Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

κ. ΒΟΥΛΤΣΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ "ΤΑΠΕΙΝΟ ΣΥΓΝΩΜΗ"



Αγαπητή κ. Βούλτσου σας θυμάμαι που πρωταστήσατε με ιδιαίτερο ζήλο, πάθος θα έλεγα εναντίον της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά κατά τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου όταν είχε το σθένος "να αφήσει την εξέδρα των επισήμων και να περάσει απάντι", να συνταχθεί με τον λαό, μαζί σας δηλαδή που διαδηλώνατε κατά του Μνημονίου . 



Τότε αξιότιμη κ. Βούλτσου εξαπολύσατε μύδρους και ... μπόλικη χολή κατά της Μαρίας Κόλλια - Τσαρουχά  η οποία με την ψήφο της στην βουλή κατα του Μνημονίου Νο 2  απέδειξε ότι η θέση της απέναντι στον λαό ήταν με τον λαό και ειλικρινής


 Τώρα η Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά σεβόμενη την αξιοπρέπειά της μη πτωούμενη από την αήθη και αντισυνταγματική διαγραφή της από το κόμμα του Ζιγαντώνη θεωρείται βέβαιον ότιι δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ του Εφαρμοστικού του Μνημονίου Νόμο

Νομίζω κ,. Βούλτσου ότι έχετε υποχρέωση να ζητήσετε ταπεινά μια συγνώμη ...

28 σχόλια:

  1. Η ΒΟΥΛΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΘΟΎΜΕ ΤΟΤΕ "ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ"
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΙΑΚΧΟΣΠΕΡΜΑΤΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ... ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΓΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ,... ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΑΜΠΡΟΥΣ, ΠΑΡ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΘΟΥΝ

      ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ "ΟΧΙ" ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ Ο9ΔΗΓΕΙ ΣΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

      ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟΝ ... ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ

      ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ "ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ...."

      Διαγραφή
    2. Εγώ είμαι σίγουρος για τον χελιδονοφωλιά τον Καρυπίδη ότι θα ψηφίσει τους εφαρμοστικούς για να είναι και πάλι υποψήφιος με την Ν.Δ. Διότι θεωρεί σίγουρη την επανεκλογη του ας είναι καλά οι χαχόλοι, οι γέροι πόντιοι και τα χωριατάκια που τα χειρίζεται πολύ καλά. Δεν θέλει να χάσει με τίποτα τα περίπου 10.000 ευρω τον μήνα που παίρνεικαι όπως μου είπαν η γυναίκα του είναι απασπασμένη στο γραφείο του,δεν θα δουλεύει στην υπηρεσία της με,όλα τα επακόλουθα υπερωρίες κ.λ.π και επίσης ο γιος του θα εξακολουθεί να είναι ο επιστημονικός του συνεργάτης των οποίων ο μισθός αυτών από την βουλή είναι 5000 ευρω τον μήνα. Όλα αυτά τα λεφτά είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ. Αν δεν την κάνει να μου πει κάποιος τι δουλειά θα κάνει την επομένη των εκλογών ο Καρυπίδης μάλλον θα πάει για ταμείο ανεργίας.
      Αν δεν ψηφίσει την μεθαυριανή μεγάλη Τρίτη τα μέτρα θα ζητήσω συγνώμη. Όσο για τον γιό του και την γυναίκα του αν δεν αληθεύουν τα παραπάνω και δεν είναι απεσπασμένη στο γραφείο του ,ούτε ο γιος του είναι επιστημονικός συνεργάτης τότε επίσης θα ζητήσω και πάλι συγνώμη.
      Γι αυτό Ίακχε αν γνωρίζεις κάτι σχετικό σε παρακαλώ να μου το πεις και αν αληθεύουν αυτά, δεν του έχει μιλήσει κάποιος εκτός από το νόμιμο και για το ηθικό μέρος του πράγματος ή μα ςέχει γραμμένους στα αρχίδια του. Εμείς πάντως εκεί θα τον γράψουμε να το ξέρει.

      Διαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ S/M ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !
    ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχιμήδη , ο σπουδαρχίδης δεν ήταν που έλεγε τον ΓΑΠ μεγάλο ηγέτη και τον Σαμαρά Μελισανίδη της Συγγρού ? Αυτός δεν ήταν που υπέγραφε τη μια σαν Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ , την άλλη σαν ΕΛΣΑ , την άλλη σαν ΠΕ4 κ.λ.π. ? Ξέρεις τι έκανε και τι κάνει τώρα ? Ξέρεις το λόγο που τα έκανε και το λόγο που τα έκοψε ?
      υ.γ. ο Μελισανίδης με δύο σ , κατά δήλωση πινόκιου

      Διαγραφή
  3. Μήπως βιάζεσαι πολύ φίλε Ιακχε;; Εγώ άλλα μαθαίνω απο Συγγρού μεριά, κάποιοι ακόμη παρακαλάνε γονιπετής στα σκαλιά!!! Κοντός ψαλμός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ========= Η ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .

      ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΣΒΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ....... "ΑΛΛΑ ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ"

      Διαγραφή
  4. Στις Σέρρες με την κ. Μαγκριώτη και με τον Δημοσθένη της κάτω Τζουμαγιάς στο ψηφοδέλτιο και με τον Θοδωράκη ηγέτη στο κόμμα δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα .
    Σαπφώ
    Υ.Γ. αν κοπούν και οι βουλευτές από το ψηφοδέλτιο τότε πάμε καβάλα στο άλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ======== ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ "ΤΗΝ ΜΟΥΣΑ" ΤΟΥ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ, ΤΗΝ ΦΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΑΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ... ΔΥΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ...( συνεχίζεται σε ειδική ανάρττηση )

      Διαγραφή
  5. Ποια είναι αυτή η τρελλή ρε παιδιά; Απο τη φάτσα φαίνεται ότι τη βάρεσε ο Θεός... Μην τη βαράτε κι εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι αυτη κι ο ανδρας της ειναι για χοντρες αλυσιδες!

      Διαγραφή
  6. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ

    ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ

    ΕΙΣΑΙ Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α ΜΑΣ

    ΠΗΔΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑ ΜΑΣ

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ





    ΠΙΝΟΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ιακχε η φωτικα το κλεινει το καναλι ; ξερεις κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΛΛΙΑ - ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ - ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ
    ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΟΧΙ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΘΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝ ΑΛΗΘΕΙΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑΣ, ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ ΚΛΠ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ..ΟΥΤΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ...ΚΡΙΜΑ..ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ (ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ ΙΑΚΧΟ), ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗ! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΙΑΚΧΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΙ ?ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ?ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΗ ΜΑΡΟΥΛΑ Η ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΙΑΚΧΟΙ
    ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΟΥΛΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..
    ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΟΥΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡ ΑΛΕΚΟ..
    ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ..
    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ..
    ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΚΑΚΙ..
    ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    Ο ΣΑΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ , ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΙ΄ΕΣΥ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ .

      Διαγραφή
    2. Αν και χονδρούλης για δασκάλα μπαλέτου καλή θα ήσουνα , γι΄αυτό να υπογράφεις σαν σαλιάρα .
      καβουροτζέπης

      Διαγραφή
    3. ΙΑΚΧΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΒΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ , ΟΠΩΣ ΕΚΟΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΑΒΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ .

      Διαγραφή
  14. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοσθένη , μην γίνει κανένα λάθος και της κάτω , όχι της άνω .

      Διαγραφή
    2. ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ . ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ .

      Διαγραφή
  15. Εκεί στη σχολή μπαλέτου ( συγνώμη ΝΟΔΕ ) μετά τις αλλαγές που έκανε ο ψευτοθόδωρας έπιασαν δουλειά βρίζοντας τους βουλευτές μέσα από τα blogs . Έχουν στήσει 2 - 3 ένα παραμάγαζο μαζί με τον προσωρινό πρόεδρο ( μόνο ένας από αυτούς έχει θεσμικό ρόλο ) για να προωθήσουν τον υποψήφιο από την Ηράκλεια ( κατ΄άλλους Δημοσθένη της κάτω Τζουμαγιάς ) . Η πλάκα είναι ότι δηλώνουν Σαμαρικοί ενώ τουλάχιστον ένας από αυτούς έλεγε το πρόεδρο της Ν.Δ. Μελισανίδη ( με δύο σ κατά δήλωση Πινόκιου ) της Συγγρού . Μόλις βγούνε τα άπλυτά τους στον κόσμο δεν θα έχουν που να κρυφτούν . Σε όποιον πάνε τον καταστρέφουν .
    Αν νομίζουν ότι 2-3 κοπρίτες και χωριατάκια μπορούν να βγάλουν βουλευτή << ΟΝΕΙΡΟ ΖΟΥΝ >> και θα τους ξυπνήσουμε απότομα .

    Υ.Γ. αν γίνει στραβή στη μοιρασιά δεν έχω ευθύνη εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ