Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΦΑΤΣΕΑ , ΑΚΟΥΣ ;


      ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΡΩΝ ... ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ



Αγαπούλα το παραμύθι τέλειωσε .Ετσι για την ιστορία γιατί τα γεγονότα τα γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα ας τα περιγράψουμε για να μάθουν και αυτοί που δεν ξέρουν ...

Η απόφαση του Κώστα Στάγκου να παραιτηθεί ήταν γνωστή και ειλλημένη εδώ και 2 μήνες .όμως το κομματικό κογκλάβιο που εδώ και τριάντα χρόνια λυμαίνεται την τοπική ΝΔ έπρεπε να βρεί τη διάδοχη κατάσταση που θα εξασφάλιζε τον έλεγχο και φυσικά δεν ήταν ο Καμπούρης 

Στα μέσα Δεκεμβρίου κατέφτασε στις Σέρρες ο υπευθυνός οργανωτικού Κ.Ζωντανός ο αποκλειστικός λόγος της αφιξής του ήταν να κάνει οντισιον στα πρόσωπα που μπορούσαν να παίξουν το ρόλο του προέδρου .Βέβαια υπηρξαν πολλοί πρόθυμοι να αναλάβουν το ρόλο ( Καλογερούδης ,Φατσέας ,Παρασκευιώτης ) μάλιστα στο τραπέζι που έγινε στο Κρόνιο κάναν διαγωνισμό γλυψίψατος στον κ. Ζωντανό το χρυσό κέρδισε ο Λάμπρος .Η μέθοδος που αποφασίστηκε να ακολουθηθεί για να παρακαμφθεί το καταστατικό ήταν να γίνει ψηφοφορία μεταξύ των εκλεγμένων μελών της ΝΟΔΕ. 

Στην κατευθυνσή αυτή μια εββομάδα πριν την συνεδρίαση παραιτήθηκε ο Βασίλης Πορτουλίδης ( μια ώρα πριν υποβάλλει την παραιτησή του επίνε τον καφέ του παρέα με Στάθη Πανταζή και Λάμπρο Πολυχρόνη )βέβαια εκ των υστέρων έτρεχε να την αποσύρει .

Την κενή θέση του Στάγκου κλήθηκε να την αναπληρώσει η κ.Μαρία Ζημπηλιάδου που ήταν τρίτη αναπληρωματική κατα παράβαση του καταστατικού .Την παραμονή της συνεδρίασης έγινε μάχη για να διοριστεί στην θέση του αντιπροέδρου ο αγαπητός Φτσέας με μεγάλη υποστήριξη από βουλευτή .Φτάσαμε στο βράδυ της συνεδρίασης όπου αφού διαπιστώθηκε οτι το πραξικόπημα δεν περνάει προσπάθησαν να επιβάλλουν με διορισμό τον Φατσέα και τους λοιπούς .Είμαστε πλέον στην επόμενη μέρα και το ποτήρι αν συνεχιστεί αυτό το παραμύθι θα είναι πικρό για πολλούς .Ας πούμε έτσι για αρχή οτι βρέθηκαν τα αδεια κουτιά από τα χαμένα λαπτοπ , πιθανόν να ανοίξουν τα οικονομικά των Τοπικών Επιτροπών (ακούς Φατσέα ) για αυτο λοιπόν σιωπή γιατί θα κλάψουν πολλοί με μαύρο δάκρυ
\

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ στις 5:48 μμ

10 σχόλια:

  1. taxalia 3 Φεβ 2012
    ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ
    Ένας φίλος του Αντώνη Σαμαρά και γνωστός για τις πατριωτικές θέσεις του, ανέλαβε από χθες την ηγεσία της ΝΟΔΕ Σερρών. Ο Θόδωρος Καμπούρης, εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. αλλά και άνθρωπος με άριστες σχέσεις με το Καραμανλικό περιβάλλον του
    νομού, πράγμα που θα δώσει νέα δεδομένα συσπείρωσης της παράταξης στο νομό Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ P.S.I. ΜΑΡΚΑ ΒΟΤΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΝΕΟΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΥΡΑ ? ΕΧΩ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ . ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ?

      Διαγραφή
    2. Ο γνωστός για τις πατριωτικές του θέσεις πρόεδρος τι λέει για την προδοσία που ετοιμάζουν ?

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΙΩΠΗ;;; 20000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΘΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ..ΑΛΛΕΣ 5000 ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΔΕ...ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΙΩΠΗ ;;;ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑ ...ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ..Η ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ============== ΦΙΛΕ, ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ... ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!!!
      800.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ ...

      ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΘΗΚΕ, ΡΗΧΟΣ, ΛΙΓΟΣ, ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ, ΚΑΛΎΨΕ ΤΗΝ ΣΒΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

      ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ, Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΜΠΑΝΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ "ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ",
      "ΚΑΠΟΤΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ.

      ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΩΧΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ χαχαχαχα

      Διαγραφή
  3. δεξιος και καλος γινετε? ολοι ρουφιανοι ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΛΙΣ Ο ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ( ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ) ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ( ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ , ΟΧΙ ΓΡΑΠΤΑ ) , ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΓΚΕΣ Η ΖΗΜΠΗΛΙΑΔΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΗΝΕΤΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΝΤΡΟΡΑ ΜΕΡΙΑ......ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΣΒΟΥΝΙΕΣ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ . ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κι ειχαμε μια ...φαγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ