Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

EΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ κ. ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ...




Μιας και δεν μου απάνησατε κ. Γυμνασιάρχα , επανέρχομαι ...  Η εν λόγω προτομή ανήκει στον ιστορικό Γυμνασιάρχη του Α' Γυνβασίου Αρρέννων, τον Λεωνίδα Παπαπαύλου ο οποίος εσφαγιάσθη υπό των Βουλγάρων κατακτητών της πόλης των Σερρών την 29-6-1913.  Βέβαια από τους 40 Δημοτικούς Συμβούλους που ψηφισαν την κατεδάδιση της Δημοτικής Αγοράς αμφιβάλω εαν γνωρίζουν τον Λεωνίδα Παπαπαύλου 4-5  αλλά αυτό ειναι το δράμα αυτής της πόλης.

Ως γνωστόν  η οδός  από την Δημοτική Αγορά μέχρι την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονος  επί της οποίας ευρίσκεται και το Α' Γυμνασιο Αρρένων φέρει το όνομα του Λεωνίδα Παπαπαύλου ενώ η προτομή  του εχει τοποθετηθεί σε άχετη τοποθεσία έναντι του Ξενοδοχείου "FILIPPOS XENIA"


Γιαυτό κ. Γυμνασιάρχα με την διτή ιδιότητά σας πλέον και αυτή του τοπικού Δημοτικού Συμβούλου φρονώ ότι υποχρεούσθε να αναλάβετε την πρωτοβούλια να τοποθετηθει η προτομή του Λεωνίδα Παπαπαύλου στον φυσικό της χώρο, στην βορειοανατολική γωνία της Πλατείας Ελευθερίας και στην θεση που σας υπέδειξα , στην συμβολή των οδών Λ. Παπαπαύλου και Εθνικής Αντιστάσεως 

Να εχουν την δυνατότητα και οι μαθητές του ιστορικού Γυμνασίου σε καθε εθνική εορτή να καταθετουν και ενα στεφάνι στον αείμνηστο Γυμνασιάρχη τους ως ελάχιστο φόρο τιμής

5 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΡΙΚΌΤΗΤΑ; ΔΕΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ, ΑΝΤΙΘΙΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΛΟΣ, ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΝΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ