Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ: ΔΕΝ ΘΥΜΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ...

 ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ...

5 σχόλια:

  1. Όλο και πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρία Καρυστιανού -Σε εκδήλωση της Κουντουρά στις Βρυξέλλες
    Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα 50 ημερών που η κυρία Καρυστιανού μιλά σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς προηγήθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου η συμμετοχή της σε αντίστοιχη εκδήλωση του έτερου ευρωβουλευτή του κόμματος, Κώστα Αρβανίτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό κατάλαβες ηλίθιε;

      Διαγραφή
    2. Πάντα θα υπάρχει ένας βλάκας που θα γράφει ότι μ@λακία του κατέβει.
      Ένα βόδι που μάλλον τζάμπα ζεί.

      Διαγραφή
    3. κε Δημο επιτέλους σταματήστε. Σεβαστείτε την κα Καρυστιανού και διαβάστε το άρθρο του Φαήλου που αναφέρετε στη χαροκαμένη μητέρα και στις αθλιότητες των μητσοτακικών.

      Διαγραφή
    4. Η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται στο πεζοδρόμιο.
      Φαήλος Κρανιδιώτης

      Εξίσου κτηνώδης όμως είναι η πολιτική εκμετάλλευση από τη μηδενιστική νεκρολάγνα αριστερά, που, όπως και επί μνημονίων, κάθεται μια ζωή στο κλαρί σαν όρνεο, περιμένοντας αίμα, νεκρούς, καταστροφή μπας και νεκραναστηθεί από την έκπτωση και ανυποληψία όπου βρίσκεται, κερδίζοντας ποσοστά. Αρέσει ή όχι στον όχλο που διψάει για αίμα και στον οποίο απευθύνονται οι μηδενιστές με ελπίδες χάους και αυτοδικαίως, η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται στο πεζοδρόμιο, ούτε στα κοινωνικά δίκτυα, που έχουν γεμίσει Ροβεσπιέρους με ηρωικά ψευδώνυμα, παντόφλες και χολερική ρητορική, δειλές νούλες με διαδικτυακή κουκούλα. Από την τελευταία μικροκλοπή ως το τρομερό έγκλημα αρμόδια είναι η Δικαιοσύνη, και ως τώρα και η Βουλή, μέχρι να αλλάξουν οι νόμοι περί βουλευτικής ασυλίας και ευθύνης υπουργών. Και οι νόμοι επίσης δεν αλλάζουν στο πεζοδρόμιο, το κανονικό ή το διαδικτυακό. Αλλάζουν στη Βουλή, όταν προκύψει άλλη πλειοψηφία μέσω των εκλογών.
      https://www.newsbreak.gr/apopseis/568136/i-dikaiosyni-den-aponemetai-sto-pezodromio/

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ