Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

"Η ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ" ΜΙΛΗΣΕ ...


 "ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟΙ"  ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

10 σχόλια:

  1. Ε ΝΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ.
    ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΜΠΡΕΛΑ,ΔΕΝ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ.
    ΤΑΣΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ,ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟΙ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.
    ΤΑΣΟ.....ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ΤΣΟΧΑ ΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασχετο αλα πρεπει να το πω.τσοντα θιμιζε το μεσηβρινο δελτιο του ntv η παρουσιαστρια πεταξε τα στηθια της εξω μπραβο στη βαιδου αλλα και στον δροβατζικα.να πως καταντησε το καναλη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΤΙ ΦΤΗΝΟΛΙΝΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗ ΜΑΣ. ΟΥΤΑ ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝΕ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΥΡ ΤΗΣ ΣΚΟΤΟΥΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΕ. ΙΑΚΧΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ Ο Ο ΚΑΡΥΠΑΣ ΜΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ , ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ----------- ( Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΦΑΝΦ@Ρ@Σ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ -ΟΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟΙ- ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ;
    ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε όχι δεν μπορώ να φανταστώ τον μέγιστο Τάσο να μην είναι βολευτής. Είναι αδικία να πάει χαμένο τέτοιο μυαλό. Θα πρέπει να τον βαλσαμώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με ρώτησε κάποιος παλαιός συμμαθητής μου και συμμαθητής του μέγιστου Τάσου λέγοντάς με:
    Μαλάκα πίστευες ποτέ όταν εκείνο τον καιρό πηγαίναμε στο γυμνάσιο μαζί με τον Τάσο,ότι κάποια μέρα θα μας έσωζε;
    Πεθάναμε στα γέλια τότε. Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι καθόλου για γέλια. Με πιάνει λύπη αγανάκτηση και ΟΡΓΗ. Ουστ λαμόγια πολιτικοί καιροσκόποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5:41-5:49 ΙΑΚΧΕ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλήθεια ρε μεγάλε,πώς αισθάνεσαι που ο Τάσον έχει φτάσει τόσο ψηλά,έχει πάρει όλα τα αξιώματα,τον ξέρουν οι πάντες και συ συνεχίζεις να σαι ένας αποτυχημένος ανωνυμογράφος;απο τότε που σασταν συμμαθητές τον σχολίαζες ε;και μένα στο σχολείο, ένας υποτίθεται φίλος με τρωγε τη γκόμενα,τώρα έχει μια τεράστια επιχείρηση,ζεί με 10πλάσια φράγκα απο μένα,τον ξέρει όλη η Ελλάδα και γώ κάθομαι και απαντάω σε σένα!σε καταλαβαίνω αδερφέ,αλλά δυστυχώς ποτέ δεν θα φτάσουμε τους παλιούς συμμαθητές μας!!άδικη ζωη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8.43 ρε ανεγκέφαλε, εφόσον σου έτρωγε την γκόμενα, σημαίνει ότι ο φίλος σου ήταν ξύπνιος, ωραίος, μάγκας, επιτυχημένος για την περίσταση και αποδείχθηκε με την μετέπειτα επιτυχημένη επιχείρησή του ότι τα αξίζει όλα αυτά, ενώ εσύ ήσουν μπούφος κερατάς τότε και παραμένεις και τώρα, αφού δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά στην πορεία του Καρυπίδη. Εύχομαι τουλάχιστον να μην είσαι κερατούκλης και τώρα, πράγμα που δεν είναι πολύ πιθανό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ