Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΧΤΣΟΓΛΟΥ ... ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΝΤΟΥ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ''ΠΕΛΑΤΗΣ'' ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Διάχυτη ειναι η δυσαρέσκεια των δημοτών αλλά και επαγγελματιών με την απαράδεκτη πρακτική του εκ της Βροντούς ορμώμενου Ανριδημάρχου, αρμόδιου για την τήρηση της Κονονιστικής σχετικά με την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων επι της οδού πρωην Μεραρχίας και οχι μονο,  να ανέχεται τις παραβιάσεις συγκεκριμένων καταστηματαρχών , των γνωστών καθ´εξιν θρασύτατων παραβατών με ονοματεπώνυμο. Ομοίως και στην Πλατεία Ελευθερίας , οπου αναπτύσσονται τραπεζοκαθίσματα σε διαδρόμους που εμποδίζουν την διάβαση των πεζών αλλά και σε επεκτάσεις σε πεζοδρόμια γειτονικών καταστημάτων. 
 
Ο συγκεκριμένος Αντιδημαρχος διαπράττει παράβαση καθήκοντος διότι ακόμη και στην περίπτωση που υπάρχει συγκατάθεση του γείτονα ιδιοκτήτη για χρήση του χώρου  του υπάρχει συγκριμένη διαδικασία για την χορήγηση άδειας απο τον Δήμο Σερρών με την καταβολή του αναλογούντος τιμήματος. Δεν είναι απίθανο η δυσαρἐσκεια των δημοτών αλλά και των θιγόμενων επαγγελματιών να μετατραπεί σε οργή και σύντομα οι αρμοδίως υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. 
 
Επισης και ο νεόκοπος "Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχειρησης", ο οποίος έχει προς το παρόν δεχθεί προφορικές καταγγελίες  οφείλει και αυτεπαγγέλτως ακόμη να παρέμβη για να επαναφέρει την κανονικότητα στην καθημερινότητα των Σερραίων Δημοτών. 

 

9 σχόλια:

  1. Είναι αδιαπραγματευτο, ότι πρέπει να εφαρμόζεται η κανονιστικη απόφαση για τα τραπεζοκαθισματα. Και μια διευκρίνηση. Στον πεζόδρομο της Μεραρχίας δεν επιτρέπεται η ανάπτυξη, ούτε ενός τραπεζοκαθισματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα γίνει με το καφε- αναψυκτήριο που βρίσκεται δίπλα στον Γατιδη επί της Μεραρχίας;
    Είναι δυνατόν να έχει καταλάβει τα 4/5 του πεζοδρομίου, να έχει περιφράξει το δένδρο στο πεζοδρόμιο, να έχει μισοκαταλάβει την ράμπα όδευσης των τυφλών, να μην χωράνε τα καροτσάκια με τα μικρά παιδιά να περάσουν, να κλείνει ότι απέμεινε από το πεζοδρόμιο με αυτούς που περιμένουν να πάρουν καφέ.
    Ποιον έχει μπάρμπα και βρίσκεται στο απυρόβλητο;
    Ποιοι τον προστατεύουν;
    Η δημοτική αρχή που βρίσκεται και δεν επεμβαίνει;
    Δεν βλέπει το χάλι και την κατάληψη του πεζοδρομίου ο Αντιδήμαρχος Μιχτσόγλου;
    Θα κάνει κάτι κάποιος;
    Είναι πρόκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να κάνει μωρέ ο μισθοφόρος συμπαράστατης και καλά του Δημότη ότι παίρνει εντολή από την Βαρβάρα που τον πληρώνει κάνει. Και ντροπή στους συμμάχους που τον ψήφησαν γιατί τους το είπε ο Αλέκος ο οποίος δέχθηκε τηλέφωνο για να τον στηρίξει. Πόσο λίγοι ήσασταν σύμμαχοι. Πόσο ξεφτυλες χωρίς θάρρος της γνώμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με δήμαρχο τον Στεργιο Γκοτση όλα αυτά θα λυθούν σε μια μερα.
    Υπομονη τέσσερα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.ΓΚΟΤΣΗ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙΜΙΟΣ.ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χρονών θα είναι ο Γκότσης μετά από πέντε χρόνια όταν σήμερα πλησιάζει ή έχει φτάσει τα 73?
      Λυκόπουλο αστεία και χωρίς αντικείμενο περιφερόμενο αυτοδιοικητικό τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Εσύ είσαι από άλλο ανέκδοτο.

      Διαγραφή
  6. Βλάχε προχωρα σε θελει όλη η χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιξογλου μέχρι να σβήσει ο Ήλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ