Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

ΑΔΩΝΙ ΣΚΑΣΕ ... ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ !!!! *(video)

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑ "ΤΑ ΜΠΑΖΑ"

 ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο κ. ΦΛΩΡΙΔΗΣ

 

''Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ" ΗΤΑΝ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 

 Σε αυστηρούς τόνους συνεχίζει η ποινική έρευνα για την σύμβαση 717 και την αναβάθμιση του συστήματος σηματοδότησης - τηλεδιοίκησης στο ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, που συνέβαλε στην τραγωδία των Τεμπών.

Για ακόμα μία φορά κατηγορούμενοι – υψηλόβαθμα στελεχη της ΕΡΓΟΣΕ- αφήνονται ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους στην ευρωπαία ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, με τον όρο της καταβολής υψηλότατης εγγυοδοσίας, συνολικού ύψους 1,7 εκατ. ευρώ.

Ο τέταρτος κατά σειρά κατηγορούμενος καλείται να καταβάλει το υπέρογκο ποσό των 800.000 ευρώ ως εγγύηση προκειμένου να παραμείνει ελεύθερος, και ο πέμπτος ποσό ύψους 900.000 ευρώ, ενώ παράλληλα τους έχει επιβληθεί και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Και πάλι η απόφαση αυτή ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαίας ανακρίτριας και της Ευρωπαίας εισαγγελέα, Πόπης Παπανδρέου. Είχαν προηγηθεί μαραθώνιες απολογίες γύρω από τη μη ολοκλήρωση της σύμβασης και οι συνεχείς παρατάσεις αυτής οι οποίες οδήγησαν 9 χρόνια μετά την υπογραφή της το έργο να μην έχει εκτελεστεί με αποτέλεσμα την τραγωδία των Τεμπών.

Πρόκειται για τις υψηλότερες μέχρι σήμ  Σε αυστηρούς τόνους συνεχίζει η ποινική έρευνα για την σύμβαση 717 και την αναβάθμιση του συστήματος σηματοδότησης - τηλεδιοίκησης στο ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, που συνέβαλε στην τραγωδία των Τεμπών.

Για ακόμα μία φορά κατηγορούμενοι – υψηλόβαθμα στελεχη της ΕΡΓΟΣΕ- αφήνονται ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους στην ευρωπαία ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, με τον όρο της καταβολής υψηλότατης εγγυοδοσίας, συνολικού ύψους 1,7 εκατ. ευρώ.

Ο τέταρτος κατά σειρά κατηγορούμενος καλείται να καταβάλει το υπέρογκο ποσό των 800.000 ευρώ ως εγγύηση προκειμένου να παραμείνει ελεύθερος, και ο πέμπτος ποσό ύψους 900.000 ευρώ, ενώ παράλληλα τους έχει επιβληθεί και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Και πάλι η απόφαση αυτή ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαίας ανακρίτριας και της Ευρωπαίας εισαγγελέα, Πόπης Παπανδρέου. Είχαν προηγηθεί μαραθώνιες απολογίες γύρω από τη μη ολοκλήρωση της σύμβασης και οι συνεχείς παρατάσεις αυτής οι οποίες οδήγησαν 9 χρόνια μετά την υπογραφή της το έργο να μην έχει εκτελεστεί με αποτέλεσμα την τραγωδία των Τεμπών.

Πρόκειται για τις υψηλότερες μέχρι σήμερα εγγυήσεις, αφού μέχρι σήμερα έχουν επιβληθεί σε τρεις κατηγορούμενους -όλοι τους διατελέσαν ερα εγγυήσεις, αφού μέχρι σήμερα έχουν επιβληθεί σε τρεις κατηγορούμενους -όλοι τους διατελέσαντα στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ- εγγυήσεις ύψους 500.000, 600.000 και 700.000 ευρώ αντίστοιχα

... ΣΤΑ 3.500.000 € ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ , ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ 
 
 

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεχιστούν οι απολογίες των υπολοίπων 18 κατηγορούμενων κατά περίσταση για τις πράξεις της απάτης, της απιστίας, της ψευδούς βεβαίωσης, με σκοπό τον παράνομο προσπορισμό οφέλους, της ηθικής αυτουργίας σε απάτη και  οχι μόνο. Πρόκειται για στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ, της Διαχειριστικής Αρχής του Επιχειρησιακού Προγράμματος Υποδομών, Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης και της Κοινοπραξίας που είχε αναλάβει την εκτέλεση της επίμαχης σύμβασης.



8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο και να γράφεις και να επιμένεις με μ@λακιες δεν θα μας σπάσεις τα @ρχθδι@, είσαι λίγος και σε έχουμε χεσμενο.

      Διαγραφή
    2. Τα νεύρα σας έχει σπάσει ο Δήμος, γιατί σας έχει ξεσκίσει και μοιράζει φάπες, χωρίς να μπορείτε να τον αντιμετωπίσετε με πολιτικά επιχειρήματα. Για αυτό τον βρίζετε και προσπαθείτε να τον μειώσετε, αλλά από ότι βλέπω, του κάνετε αέρα.
      Εγώ διαβάζω το μπλοκ του Ιακχου, μόνο για τα σχόλια του Δήμου και βλέπω ότι ούτε εσύ δεν έχει τα @ρχθδι@ που λες σου τα έσπασε, για να βγει επώνυμα και να απαντήσεις επί της ουσίας.
      Κότες είσαστε όλες, που βρίζετε ανώνυμα.

      Διαγραφή
    3. Γιατί γράφεις ανώνυμα Δήμο;

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά στον Σπύρο Μισιρλη. Σήμερα 01 Απριλίου γιορτάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γκαγκστερικη κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πρόκειται να αφήσει να βγει η αλήθεια για τα Τέμπη, όπως επίσης δεν πρόκειται να αφήσει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο θα υπάρχουν στην πολιτική Ανδρουλάκης Κασελακης μόνιμα πρωθυπουργός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Πιστευω πως όλοι συμφωνούν αλλά ο κομματικός τους εγωισμός δεν τους επιτρέπει να το πουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να την χαίρεστε την " koulis mafia"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ