Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΩΡΙΣ


Εκδόθηκε  από το Συμβούλιο της Επικρατείας  προσωρινή διαταγή για την παύση των εργασιών κατεδάφισης της Δημοτικής Αγοράς  .

Τραγική η αντίδραση των Βισιγότθων της Δημοτικής Αρχής
Τραγική και η εμφάνιση της Νάβαλη στο Δελτίο

8 σχόλια:

  1. ΠΑΡΤΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΒΛ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ, ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑ.
    ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ.ΟΜΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΑΦΡΑΓΚΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΣΩ Η Ε.Ε , ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙς ΑΓΡΟΤΩΝ..ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ?
    Ζηταν 800 εκ. και καναν σκοντο στα 420εκ?
    Ο χατζηγακης τα δωσε και τα λεβεντοπαιδα του Προμαχωνα....μαμ μαμ μαμ..
    Και τωρα ...μουγκα...
    Αυτα ειναι σκανδαλα..Εμεις θα τα πληρωσουμε αδερφιααααααααααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΝΑΒΑΛΗ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΛΟΥΣΤΗΣ?
    ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΞΟΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΠΕΣΙΟΝΕΡ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ιστορία κατεδάφισης η μη της δημοτικής αγοράς έχει παρει το δρόμο της.Αυτό που είναι το κυρίαρχο και αναδείχθηκε απόψε με την δημόσια ομολογία του αντιδημάρχου κΜυστακίδη , είναι οτι οι δημοτικοί μας άρχοντες είναι η επικύνδυνοι η ανόητοι.Τόνισε ο κ.Μυστακίδης οτι όλα τα υλικά που αφαιρέθηκαν ( και μάλιστα ταχύτατα αφαιρέθηκαν όλα )πετάχθηκαν και πετιούνται στα σκουπίδια , κάνοντας μάλιστα και λόγο οτι κατάφεραν να το επιβάλλουν στον εργολάβο και δεν επιβαρύνθηκε ο δήμος .Οποιός έχει την παραμικρή σχέση με την οικοδομή γνωρίζει οτι τίποτα όσο παλιό και να είναι δεν πετιέται .Στο ν Σερρ.ων υπάρχουν τουλάχιστον 4 εταιρείες ανακύκλωσης που αγοράζουν ολά αυτού του είδους τα υλικά.
    Διαβάστε κ.Μυστακίδη ενδεικτικές τιμές αγοράς αυτών των υλικών.
    ΣΙΔΕΡΑ (ΣΑΒΟΥΡΑ) ο τόνος 180 €
    Αλουμίνιο από 500 εως 800 ευρώ ο τόνος
    Χαλκός 3500 εως 4000 ευρώ ο τόνος
    Μπρούντζος 1800 εως 2200 ευρώ ο τόνος
    Και να μην το γνωρίζατε που αποκλείεται αφού σύμφωνα με το βιογραφικό σας ασχολήστε με αυτού του είδους τις δουλείες τίθεται θέμα κακοδιαχείρησης και το λιγότερο για κάποιους απιστίας και κακουργηματικών πράξεων.
    Στην αντιπολίτευση υπάρχει κάποιος που αντιλαμβάνεται τι γίνεται η συνεχίζουν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου .Α συγνώμη ασχολούνται με την φυλάκιση του Εφραίμ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.protovoulia.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=208&Itemid=41
    Εσείς τα λέγατε κ.Αγγελίδη

    ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
    Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η “έγκριση έκδοσης αδείας κατεδάφισης της δημοτικής αγοράς”. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Πέτρος Αγγελίδης στην τοποθέτησή του για το θέμα αυτό τόνισε, ότι η απόφαση της δημοτικής αρχής για έκδοση αδείας κατεδάφισης της δημοτικής αγοράς, αποτελεί κίνηση εντυπωσιασμού προκειμένου να καλύψει τη μέχρι τώρα απραξία της. Υπογράμμισε ότι είναι μια απόφαση χωρίς κανένα νόημα, διότι προηγουμένως η δημοτική αρχή έπρεπε να γνωρίζει τι θέλει να κάνει στο νέο κτίριο που επιθυμεί να κατασκευάσει στη σημερινή δημοτική αγορά. Δηλ. ποια θα είναι η χρήση και η μορφή του νέου κτιρίου και με ποιο τρόπο θα εξασφαλισθεί η υλοποίηση του έργου.
    Ο κ. Αγγελίδης είπε, ότι η έκδοση άδειας κατεδάφισης είναι το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας αξιοποίησης της δημοτικής αγοράς και κατασκευής νέου κτιρίου. Πριν από το στάδιο κατεδάφισης επεσήμανε ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, προηγούνται αρχιτεκτονικός διαγωνισμός, μελέτες, εξασφάλιση του τρόπου υλοποίησης του έργου, άδεια ανοικοδόμησης, εξώσεις και τελευταία είναι η φάση της έκδοσης άδειας κατεδάφισης, η οποία εκδίδεται σε δύο μέρες. Καταθέτοντας τη θέση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων για το θέμα αυτό ο κ. Αγγελίδης είπε ότι η παράταξή του είναι υπέρ της κατεδάφισης και αξιοποίησης της δημοτικής αγοράς με την προϋπόθεση, ότι προηγουμένως θα προσδιορισθούν η χρήση, η μορφή του νέου κτιρίου και θα εξασφαλισθεί ο τρόπος υλοποίησης του έργου.
    ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ Κ.ΑΓΓΕΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. static.diavgeia.gov.gr/doc/457ΞΟΛΜΓ-ΝΙ7

    ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΣ 2011 ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ Κ.ΒΕΡΡΟΣ
    Σελίδα 48 .
    1.Κατεδάφιση δημοτικής αγοράς 120.000 ευρώ
    2.Δημιουργία υπόγειου χώρου σταθμευσής με υπ΄εργειο χώρο πρασίνου στο ακίνητο της δημοτικής αγοράς .προυπολογισμός 5.500.000 ευρώ
    Πάρκινκ λοιπόν η δημοτική αγορά
    Την ίδια ώρα στην συνεδρίαση του ΔΣ στις 21/12/2011
    ΔΙΑΒΆΖΩ ΣΤΟ ΤΡΊΤΟ ΘΕΜΑ
    ΘΕΜΑ 3ο: Λήψη απόφασης σχετικά με την αξιοποίηση του χώρου της Δημοτικής Αγοράς μετά την κατεδάφισή της.
    Ποιόν δουλευετέ ρε.
    Και βεβαίως καλά κάνετε αλλά εκείνα τα αγόρια και τα κορίτσια της αντιπολίτευσης τι κάνουν .Δεμένη χειροπόδαρα η πόλη από τους εργολάβους.
    Λαλίστατε Ηλ.Γκότση μήπως γνωρίζεις τίποτε η είναι θέμα μικρό που δεν αξίζει να ασχοληθείς .
    Βρε ουστ όλοι σας που μας δουλέυετε ψιλο γαζί.
    Αντε και αμα αλλάξουν οι αντιδήμαρχοι κάντον κ.Αγγελίδη τον Ηλ.Γκότση αντιδήμαρχο έργων .Την γνωρίζει καλά την δουλειά την έκανε και επι Βλάχου, έχει και συγγενείς εργολάβους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ1
    Η ΜΑΡΙΑ ΝΑΒΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΑΒΑΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ,ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ(ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΕΜΕΤΑΙ..ΚΛΠ ΚΛΠ.
    ΑΡΑ ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ...ΚΙ ΟΣΗ ΤΗ ΛΕΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ, ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝ.
    ΩΣΤΟΣΟ , ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ (ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΝΟΥ) ΕΙΝΑΙ Η "ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΙΑ" ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ "ΦΡΟΥΤΩΝ", ΜΗΔΕ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΥΡΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ...σε διατεταγμενη υπηρεσι ειναι σχεδον ολοι τουσ, οπως μολογησε ο σε συνταξη πλεον δ/ντης των N.Y Times που κυνικα ομολογησε οτι πληρωνομαστε για να'διαστρεβλωνουμε'(!!!!) κυριως την αληθεια...γιατι αλλεως πως η πορτα της εξοδου(εργασιακως0 παραμενει ολανοιχτη...
    Συγχαιρω λοιπον τους κυνικα ομολογουντες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ