Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ῾῾ΧΟΥΒΑΡΝΤΟΠΑΙΔΟ῾῾ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ

ΕΝ.ΤΟ.Σ.: "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ 

o iakxos : "ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ" Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ...: ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ - ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ Πλήρης απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον ανευθυνουπεύθυνο Homo Pasokus Αντιδήμαρχο ο οποίος ήταν ...

Συνεδριάζει την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 19:00,στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και ώρα 19:00, το δημοτικο συμβούλιο με θέματα ημερήσιας διάταξης μεταξυ άλλων και το εξης:

Ενδιαφέρον θα  έχει να δημοσιοποιήσει την εισήγησή του ο Ηomo Pasokus  με ποιες προυποθέσεις και σε ποιους Αθλητικούς Συλλόγους  θα παραχωρηθεί το Γυμναστηριο του 1ου Γυμνασίου και βασικά έναντι ποιου τιμήματος. 

Ο "τζαμπας" πέθανε κύριοι των ΕΝ.ΤΟ.Σ. στον χρεωκοπημένο Δήμο που ισχυρ;Iζεστε ότι παραλαβατε αλλα δεν τολματε να ανκοινώσετε επίσημα την τραγικη κατ΄΄άστασή του. Μονο γαυγισματα και άναρθρες κραυγές ακούμε στο Δημοτικό Συμβουλ΄ίου και ρητορική με μαγκιές του κώλου στα social media.

Συντομα θα αρχισει ο χορός των ''σημαδεμένων'' και θα ξεχωρίσει η ήρα απο το στάρι, κοιτάξτε να μην βρεθείτε στην λάθος πλευρά κ. Κεϊσογλου




  

8 σχόλια:

  1. Ο Κεισογλου έχει κάνει μερικούς να παραμιλούν μαζί του και να έχουν χάσει τον ύπνο τους. Παναγιώτη μην τους δίνεις σημασία, άφησε τους να χτυπιούνται και απόλαυσε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κιοσεογλου έχει μοιράσει δεκάδες απευθείας αναθέσεις και δεν κουνήθηκε τίποτα. Ανεπαρκής αντιπολίτευση ή ύποπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγιώτη με την δουλειά σου κατάφερες να σε ζηλεύουν και να σε ληδορουν. Μη δίνεις σημασία προχώρα ο Δήμος σε χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κεισογλου σταματά να έρχεσαι εδώ και να σχολιάζεις ανοησίες. Είσαι ανεπαρκής . Όσα σχόλια και να κάνεις ανώνυμα δεν αλλάζει το συγκεκριμένο γεγονός.

      Διαγραφή
  4. Μη ξεχνάς μέχρι και για τον μεγάλο Ανδρέα κάποιοι έγραφαν άσχημα και πετούσαν λάσπη! Προχώρα Παναγιώτη για το αύριο του Δήμου να είναι λαμπρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώστε ο Παναγιώτης σε σύγκριση με "τον μεγάλο Ανδρέα"!!!
      Το δούλεμα πάει σύννεφο.

      Διαγραφή
    2. Πλήρης επιβεβαίωση δια στόματος Πασόκων το ποσο φρόκαλο θεωρούν ότι ήταν ο Ανδρέας και η Αλλαγή🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  5. Γουστάρω πολύ, που τρελαίνονται με τον Κεισογλου και αυτομαστιγωνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ