Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΜΟΥΣΤΑΦΑ , ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΕΡΡΑΙΟΙ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ !!!



ΠΡΟΣΤΙΜΟ  ΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ
ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

8 σχόλια:

  1. ιακχε μηπως ειναι γυναίκα αντιδήμαρχος?
    και μηπως δεν μιλαέι καθόλου και είναι και νοικοκυρούλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα ρε τα αυγα. ολος ο κοσμος με την τακτοποιηση το εκανε . τι προστιμο και μαλακιες λες . αλλαγη χρησης με την τακτοποιηση ειναι . μηπως εμεις δεν το καναμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ================== 10:51 ============== ΔΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ ... ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΓΑΠ ΨΗΦΙΣΕ ΕΝΑ ΚΟΛΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΛΟΜΟΓΙΑ [ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΦΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΞΑΓΝΗΣΗΤΗΚΑΤΕ ; ΒΡΩΜΟΚΟΠΡΙΤΕΣ ... ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ , ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ , ΝΑ ΥΠΗΤΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΜΌΤΗΤΑ ΩΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ.

    ΠΑΛΙΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΒΡΩΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΧΡΕΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ

    ==================== ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ , ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΩΣ ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ . ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΙΚΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΗΛΗΘΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ .ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΗΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ . ΕΣΕΝΑ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ? ΟΣΟΝ ΔΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ? ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ . ΟΤΙ ΚΤΑΛΑΒΕΣ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι οι δικοι σου οι δεξιοι προγονοι της σβουνιας , Καραμανληδες , ΕΘΝΑΡΧΕς-ντεμεκ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕς και αλλα δεξια αποβρασματα, που αφηναν την αυθαιρεσια(μαζι με τις Πασοκιες κυβερνησεις εννοειται πριν ΓΑΠ) και ταχα μου γκρεμιζαν με μπουλντοζες κι ολο χτιζονταν ηταν πιο καλα?
    Μακαρι να πληρωσουν ολοι και να τελειωνει αυτη η ιστορια...που ολο ταχα μου κυνηγαν τους παρανομους...και ολο φυτρωνουν σαν μανιταρια..οι βιλες , καλοκαιρινα μαγαζια ...κ σπιτια.
    Και γιατι κωλονομος ρε λεβεντη? Για προτεινε εσυ λυση? Μαυρα μεσανυχτα εχεις..
    Ψηφισαν οι Καραμανληδες την αντιπαροχη,την καταρα της οικοδομησης, θεριεψε η αυθαιρετη δομηση, τα παιρναν πολεοδομιες κ εφοριακοι γ ελεγχους που δεν εκαναν, και η ιστορια καλα τραβαει..
    Εκει ρε, να πληρωσουν ..μακαρι να μπει κανα φραγκο...στα ταμεια..
    βρες καναν αλλο λογο να πεις καμια πιο καλη παπαρια..Εδω βλαξ συνεληφθης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΝΑΙ..ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ...Κ ΚΡΕΜΑΣΜΑ...ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ...
    Ακους εκει...να "τακτοποιησει" το αυθαιρετο με κωλονομο...
    Ενω ο κυρ-Αντωνης ως "καλος" και γνησιος εργολαβος δεν εεχει σχεση με τετοια...ΟΛΑ του ειναι κ ηταν...ως ο νομος οριζε..Τι υμιηπαιθριοι και τετοια κακα ειναι αυτα? Δεν ειχε ιδεα..Ολα με το γραμμα του νομου..
    Και απ τα διαμερισματα, που πουλουσε μεσα ...εμπαινε..ο ανθρωπος..Προειχε το καλο των πελατω,,,Περαστε κοσμε..Τζαμαπ πουλαω..Κοψοχρονιας!!
    Ιδου ο καταλληλοτερος για δημαρχος..Τι δημαρχος λεω?
    Πλανηταρχης(-χιδης)...
    Εσυ Σερραιος πολιτης που δεν ανεχεσαι? Και ποιος σε ρωτησε ρε λεβεντη? Και τι εισαι εσυ? Ποσο πιο φτωχη θα ναι η κοινωνια μας χωρις εσενα?Τον κα(τ)αρο Σερραιο κι οχι το χωριατακι>?
    Υ.Γ "Ο χωριατακος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βρε βρε την μουγκη!!!!αντε και σε ανωτερα!ψαξτε ομως λιγο ποιος βγαζει στην φορα ολα τα σκανδαλακια!μηπως ο ιδιος ο μουσταφα γιατι χρωσταει και αλλου αντιδημαρχιες??κριμα στην μουγκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο κυρ αντωνης το πουλησε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ