Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛIΣΕΙ ...

ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ 57 ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ,  ΤΗΝ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ


10 σχόλια:

  1. Μητσοτάκης: ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ και ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ. Πρέπει να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης, γενικός... πανεπιστήμονας Κυριάκος Βελόπουλος αποτελεί μια περίπτωση που χρήζει βαθύτερης... ψυχανάλυσης. Ο συγκεκριμένος τύπος βλέποντας ότι έχει απήχηση σε "ειδικά" κοινά, είπε χθες να ανεβάσει το "βλακόμετρο" σε άλλη διάσταση.
    Μιλώντας στο Attica TV... υποσχέθηκε ότι αν αναλάβει την εξουσία, μέσα σε 8-9 μήνες, από την εξόρυξη κοιτασμάτων αερίου και πετρελαίου (οι πλατφόρμες άντλησης θα... πάνε περπατώντας), θα είναι τόσα τα λεφτά, ώστε οι συντάξεις να φτάσουν στα 3.000 έως 4.000 ευρώ! Ο τύπος που λειτούργησε ως... γραφείο Τύπου του... Ιησού Χριστού, διαθέτοντας... κατ΄ αποκλειστικότητα τις επιστολές του, ξέρει ότι ακόμη υπάρχουν αφελείς, που μπορεί να τους εκμεταλλευτεί και άλλο.
    Ο Βελόπουλος είναι αυτός που διαφήμιζε ότι το "ξανθό γένος" θα μας βοηθούσε να πάρουμε πίσω την Πόλη, αλλά προς το παρόν αρκούμαστε να βλέπουμε Ρώσους να πηγαίνουν για τουρισμό στην Τουρκία για να θαυμάσουν το τζαμί που έστησε ο Ερντογάν στην Αγία Σοφία!
    Αυτή η χώρα έχει αποδείξει ότι "παράγει"... ξωτικά "φρούτα" και δεν θα σταματήσει ποτέ όσο υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν λαοπλάνους, τυχοδιώκτες, καιροσκόπους, ψεύτες και θεομπαίχτες...
    https://www.lykavitos.gr/news/paraskinio/o-genikos-panepistimonas-velopoulos-kai-to-syndromo-kammenou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2οι στον νομό και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με προοπτικές 3ης θέσης πανελλαδικά. Ευχαριστούμε για την διαφήμιση Δήμο!!

      Διαγραφή
    2. Πουτινιάρη, πόσα ξέρεις εσύ....
      Σε συνέντευξή του στο Attica TV την περασμένη Τρίτη, 9 Απριλίου (εδώ), ο κ. Βελόπουλος ανέφερε για τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Τον ανάγκασαν να κάνει έναν πόλεμο, μια εισβολή στην Ουκρανία, γιατί αναγκάστηκε να κάνει εισβολή. Φανταστείτε να στέλνανε οι Ρώσοι στρατεύματα στο Μεξικό, στα σύνορα. Θα είχαν εισβάλει στο Μεξικό οι Αμερικανοί. Στείλανε σε όλη την Ανατολική Ευρώπη στρατό, έχουν κάνει αντιπυραυλική ομπρέλα και περίμεναν τον Πούτιν να τα καταπιεί. Δεν θα τα καταπιεί. Είναι ισχυρός ηγέτης. Τέτοια ηγεσία θέλω για τη χώρα μου εγώ» Πηγή: Protagon.gr

      Διαγραφή
    3. Αν είχαμε ηγέτη σαν τον Πούτιν τουλάχιστον δεν θα είχαμε πληθωρισμό πολύ πάνω από τον μέσο όρο και να είμαστε 4οι από το τέλος σε παγκόσμιο επίπεδο. Γουστάρεις Μπαϊντεν ε ; Ετοιμάσου για Τραμπ τώρα. Το ποτάμι δεν γυρίζει και δε λίγα χρόνια θα έχουμε απαλλαγεί από νοοτροπίες σαν την δίκη σου. Ερχόμαστε και είμαστε πολλοί.

      Διαγραφή
    4. Μπούμπα θα λες και θα κλαις

      Διαγραφή
    5. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αιμορραγεί
      Για το 2024 η Μπάμπα Βάνγκα έχει προβλέψει το τέλος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Για την ακρίβεια έχει πει ότι θα δολοφονηθεί από κάποιον μέσα στη χώρα του, πρόβλεψη που μάλλον εξηγεί τους σωσίες του Ρώσου προέδρου και δικαιώνει το Κρεμλίνο ότι ο τσάρος της χώρας δεν πάσχει από καρκίνο, ούτε από κάποια άλλη σοβαρή ασθένεια.
      https://www.tanea.gr/2023/12/02/world/mpampa-vangka-vgike-alithini-i-profiteia-gia-ton-exthro-apo-to-diastima/

      Διαγραφή
    6. Κε Δημο ποτε θα σας αποσυρουν. Φτανει. Το τερματισατε.

      Διαγραφή
    7. Χααχαχαχχαχαχαχα Σταυρούπολη ή Δαφνί Δήμο;;;

      Διαγραφή
  3. Ο Μητσοτάκης από τον Βελοπουλο που φοβάται δεν θα γλυτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ