Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΜΙ ΤΣΙΠΑ ...


O κύριος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΕ" αλλά σκανδαλωδώς  ακόμη βρίσκεται στην θέση του  αφού σε μια στοιχειωδώς ευνομούμενη πολιτεία θα έπρεπε να έχει τεθεί προ καιρού σε αργία. Ο εν λόγω κύριος ως δημοτικός σύμβουλος ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ του Ισολογισμού του πρώην Δήμου Μητρουσίου του 2010 στον οποίο συμπεριλαμβάνονταν και "προϊόντα" εγκλήματος, οι παράνομες αποζημιώσεις που είχε εισπράξει ο πατέρας του ως Δήμαρχος Μητρουσίου ενώ από το άρθρο 192 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων ΕΙΧΕ ΚΩΛΥΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, αφού τελούσε εν γνώσει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του εν λόγω Καποδιστριακού τότε Δήμου είχε δηλώσει ψευδώς στο Υπουργείο Εσωτερικών ότι ο Δήμος Μητρουσίου έχει πάνω από 10.000 κατοίκους με αποτέλεσμα οι αιρετοί να ειπρατουν αυξημένους μισθούς και αποζημιώσεις όντας αυτές συνάρτηση του αριθμού των κατοίκων του Δήμου

Φυσικά δεν είναι ο μόνος, ομόσταυλοί του οι Χράπας, Χουρουζίδης, Αραμπατζής της ΔΕΥΑΣ ... που σφυρίζουν αδιάφορα

Κύριοι δεν ανεχόμαστε να μας άρχουν τύποι που συμπεριφέρονται ως κοινά λαμόγια  ...

Υ.Γ.  Πότε θα απολογηθεί η Δημοτική Αρχή για το κόστος του ISDE 2008 που διαχειρίστηκε η Δημοτική Αρχή του άεργου φαρμακοτρίφτη με αντιπολίτευση τον κτηνίατρο και νυν Δήμαρχο; 

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΔΡΑΜΙ ΤΣΙΠΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ 60 ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ