Κυριακή 7 Απριλίου 2024

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ 41% *(Video)

  ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ

   ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ" ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Άρθρο 162 - Ποινικός Κώδικας - Εξαπάτηση εκλογέων

Όποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα είτε για να μην ασκήσει εκλογικό του δικαίωμα, είτε για να μεταβάλλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές που αναφέρονται στο άρθρο 161 τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή.

Εν προκειμένω ποια είναι τα πραγματικά περιστατικά και οι ψευδείς ειδήσεις με την επίκληση των οποίων εξαπατήθηκαν ομαδικώς οι 243.922 πολίτες και μεταβλήθηκε το εκλογικό τους φρόνημα ώστε ακολούθησαν την δήλωση προτροπή του Κασιδιάρη "ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ"; 

Με ποια λογική κρίθηκε οτι ο Κασιδιάρης , ο οποίος δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης , είναι υποκρυπτόμενος αρχηγός του κόμματος Σπαρτιάτες;

Υπάρχει κάποια αρχηγική ενεργεία του Κασιδιάρη από τον Ιούνιο του 2023 μεχρι σήμερα, κάποια παρέμβασή του με την οποία συμμορφώθηκαν οι βουλευτές του κόμματος;

Συνεχίζεται ...


5 σχόλια:

  1. Τα σκάνδαλα Χρυσαφη στο Αυτοκινητοδρόμιο είναι τόσα πολλά που δεν χρειάζεται να τον ψάξεις πουθενά αλλού. Μόνο το Αυτοκινητοδρόμιο μπορεί και περισσεύει να τον κλείσει μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πυροτεχνήματα δεν γίνεται τίποτε , αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις , τότε μούγκα

      Διαγραφή
    2. Ο έλεγχος που γίνεται δείχνει Ντόντο και γιαλαντζί μηχανολόγο μηχανικό.
      Όταν τελειώσει αυτοί θα πρέπει να δείξουν πως γινόταν το σκηνικό.
      Τότε να δούμε θα τα φορτωθούν όλα αυτοί ή θα δείξουν και το Αλεκάκη;

      Διαγραφή
    3. Δεν θα γίνει τίποτα θα μπουν όλα κάτω από το χαλί όπως και τόσα άλλα... Ο πρόεδρος και η Δήμαρχος αποδείχθηκαν πολύ λίγοι.

      Διαγραφή
  2. Η γκαγκστερικη κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να φύγει. Η συμμορία Μητσοτάκη πρέπει να τιμωρηθεί. Ο Ελληνικός λαός διαθέτει νοημοσύνη και κρίση και θα πράξει αυτό που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ