Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ , ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

 "ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ" ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ 



 ΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ


Αυτή η απόφαση πρόσληψης των "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ" άνευ ειδικότητας , είναι σαφέστατη που δεν επιδέχεται ουδεμία αμφισβήτηση. 

Οι εν λόγω κύριοι και οι κυρίες, 98 τον αριθμό !!!! ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΉΦΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΆ ΑΠΑΣΧΟΛΟΎΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ "ΚΑΤΕΠEIΓΟΥΣΑΣ" ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ με ημερομηνία λήξεως , που ήταν τον Ιανουάριο του 2022 με το τέλος της πανδημίας αλλά με πολιτικές αλχημείες τελικά καταχρηστικά και παράνομα παρέμειναν στη θέση τους άλλα δυο χρόνια.

Επιπλέον το σημαντικότερο είναι ότι ενώ προσλήφθηκαν από τον Δήμο   Σερρών δήθεν για την αντιμετώπιση της πανδημίας απασχολήθηκαν σε καθήκοντα άσχετα και ξένα με τον σκοπό της πρόσληψης τους.

Μάλιστα σύμφωνα με καταγγελίες στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Ιούλιο του 2023 πολλοί εξ αυτών δεν απασχολήθηκαν καν αλλά περνούσαν απο το Ταμείο του Δήμου και εισέπρατταν τον μισθό τους !!!!

Σωστό ή λάθος  κ.κ. Γάτσιο και Χρυσανθίδη ;

 Συνεχίζεται ...

 

15 σχόλια:

  1. Σωστά όλα τα επιχειρήματα και προσθέτω το πιο σημαντικό. Οι προσλήψεις έγιναν εκτός ΑΣΕΠ κσι με ρουσφετολογικη νοοτροπία. Στον δήμο Σερρών πρεπει να εργάζονται καταρτισμένοι επιστήμονες αλλα και ειδικευμένοι απόφοιτοι λυκείου μέσα απο αντικειμενικά κριτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλά τα λες ιακχε. Αλήθεια από τις 98 οικογένειες γιατί παρευρέθηκαν μόνο δεκα τραμπούκοι που φώναζαν ότι είναι τα παιδιά του Χρυσαφη; Γιατί δεν λένε ότι τους διώχνουν τα δικαστήρια σύμφωνα με τον νόμο ; Γιατί παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια του απερχόμενου ο οποίος τους έταζε μονιμότητες.;; Για ποιους απαιτούσε πληρωμή ο πρώην δήμαρχος ενώ δεν πατούσαν καν στην δουλειά τους ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χρυσαφης και ο Μυσιρλης είναι οι Αρχιρτεκτονες της Απάτης, της Μεγαλυτερης απευθείας ανάθεσης 98 ρἐμπελων κομματόσκυλων που επιλέχθηκαν προνομοιακά σε βάρος της κοινωνίας με σκοπό την μεθοδευση της νομιμοποίησης τους παρονόμως με την λογική συμμορίας. Στην συμμορἰα αυτή δυστυχώς ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Φωτιάδη και της Πρωτοβουλίας Σερραιων των υπολοίπων του Αγγελίδη και φυσικά υποδείξεις βουλευτικών γραφείων.

      Διαγραφή
  3. Απαράδεκτοι λαικιστες, οι Χρυσάφης και ο ψευτοθοδωρος του, Μισιρλής, που προσπαθούν να εκμεταλευτουν τους εποχιακούς του covid, υποστηρίζουντας πως πρέπει να συνεχίζουν να δουλεύουν και πως υπάρχει ελπίδα να μονιμοποιηθουν. Δηλαδή οι κύριοι αυτοί λένε, ότι πρέπει να καταργηθεί ο ΑΣΕΠ και να επανέλθουν οι ρουσφέτολογικές προσλήψεις. Έφαγαν τόση μεγάλη σφαλιάρα από τους Σερραίους δημότες στις δημοτικές εκλογές του 2023 και μυαλό δεν έβαλαν. Η σφαλιάρα ήταν μεγάλη, γιατί έτρεχαν μόνοι τους και ήρθαν δεύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως είπες υπήρχαν και άτομα του Φωτιάδη και τώρα των Εντός. Αν θα τους πάρει αυτούς όπως ακούγεται η Δήμαρχος άλλους ως ειδικούς συνεργάτες άλλους μέσω οαεδ για 2+2 χρόνια με τα προγράμματα 55+ και 45+ θα υπάρχει αξιοκρατία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΘΟΦΡΑΦΙΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Νίκος Κουφοτόλης!!!
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ!!
    ΧΟΡΗΓΟΣ Γιαννης Σειδαριδης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούω να επαναλαμβάνει ο καθένας το επιχείρημα πως οι προσλήψεις έγιναν εκτός ΑΣΕΠ. Είπε κανείς το αντίθετο; Έγινε σε όλη την Ελλάδα το ίδιο.
    Οι συμβασιούχοι ποτέ δεν απαίτησαν μονιμότητα . Οι δικαστικές κινήσεις είχαν ως σκοπό οι συμβασιούχοι να παραμένουν στη δουλειά έως ότου προσληφθεί μόνιμο προσωπικό.
    Η Δήμαρχος Σερρών έστρεψε τη κοινή γνώμη εναντίον των συμβασιούχων με δόλιο τρόπο ώστε να παίρνει τόπο το επιχείρημα που ανέφερα . Κατά τη γνώμη μου άδικο και ανήθικο. Πάμε τώρα στις προλήψεις και στον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο αναφέρεστε σε όλους τους συμβασιούχους Κοβιντ. Δεν ήμασταν όλοι κομματοσκυλα και ανεπαγγελτοι. Εγώ ας πούμε είμαι ΠΕ και δεν πήρα σε καμία περίπτωση αυτά που μου αναλογούσαν. Δούλεψα πολύ όταν πραγματικά τα πάντα είχαν παγώσει, ήμουν σε μια αρκετά κομβική θέση που αφορούσε τους πάντες και υπηρέτησα την υπηρεσία στην οποία ήμουν με ζήλο και με σεβασμό στο Δημότη. Γνωρίζω δε πάρα πολλούς συμβασιούχους που έπραξαν το ίδιο. Ναι γνωρίζαμε πως δεν υπάρχει μονιμότητα σε αντίθεση με αυτά που είπε η δήμαρχος. Όπως επίσης κανείς δεν μας υποσχέθηκε τίποτα. Άλλωστε όλο το δημοτικό συμβούλιο πάντα ψήφιζε για τη παραμονή μας. Τώρα άλλαξε το ότι οι εντός είχαν λιγότερους τους οποίους θα βολεψουν αλλού αλλά σας παίζουν τους ηθικούς και σας πουλούν το παραμύθι του ΑΣΕΠ . Έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δω πως οι εργασίες του δήμου θα βγουν. Γιατί θα περιμένετε για πολύ καιρό ακόμα από το ΑΣΕΠ. Εάν απαντήσετε θα απαντώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επιλέχθηκες δεν μας είπες.
      Εμείς δεν γνωρίζαμε ότι γίνονται ρουσφετολογικές προσλήψεις και εσείς δουλεύατε, ποιος σας ειδοποίησε;
      Πόσοι και πόσες σαν κι εσένα έχουν τα ίδια ή και περισσότερα προσόντα και σπουδές και είναι άνεργοι;
      Για να καταλήξουμε, θέλατε συνεχείς ανανεώσεις των συμβάσεων ώστε να έχετε το δικαίωμα να πάτε στα δικαστήρια και να απαιτήσετε μονιμοποίηση λόγω του ότι καλύπτετε πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
      Αφήστε τις εξυπνάδες.
      Ρουσφέτια του Χρυσάφη , του ανεκδιηγητου Φωτιάδη, και των πολιτικών γραφείων είστε.

      Διαγραφή
  7. Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
    Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : Τους βόλεψαν οικογενειακώς

    Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει
    Περί βολέματος το νέο παραμύθι του σμπίρου από την Μυθική Λιμνουπολη
    Δεν ξέχασε ο νέος δήμαρχος δήμου της Μυθικής χώρας όσους έβαλαν πλάτη για κερδίσει τις εκλογές .Μάλιστα για κάποιους σε αναγνώριση των μεγάλων υπηρεσιών ( που τους προσέφεραν ) ειναι ιδιαίτερα γαλαντόμος .Μήπως από την τσέπη του τα πληρώνει ??

    .Σύμφωνα λοιπον με το παραμύθι , τέτοιας ειδικής μεταχείρισης έτυχε σύντροφος ο οποίος μέσα από τις διαδικτυακές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης Εδωσε προεκλογικά τιτάνιο αγώνα αποδόμησης του πρώην δημάρχου( και αντιπάλου στις πρόσφατες εκλογές ) του τωρινού. Σε αναγνώριση λοιπόν των υπηρεσιών του βολεύτηκε οχι μόνο ο ίδιος αλλα και άλλο μέλος της οικογένειας του .Γιατι στην Μυθική χώρα η πλεμπα ειναι γαλαντόμα

    Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Π.Α.Σ.Ο.Κ.", το πήρα από τις ετικέτες.
    Κάνε μία εκφώνηση κατά γράμμα, σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καλό δρόμο είσαι ... "πάρτον Λίζα και κάντον κορνίζα τώρα 😂

      Διαγραφή
  9. Π ΛΕΜΠΑ
    Α ΝΑΠΑΥΣΟΥ
    Σ ΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
    Ο ΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ
    Κ ΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το επίπεδο μόρφωσης και προσόντων των μόνιμων δημοτικών υπαλλήλων,πλην ελαχίστων περιπτώσεων,είναι αβάσταχτα χαμηλό.Μάλιστα οι περισσότεροι προϊστάμενοι είναι απόφοιτοι λυκείου.Πρέπει να αξιοποιηθούν οι άνεργοι επιστήμονες με εντοπιότητα ,μέσα από το σύστημα πρόσληψης του Ασεπ ,για να υπάρξει δικαιοσύνη και αξιοκρατία.Εννοείται ότι οι συμβασιούχοι που μπήκαν από το ρουσφετολογικό παράθυρο πρέπει να απολυθούν και να επαναξιολογηθούν με μετρήσιμα προσόντα και αδιάβλητες διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ