Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ : ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ (ΠΡΟΕΔΡΟ) ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΓΙΑΝΙΣΛΗ !!!!

ΕΩΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΧΑΛΟ , ΑΛΛΑ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ... "ΓΑΡΓΑΡΑ" ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ "ΠΛΑΣΤΑ ΕΙΣΤΗΡΙΑ'' THΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ...

12 σχόλια:

  1. Γιατί φοράει κίτρινα γυαλιά; Δεν τον βλέπω καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πήρε χαμπάρι κι ο ίδιος. Έτοιμος το ράδιο αρβύλα είναι.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το χαζό που το βρήκανε? Η μανα του παλιό ΠΑΣΟΚ το έβαλε σύμβουλο εκεί.. οι γονείς τον έστειλαν να κάνει εταιρεία με αυτοκίνητα στην Ιταλία και του πούλησαν οι Ιταλοί αυτοκίνητα με 3 ρόδες χαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γυαλάκια γιατί δεν βγαίνεις να μας πεις για την καλύτερη υπάλληλο σου. Δούλευε τέσσερεις ώρες και πληρωνόταν για οκτώ. Γιατί για αυτό το θέμα τα βρήκατε με τους προηγούμενους; εμείς θα σε κρίνουμε σε πέντε χρόνια και από άλλους χορτασαμε λόγια στην αρχή αλλά από αποτέλεσμα τίποτα. Κράτα μικρό καλάθι. Απλα στο θέμα της υπαλλήλου ξεκινάς αρνητικά και το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρώτησες ποτέ τον Ηλία, τον έμπειρο αυτοδιοικητικό, γιατί φοράει κίτρινο σακάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι άλλος πρόεδρος που διαβάζει από χαρτί και δεν ξέρει τι διαβάζει; Που τους βρίσκετε ρε παιδιά αυτούς; Επικίνδυνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν πότε θα τελειώσει το αστείο με αυτόν τον απίθανο τύπο με τα γυαλιά ήδη διοργανωτές αγώνων θέλουν να φύγουν από τις Σέρρες λόγο της ασχετοσύνης του και να κάνουν τους αγώνες στην Νότια Ελλάδα που δεν έχει ούτε πίστα. Έτσι θα φέρει την ανάπτυξη; Με ξένα κόλλυβα κάνει μνημόσυνο αυτή την στιγμή και η αντιπολίτευση αγρόν αγοράζει... Την διέλυσε την Συμμαχία ο Χρυσαφης και κάνουν πάρτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τα πάρουμε από την αρχή ο Χρυσαφης έκανε το μεγάλο λάθος να ενεργεί μόνος του χωρίς να ενημερώνει την διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου. Μετά πήρε αυτός την προεδρία και εκεί έχασε την μπάλα. Γιατί σας κακοφάνηκε που ο πρόεδρος είπε ότι ο Χρυσαφης έκανε μια τρύπα στο νερό. Γενικά ότι ακούμπησε ο Πρώην Δήμαρχος καταστράφηκε. Εδώ κατέστρεψε την ίδια του την ομάδα που τον έβγαλε φέρνοντας πολιτικαντιδες που δεν θέλει να τους ξέρει ο Σερραικος λαός και παραγκονησε δικά του στελέχη. Για σένα το λέω Ματθαίου ξύπνα! Πόσο ακόμα με αυτόν τον απίθανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε που ασχοληστε με τον Γιωργάκη τον Ματθαίου.
      Το παιδί το έβγαλε σύμβουλο ο μπαμπάς του , το ίδιο αν το βάλεις να γράψει ΚΑΛΑΜΆΤΑ θα κάνει τρία ορθογραφικά λάθη, χώρια ότι θα σας πει ότι είναι λίμνη.
      Αυτό βγαίνει λέει καμμία μ@λ@κια για να δείξει ότι υπάρχει.
      Είναι ένα μηδενικό.

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά είναι σε σχέση με κάτι άλλους. Άδικη η κριτική σου. Γνώμη μου.

      Διαγραφή
  8. Μπράβο σας . Τα χρήματα όπου πήρε παράνομα η Γιαννισλη γιατι δούλευε 4 ώρες Και πληρωνόταν για 8 ώρες δεν μας είπες όμως αν τα επέστρεψε Μπεγο . Και τι έγινε με τα Εισητηρια . Περιμένει ο Σερραϊκός λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτόν τον τσιχλομαγκα τον κουτεογλου που τον βρήκανε..λέει οδηγός αγώνων?.12 χρόνων οδήγησε σε καρτ μια φορα και η μαμά του το βαθύ ΠΑΣΟΚ τον βόλεψε εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ