Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΔΥΟ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ... ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

EΝ.ΤΟ.Σ. : ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ


  Οταν οκτώ Δήμαρχοι χρειάζονται συντονισμό από μια υπάλληλο της Περιφέρειας για να επισκεφτούνε την Διδάκτορα του  Εδιμβούργου τότε είμαστε "για τον γάιδαρο καβάλα"  ... οσο δε για το επίκεντρο της συζήτησης που αναλώθηκε στη αξιοποίηση του  τεράστιου κτηρίου της ΤΕΔΚ !!!! Μετα μην απορείτε και αναρωτιέστε για ποιον λογο ο Νομος Σερρών είναι καρφωμένος εδώ μια μια εικοσαετία στην τελευταία θέση ανάπτυξης πανελληνίως. Εχετε τους δράστες μπροστά σας.

Θα περιμένουμε εναγωνίως τις έγγραφες προτάσεις τους για την ανάπτυξη του Δήμου για να τις προωθήσουμε στον Λαζοπουλο και τους ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ  ... για αξιοποίηση

Αμέσως μετά τη συνάντηση η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, δήλωσε τα εξής: «Με τους πρώην Δημάρχους και αυτοδιοικητικούς, είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση. Συζητήσαμε τρόπους συνεργασίας προς όφελος των δημοτών. Οι πρώην αιρετοί της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών έχουν προσφέρει τα μέγιστα όλα τα προηγούμενα χρόνια και η πόρτα του δημαρχιακού μεγάρου θα είναι πάντα ανοιχτή για θέματα που άπτονται της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι μόνο. Η εμπειρία τους είναι πολύτιμη για όλους μας. Τους ευχαριστώ πολύ».

2 σχόλια:

  1. Αυτοί δεν είναι παρατράγουδα, είναι τα πρόσωπα των "ικανών" που οδήγησαν με τις αυτοδιοικητικές τους "ανικανότητες" τον νομό στην τελευταία θέση.
    Είναι οι διαχρονικοί γλύφτες του Καραμανλή.
    Κάποιους δεν θα τους έπαιρνες ούτε για εποχικούς κηπουρούς
    Όσο πιο λίγο εμφανίζονται τόσο καλό κάνουν στους πολίτες.
    Βλέπεις και τον Σαούλ και ντρέπεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Κ.Α.Π.Η. των πρώην αυτοδιοικητικών, που στεγάζεται στο πρώην κτίριο της ΤΕΔΚ πήγε εκδρομή στο Δημαρχείο Σερρών. Εδώ ταιριάζει το τραγούδι του Ζαμπετα " πατέρα κάτσε φρόνιμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ