Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ "ΠΑΡΑΤΥΠΗΣΕΙ" Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ...


ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΟΥΚΑ!!!


  Αδίκως βάλλεται ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Δούκας για την πρωτοβουλία του να προχωρήσει στην παρατυπη διαδικασία προμήθειας πετρελαίου για τους Αθλητικούς Χώρους που εποπτεύει.

Ειναι ανεπίτρεπτο να καλείται να απολογηθεί ο κ. Δούκας  για την ανεπάρκεια των υπαλλήλων και των υπηρεσιακών παραγόντων του Οργανισμού, τους οποίους υποχρεούται να καλεσει σε απολογία και να κινήσει εναντίον τους την από τον νόμο προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία, διότι σε διαφορετική περίπτωση διαπράτει τόσο ο ίδιος αλλά και τα υπόλοιπα μελη του ΔΣ, σοβαρότητο παράπτωμα παράβασης καθήκοντος ...

Εκείνο όμως που με εξοργίζει ως πολίτη είναι το γεγονός ότι ο τιμητής των πάντων είναι ο υπάλληλος του "περούκα" ο Βασίλης Χρυσανθίδης, όψιμος τυπολάτρης, ο οποίος όπως απεκάλυψε ο κ. Δούκας αρνήθηκε να τον Ιανουάριο παραλάβει την πρόσκληση για το ΔΣ που επρόκειτο να εγκριθεί ο Προϋπολογισμός που ήταν αναγκαία προϋπόθεση για την διενέργεια του σχετικού διαγωνισμού προμήθειας καυσίμων ( του επιδόθηκε μία μέρα πριν την συνεδρίαση ενώ ο νόμος ορίζει άλλη προθεσμία , κι αν κάνω λάθος διορθώστε με).με αποτέλεσμα να καθυστερήσει χωρίς σοβαρό λόγο η όλη διαδικασία.

Ο Χρυσανθίδης για μένα είναι ο βασικός υπεύθυνος της ανωμαλίας και η γενεσιουργός αιτία του προβλήματος το οποίο γνώριζε πολύ καλά ότι θα δημιουργηθεί, διότι ως επί 25ετία υπάλληλος του Αθλητικού Οργανισμού άλλα και μέλος του ΔΣ σήμερα , ενώ είχε εντοπίσει την ολιγωρία της Διοίκησης προφανώς λόγω απειρίας δεν επεσήμανε το γεγονός και δεν υπέδειξε ως όφειλε την σωστή διαδικασία από τον Νοέμβριο ακόμη του 2011. 

Τυχαίο; δεν νομίζω ;

Ο Βασιλάκης αποσκοπούσε στον συμψηφισμό της υπόθεσης , έστω και επικοινωνιακά , με την λαμογιά της παραχώρησης του Δημοτικού Γηπέδου στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ την χρήση 2010, από την οποία ζημειώθηκε ο Οργανισμός 122.000 ευρώ!!!

  ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΥΠΗΣΕΙ  Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΚΑΣ , ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
"ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΛΟΝΩΝ" ...

3 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΑ 60 ΦΕΥΓΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΙΩΤΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΕΡΓΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΥΠΟΛΥΤΟΥΡΓΕΙ ΤΩΡΑ. Ο ΔΟΥΚΑΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟ . ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΟΥΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΥΠΕΙ . ΑΥΤΟ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΕΣΒΕΒΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΕΡΣΙ. ΞΕΧΝΑΣ ΒΕΒΕΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΒΑΖΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕ . Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΟ . ΔΙΩΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταλαβαινω πως σε καιει τεμπλεχανα δημοσιε υπαληλε αλλα μονο ανεργος δεν ηταν , αυτοι που ειναι ανθρωποι της αγορας το ξερουν καλα εσυ βεβαια μεσα απ το γραφειο και τις πλαστες υπερωριες που να δεις καθαρα...

      Διαγραφή
  2. ΙΑΚΧΟΥΛΗΔΕΣΣΣΣΣ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ?
    ΑΡΧΙΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΔΟΥΛΙΑ.
    ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ