Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

EΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ...

             ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΖΕΚΙΛ ΚΑΙ ΧΑΪΝΤ


Συνεχίζει να μας εκπλήσσει η αβάσταχτη ελαφρότητα της Διδάκτορος της Νομικής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου η οποία ανοήτως ως Δήμαρχος ανέλαβε και την Προεδρία της ΔΕΥΑΣ ενώ μαίνεται η διαμάχη της επιχείρησης με τον Δήμο Σερρών για χρέη που αγγίζουν τα 4.000.000 ευρώ.

Πρόσφατα υπερέβη τα εσκεμμένα, όπως διέρρευσε το τερμάτισε με την γελοιότητα να στείλει κατασχετήριο ως Προέδρος της ΔΕΥΑΣ ...  προς την Δήμαρχο Σερρών !!!!   για κατάσχεση το ποσού 800.000 ευρώ έναντι του χρέους.

 Η μαντάμ είναι ... για "πίσσα και πούπουλα", δεν μπορεί να ... συνεννοηθεί ούτε με τον εαυτό της , πάλι καλά που δεν έστειλε και εξώδικο στον εαυτό της.

Τωρα το μόνο που μένει να δούμε είναι να μην πληρώσει το ποσό και μετά την κατάσχεση  να προχωρήσει σε πλειστηριασμό περιουσιακών στοιχείων του Δήμου🤣🤣🤣🤣.


11 σχόλια:

  1. Εάν αυτή σπούδασε στο Εδιμβούργο εμένα να μου γράψεις. Υπάρχει έστω και ένα βιντεάκι στο οποίο να μιλάει την αγγλική να δω κάτι..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είσαι στο βρετανικό συμβούλιο, μέλος της επιτροπής που εξετάζει το speaking για το proficiency;

      Διαγραφή
    2. Tι να το κανεις το βιντεάκι , εδω προεκλογικά εξέδωσε Δελτιο Τυπου και δεν γνώριζε πως γραφεται το ... bullying

      Διαγραφή
    3. Ναι είμαι. Μιλώ 3 ξένες γλώσσες και έχω πρόβλημα όταν κάποιος ισχυρίζεται πως έχει σπουδάσει στο εξωτερικό και δεν ξέρει μισή κουβέντα στα αγγλικά. Εσύ ως τι απαντάς; Σου θίξαμε την Αγγλόφωνη δήμαρχο και στεναχωρήθηκες; Βρες μου μια απόδειξη να ομιλει την αγγλική εφόσον σπούδασε στο Εδιμβούργο.

      Διαγραφή
    4. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει να ισχυρίζεται κάποιος πως είναι διδάκτορας σε αγγλόφωνο πανεπιστήμιο; Μάλλον όχι. Έχουμε πραγματική απορία για τα αγγλικά της Δημάρχου. Φαντάζομαι είναι σε εξαιρετικό επίπεδο εφόσον είναι διδάκτωρ αγγλόφωνου πανεπιστημίου. Αύριο κιόλας μπορεί να διδάξει να κάνει διαλέξεις έρευνες στα αγγλικά. Έτσι δεν είναι;

      Διαγραφή
    5. Εσκασες απ τη ζηλια σου και που ειναι διδακτωρ και της Μ. Βρετανιας και που εγινε δημαρχος. Αντε ντεεεεε, αν μπορεις !!!!!!

      Διαγραφή
    6. Αυτό με τον τρόπο που το γράφεις δεν είναι κολακευτικό για την Δήμαρχο

      Διαγραφή
  2. Και τα Ελληνικά της περιορισμένα είναι, γύρω γύρω όλοι στη μέση ο Μανώλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή, αν πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ δεν ήταν η Δήμαρχος, αλλά κάποιος δημοτικός σύμβουλος της Δημάρχου, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα; Το θέμα δεν είναι αν πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ είναι η Δήμαρχος η κάποιος δημοτικός σύμβουλος, αλλά αν χρωστάει ο Δήμος στην ΔΕΥΑΣ και πρέπει να πληρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλα εσυ ορθιος κοιμασαι , ξενοδοχείο πληρώνεις .

      Διαγραφή
  4. TAΔΕ ΕΦΗ Η ΔΙΔΑΚΤΩΡ : ''ΠΕΝΤΕ ΒΟΔΙΑ , ΔΥΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ"' ΔΗΛΑΔΗ
    Η Δήμαρχος Σερρών αναφέρθηκε και στο θέμα των χρεών του Δήμου προς τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Ως πολιτική ηγεσία κακώς έχουμε φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο και ήταν λάθος η τακτική της αντιπαράθεσης. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τη ΔΕΥΑΣ. Δήμος Σερρών και ΔΕΥΑΣ είναι τα δυο χέρια σε ένα σώμα. Γίνεται προσπάθεια συμβιβασμού, ώστε να μη διακινδυνέψει καμία υπηρεσία. Είναι ξεκάθαρο, ότι δεν μας ενδιαφέρει πιο πολύ ο Δήμος ή πιο πολύ η ΔΕΥΑΣ. Η ζυγαριά δεν κλίνει σ έναν από τους δυο. Εξάλλου το ότι εγώ η ίδια ανέλαβα την Προεδρία της ΔΕΥΑΣ αποδεικνύει σημειολογικά τα λεγόμενά μου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ