Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ

Τα γυρίζει ο Παπανδρέου! Ενδέχεται να είναι

και πάλι υποψήφιος είπε ο Π. Μπεγλίτης!


Τα γυρίζει ο Παπανδρέου! Ενδέχεται να είναι και πάλι υποψήφιος είπε ο Π. Μπεγλίτης!
κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει 

Παιχνίδι με τα… νεύρα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ μοιάζει να παίζει ο πρόεδρος του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου!

 Αφού πρώτα αρνούνταν για μεγάλο χρονικό διάστημα να αποκαλύψει τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα στο κόμμα και αφού εν τέλει παρουσίασε τις σκέψεις του για διαρχία μέχρι τις εκλογές και δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος, τώρα μοιάζει να τα… γυρίζει!
Ο ίδιος, βέβαια, δεν έκανε καμία απολύτως τοποθέτηση. Ωστόσο, μόνο ως τυχαίες δε λογίζονται οι δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Μπεγλίτης, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου!
Συγκεκριμένα, λίγες μόλις μέρες πριν τη νέα συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη και του Εθνικού Συμβουλίου το Σαββατοκύριακο, ο κ. Μπεγλίτης δήλωσε τη Δευτέρα στον Flash και την Κυριακή στον Real Fm ότι «θα μπορούσε και είναι ένα δημοκρατικό δικαίωμα του Γ. Παπανδρέου να κατέβει ως υποψήφιος πρωθυπουργός και ως πρόεδρος του Κινήματος στις επόμενες εθνικές εκλογές, για να κριθεί ο ίδιος και η πολιτική του».

«Είναι μια εναλλακτική πρόταση­. Είναι ένα ακόμη ανοιχτό ενδεχόμενο» δήλωσε ο κ. Μπεγλίτης και εξήγησε ότι «καταγράφεται ως μια εναλλακτική ανάμεσα σε πολλές άλλες που εκφράστηκαν και που υποστηρίχθηκαν από στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες συνεδριάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Μπεγλίτης, σημείωσε ότι «δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι θα γίνει. Απλώς προχωρούμε αυτήν την εβδομάδα με στόχο να δημιουργήσουμε στις αναγκαίες συνθέσεις, να καταγράψουμε τις εναλλακτικές προτάσεις που έχουν μέχρι σήμερα κατατεθεί, ώστε στη συνέχεια στο Εθνικό Συμβούλιο να ψηφιστούν ή να καταψηφιστούν».
                                                                         eklogika.gr

χαχαχαχαχαχαχα  Ο iakxos το ειχε γράψει προ καιρού  

 Παιδιά δικό του είναι το μαγαζί , δεν το αφήνει ο Γιωργάκης

7 σχόλια:

  1. Γιατί να μην είναι υποψήφιος και πάλι εμείς ιθαγενείς είμασταν και θα είμαστε.Αυτός και η οικογένειά του όπως και ο πατέρας του μας γαμήσανε μας ξεσκίσανε. Ήρθαν εδώ προκειμένου να εκτελέσουν διατεταγμένη υπηρεσία και την εκτελέσανε τέλεια με την στήριξη των χαχόλων, των ιθαγενών. Και πατέρας και γιος μεγάλοι παπατζήδες και με προσωπείο δημοκράτη προπαντός.
    Αυτός ο μαλακοπύτουρας ο ΓΑΠ έπρεπε αν ήταν σε άλλη χώρα με πολίτες χθές έπρεπε να συλληφθεί και να προφιλακισθεί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Με την ίδια κατηγορία πρέπει να δικασθούν βεββαίως και όλοι όσοι ψήφισαν τα μνημόνια. Και να ξέρουν όλοι(και τα τοπικά βολευτάκια) ότι κάποια μέρα αργά ή γρήγορα αυτή η κατηγορία θα τους απαγγελθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ..ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΚΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΗΣ.
    ΓΡΑΨΕ Γ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ..
    ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΦΑΓΗΣ ΜΙΣΘΩΝ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΨΩΜΙ, ΔΕΗ,ΔΕΥΑΣ ΚΙ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ..
    ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΤΟΥΝ..?
    ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ Lidl ΠΟΥ ΒΑΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ -ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΙΜΕΣ..
    ΑΝΑΠΤΥΞΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΓΡΑΨΤΑ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠ. ΤΟ ΤΑΓΙΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΛΛΙΑ, ΤΗ ΦΑΛΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΖΕΛΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΟΥΝΕΣ, ΜΠΑΛΙΤΗΔΕΣ και αλλα τετοια φαιδρα.
    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ...ΑΛΛΩΣ....................
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ...ΚΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ(ΠΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ ΔΗΛ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ) ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ..ΙΑΚΧΟΥ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...ΤΟΤΕ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ..ΟΛΑ..
    ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...
    "ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΑ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ"
    ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ...(Ε...ψιτ..μαγειρες...κουλ..Οι Κινεζοι το λεν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AAAAAAAAAAAAAAAAAAA.Γι αυτό έπεσαν τα χρηματηστηρια και βουλιαξε η Walstreet..o Dow Jones, Dax, ..ιδου γιατι..
    Η δήλωση Μπεγλίτη αδέρφιααααααααααααα....
    Αυτή βόμβα μεγατόνων..
    Ο Ομπάμα ,έκανε δηλώσεις, αναβλήθηκε η περιοδεία του Ρεμπουμπλικανού υποψηφίου και γενικα οι παραγωγές στην Ιαπωνία βούλιαξαν..και πολλα πολλά άλλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραθέτω ένα απόσπασμα από το άρθρο του Ιγνατίου όπως δημοσιεύθηκε στο:

    http://www.aixmi.gr/index.php/giorgos-papandreou-tha-fygei-apotin-ellada/

    "Μία τέτοια περίπτωση ανθρώπου είναι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος αποχωρεί από την πολιτική απαξιωμένος, αποτυχημένος, δυστυχής, σέρνοντας τα πόδια του και παρακαλώντας να του επιτρέψουν να παραμείνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για να μπορεί να διεκδικήσει ξανά την προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, μόνο και μόνο για να βρίσκεται στο προσκήνιο. Γνωρίζοντας αυτό το πρόβλημά του, και επειδή ο κ. Παπανδρέου «είναι για λύπηση» – όπως λέμε, σε τέτοιες περιπτώσεις, στην Κύπρο- οι σύντροφοί του έπρεπε να αποδεχθούν την παράκλησή του. Διαφορετικά, θα είναι συνυπεύθυνοι εάν συμβεί κάτι άσχημο στην πορεία."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο George τους δουλεύει , αν δεν πάρει εγγυήσεις ότι δεν θα περάσει ειδικό δικαστήριο δεν θα φύγει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ..............................................................................................................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ 11.59 ΑΝΩΝΥΜΟ
    Α....ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Ε? ΜΕ ΓΑΠ?
    ΕΝΩ Ο ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ, ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ, ΜΕ ΒΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΝ,ΠΛΗΡΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ..ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕΝ ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΟΡΙΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ...ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΙΑΔΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟΝ ΠΛΕΟΝ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΝ ,ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ Κ ΚΕΜΠΑΜΠ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΥΣ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ