Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

TO ΠΝΕYΜΑ ΠΡΟΘΥΜΟΝ ΜΕΝ, Η ΔΕ ΣΑΡΞ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ...

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΧΠΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ...
 

ΣΤΟΧΟΣ Η ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
 ΤΗΣ SEREXPO ΜUSIC HALL

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιο Μαλλιαρά πραγματοποίησε η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα  το πρωί της 8ης Απριλίου 2024. Στη συνάντηση παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Διαφάνειας Οικονομικής Διαχείρισης και Εξοικονόμησης Πόρων Μαγδαληνή Μπάρμπα και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αριστοκλής Αναστασιάδης

 «Κοινός στόχος Δήμου Σερρών και Επιμελητηρίου είναι η ανάπτυξη του τόπου μας, η στήριξη του σερραϊκού επιχειρείν και η εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας.😜😵 σκοπός είναι ενιαίος, προκειμένου να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στην πόλη μας» τόνισε Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα. 

  Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιάρας, ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα για την υποδοχή, τονίζοντας ότι είναι σημαντική η στήριξη του Δήμου στη διοργάνωση της SEREXPO 2024.!!!! 😱 😱😵συνάντηση με πολύ καλό κλίμα. Η Δήμαρχος Σερρών είναι θετική στη συνδιοργάνωση της SEREXPO και αυτό επιθυμούμε ως Επιμελητήριο Σερρών. Σήμερα, μιλήσαμε κυρίως για τον οργανωτικό σχεδιασμό της Έκθεσης και για το πως θα συνεργαστούμε περεταίρω προς όφελος των Σερραίων πολίτων και επιχειρηματιών»
 
Καλή η αμπελοφιλοσοφία αλλά όπως έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη ...




11 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ετοίμασε σωβρακοφανέλα και ό,τι θεωρείς απαραίτητο για το κρατητήριο.
      Καλύτερα να κλοτσήσεις γάτα, παρά να κάνεις την συγκεκριμένη ανάρτηση.

      Διαγραφή
  2. Γιατί τι σε πείραξε η αλήθεια; Η λατινοπουλου έχει πει χειρότερα και είναι ελεύθερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γνωστός Σταθμάρχης του Εβες . Έδωσε χωρίς ντροπη για τσίρκο το στρατόπεδο . Ποσο πιο χαμηλά έχει πέσει το Επιμελητήριο με αυτόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας πληρώσει πρώτα στην ΕΠΑΝΕΣΕΡ τα 6.000 ευρώ που του έφαγε ο Δραμινός παπατζής ο οποίος του συστήθηκε ως μάνατζερ του Αργυρού και τα εισέπραξε ως προκαταβολή για την συναυλία στην περσινή SEREXPO MUSIC HALL η οποία φυσικά δεν έγινε ποτέ . Μετά ας μιλήσει για το επιχειρείν.

      Διαγραφή
  4. Όταν συμμετέχει σε τέτοιου είδους συναντήσεις η γνωστή πλέον Μαγκνταλένα, μια απορία μου γεννιέται, καταλαβαίνει τι λένε ή απλά βρίσκεται παρούσα;
    Τι επίπεδο έχει η κοπέλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σταθμάρχης έφαγε 6000 χιλ ευρώ δημόσιο χρήμα και δεν ντρέπεται . Ντροπη να είναι ακόμα πρόεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Iakxe όταν κάποιος τρώει δημόσιο χρήμα όπως ο Σταθμάρχης του Εβες τι γίνεται ; Δικαιοσύνη δεν υπάρχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σταθμάρχης πρόεδρος του Εβες βόλεψε την οικογένεια του στον βουλευτή της ΝΔ Χατζηβασιλείου . Αυτό είναι σωστο ; Να βολεύει αυτός την γυναίκα του και το σόι της γυναίκας του σε βουλευτή την ΝΔ . Τα δικά μας παιδιά γιατί φευγουν στο εξωτερικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Καραμανλής τι λέει που ο Πρόεδρος του Εβες βόλεψε την οικογένεια της γυναίκας του στον βουλευτή την ΝΔ Χατζηβασιλείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Καραμανλής τι λέει που ο Πρόεδρος του Εβες βόλεψε την οικογένεια της γυναίκας του στον βουλευτή την ΝΔ Χατζηβασιλείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ