα)
    Στημενε.......(και γενικα δεν ειναι καλο να....στηνεται καποιος..Δεν ξερεις τι μπορει να γινει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑ ΕΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ...
    ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΝΕΣ......ΑΣ ΠΟΥΜΕ!
    Ε, ΙΑΚΧΕ?
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΡΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....
    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ, ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ...
    ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΩΡΕ....ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!!!
    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ...ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ "ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ9ΚΑΤΙ ΤΡΙΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΑΝΑ ΕΡΓΑΚΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ....ΚΛΠ ΚΛΠ), ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ...(ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ , ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ).
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΚΟΙΚΗΣΗΣ , ΒΓΑΛΑΝ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΩΣ ΤΟ 97% ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ(ΔΗΜΟΙ-ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ) ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ .....ΔΙΑΦΘΟΡΑ(ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ).
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Τ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ(ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΓΩ)...ΟΙ ΤΩΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ...
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΙ ΚΑΛΑ'Μ ΠΙΔΟΥΔΙΑ..
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ...
    ΖΑΡΩΝΤΙ ΚΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΙ.....ΙΤΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που να ξέρει ο Ίακχος ρε φιλε , ποιες φιλολογοι κανουν ιδιαιτερα?
    Μαθητης ειναι να ξερει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ προτείνω όσοι αληταράδες ψήφισαν το νέο μνημόνιο , μια και ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τη σωτηρία της χώρας , να δώσουν την βουλευτική αποζημίωση ενός χρόνου για τη μείωση του χρέους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τον πολυλογά ξερόλα,βαζω τζάμπα βενζίνη στο του τουτ μου.
    ΜΑΖΕΨΕ τον
    Επι παντός επιστητού εχει γνώμη ,οσο για το τζαμί ΒΛΑΞ,ρώτα να μάθεις.
    Φαντάζομαι οτι το big bordelo* των μαγαζιών ,σου δινει χαρτζιλίκι???

    Σας γκαμ(α)ο 1 και 2 τα "χαίρεσαι"σωγαμπρε ,κίτρινε γλομπς?


    *και η μητρόπολη θα κάνει θερμαινόμενο προαύλιο με στασίδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΤΑΚΑΥΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ 11.27 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ...ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ...ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...
    ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ...ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ , ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ...ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑΝ ΠΕΡΙ ΜΙΣΘΩΝ, ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΩΝ, ΕΠΙΜΙΣΘΙΩΝ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ .....
    ΖΑΡΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ