Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΣΚΑΡΑ , ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ




Εσείς τα λέγατε κ.Αγγελίδη ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η “έγκριση έκδοσης αδείας κατεδάφισης της δημοτικής αγοράς”. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Πέτρος Αγγελίδης στην τοποθέτησή του για το θέμα αυτό τόνισε, ότι η απόφαση της δημοτικής αρχής για έκδοση αδείας κατεδάφισης της δημοτικής αγοράς, αποτελεί κίνηση εντυπωσιασμού προκειμένου να καλύψει τη μέχρι τώρα απραξία της. 

Υπογράμμισε ότι είναι μια απόφαση χωρίς κανένα νόημα, διότι προηγουμένως η δημοτική αρχή έπρεπε να γνωρίζει τι θέλει να κάνει στο νέο κτίριο που επιθυμεί να κατασκευάσει στη σημερινή δημοτική αγορά. Δηλ. ποια θα είναι η χρήση και η μορφή του νέου κτιρίου και με ποιο τρόπο θα εξασφαλισθεί η υλοποίηση του έργου. Ο κ. Αγγελίδης είπε, ότι η έκδοση άδειας κατεδάφισης είναι το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας αξιοποίησης της δημοτικής αγοράς και κατασκευής νέου κτιρίου. Πριν από το στάδιο κατεδάφισης επεσήμανε ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, προηγούνται αρχιτεκτονικός διαγωνισμός, μελέτες, εξασφάλιση του τρόπου υλοποίησης του έργου, άδεια ανοικοδόμησης, εξώσεις και τελευταία είναι η φάση της έκδοσης άδειας κατεδάφισης, η οποία εκδίδεται σε δύο μέρες.

 Καταθέτοντας τη θέση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων για το θέμα αυτό ο κ. Αγγελίδης είπε ότι η παράταξή του είναι υπέρ της κατεδάφισης και αξιοποίησης της δημοτικής αγοράς με την προϋπόθεση, ότι προηγουμένως θα προσδιορισθούν η χρήση, η μορφή του νέου κτιρίου και θα εξασφαλισθεί ο τρόπος υλοποίησης του έργου. ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΩΡΙΣ την 4/1/2012

4 σχόλια:

  1. πεστα ιακχε γιατι μας ζαλισει ο εμμονικος με την εξουσια κτηνιατρος.Σας τα ελεγα δεν με ακογατε.ενα θα κανει δεκα θα δειχνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΜΕ ΥΦΟΣ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ΄ΑΡΕΖΕΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥΚΙ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
    ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΝΔΡΕΟΥ?
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΔΟΡΚΟΦΥΚΗ?
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΒΛΑΧΟ?
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΒΙΤΜΑ?
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΟΥΡΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΩΚΤΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ?
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ