Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ;


   Το περιτύλιγμα αστραφτερό για το περιεχόμενο θα δούμε

Νέα υποψηφιότητα για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο άρχισε εδώ και ένα μήνα να πυκνώνει τις δημόσιες εμφανίσεις του στα Σέρρας μοιράζοντας τις επαγγελματικές του κάρτες ως καρδιοχειρούργος

Τουλάχιστον ο Μενέλαος δεν είναι ανεπάγγελτος

21 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΑΚΧΕ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ.
    Η ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΩΜΑΤΙΑ.

    Ο ΔΙΑΒΟΛΟΓΙΑΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ιδανικος λαγος δια αρμεγμα απο το ντοροκαναλο το οποιο λογω εμφανισεων κυρ αντωνη εσχατως αβανταρεις. παντος ρε φιλε τι γραβατα και ξεκουμποτο αθλειο πουκαμισο ειναι αυτο σημερα στην τβ. σε περασε και ο μπαρμπας στο καλως.ντροπη. υγ τον διαυλο ουτε η συγχωρεμενη η ελπινικη δεν τον εβλεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ
    Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ
    ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ Κα ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΙΑΚΧΟ......................................................................................................................................................................................ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ....................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΡΟΣΕΧΕ ΘΑ ΣΕ ΔΙΠΛΑΡΟΥΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΑΣΑΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ HAI CAPITO? Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ? ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ? ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το δάγκωμα πολλοί αγάπησαν , τον δαγκωμένο ουδείς . Καλά κρασιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΓΑΚΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΙΤΗ , ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ? ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ..
    ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..
    ΑΛΛΟΙ ΛΕΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΧΟΥΝ "ΧΑΡΤΙΑ" ΚΑΙ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ..
    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ(ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΟΥΣΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ,(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ...ΠΟΤΕ...ΑΛΛΑ ΝΑ...ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ).
    ΒΕΒΑΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΡΑΦΗΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ) ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ...
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ...
    Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΩΣ ΛΑΒΕΙ ΣΑΡΚΑΝ ΚΑΙ ΟΣΤΑ, Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΘΟΥΜΕ ΑΠΕΤΥΧΕ(ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ..ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΑΝ Π.Χ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ΠΙΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΓΟ Ή ΝΕΡΟ).
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΑΝΣΕΝ, Ή ΑΛΛΕΩΣ ΠΩΣ..
    ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ..ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΩΣ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...ΩΣ ΕΙΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΗ ΑΠΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ,,
    ΔΙ ΗΜΑΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ , ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΩΜΕΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΟΡΜΟΝ...80 Κ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ...ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to χοντραινεις .Αν να παιξουμε ειμαι έτοιμος.Είπα ειρην υμιν.
    Μη δημοσιεσιμο .Αλλα και να θέλεις δημοσιευσετο για να άρχισω να ζεσταινομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑLTER.
    ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΥΠΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤIVO ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ 5.5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΤΥΠΩΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ALTER ΟΤΙ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ............................................................................................................................................................................................................................................................................ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ...............................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΥΝΑΒΙ , ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΥΓΚΑΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΑ...............ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ..
    ΝΤΡΟΠΗ..ΠΟΥ ΛΕς ΤΕΤΟΙΑ..
    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΡΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ.........ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙΞΩ ΚΙΟΛΑΣ..........ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΝΤΕ ΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΕΝΝΟΩ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο γιατρος ειναι καρδιοχειργουργος στο διαβαλκανικο ο πατερασ του εχει τα εκκοκιστιρια ηρακλειας και η γυναικα του ειμαι ζαμπλουτη αμερικανιδα,ομως ο γιατρος στομα εχει λαλια δεν εχει ειναι κλειστος τυποσ συμφωνα με τησ φημες και εχει αγνοια για την κριση και τι γινεται εξω!!!η πληροφοριεσ λενε σχεση με ομαδα μπαλιτη δρογαλα και επαφη με χατζηηλιαδη χρυσαφη για βοηθεια με ορο να σιωπησηει τα σκανδαλα καφεστιδη μπακαλη συνεταιριστικη τραπεζασερρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΟΝ 05:12 AM
    ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΓΙΑ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΑΙΤ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΠΟΛΟ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ.
    ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ
    ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ 2.01 : ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΔΡΟΓΑΛΑ -ΜΠΑΛΙΤΗ -ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΕΒΕΣ. ΗΔΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΣΕΡ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ (ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΝΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 2 ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΖΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ) 100.000 ΕΥΡΩ !!!! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ! ΞΕΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΑ 70.000 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ!! ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ (ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΙΤΕΡΩ . ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΙΔΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. EXEIΚΑΙΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΑΤΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΑΤΣΑΚΑ..ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ..ΧΑΧΑ..ΕΜΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΨΗΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΙΑΚΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΙΦΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ. ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε 12.52 υπαρχει μεγαλυτερο λαμογιο απο τον χρυσαφη που ζητουσε απο εταιρεια πατρων 75.000 μιζα γιατι αυτος λεει εβγαλε το προγραμμα?το ξερεις οτι ειναι λαμογιο ολκης ο χρυσαφης.αφου λοιπον τον καλυπτεις και προσπαθεις με ψεματα να κατηγορησεις τους αλλους εισαι και εσυ λαμογιο.για την αλφα λοιπον εγινε διαγωνισμος και τις δυο φορες και υπαρχουν αποφασεις για το ποσα δαπανησε το εβες.20 η 30 χιλιαρικα συνολικα απ'οτι ξερω.τα ειχε αναλυσει ο πολιτης σε καποιο συβμουλιο που παρακολουθησα.αλλα τοτε γατακι 12.52 δεν μιλουσες.εγλειφες τον αρη μπας και σε στειλει κανενα ταξιδακι να πας βολτα με τη γυναικουλα σου(νομιμως παντα).τα λεφτα απο τις επιχειρησεις τα μαζευε η εταιρεια με τιμολογιο παλιολαμογιο 12.52.υπαρχουν στις εταιρεις τα τιμολογια.ψαξτο.αν ψαχνεις για τρωκτικα που καταληστεψαν το εβες εισαι σε λαθος δρομο.οι μεγαλυτεροι κλεφτες ηταν:ο χρυσαφης.σκεψου απο πατρα και απο βονταφον πηρε καμια 150αρια χιλιαρικακια.δευτερος αρχικλεφτης:ο γιαννακης ο δημητρης(ο σημερινος α'αντιπροεδρος) που επι 5 χρονια εκλεινε συμφωνιες μονος του με τις κατασκηνωσεις.5 χρονια επι 4 εταιρειες επι 500-1000 παιδια σκεψου ποσοστα που πηρε μια και ειναι ασφαλιστης η ασφα-ληστης και μονο με ποσοστα μυστικα απο τους ασφαλιζομενους ξερει.και επειτα μαζι με τον μαυροχοντρο υπαλληλο γιαννακης δημητρης και χρυσαφης φαγανε 110.000 απο τους γονεις επι προεδρια χρυσαφη στο εβες και γιαννακη στην επανεσερ.τα φορτωσανε ολα στο υπαλληλο.ο οποιος οταν τον πιασανε οι δρογαλαδες και τον στειλαν στον εισαγγελεα αυτος τα 90.000 τα επεστρεψε πισω.που τα βρηκε αγαπητο μου λαμογιο 12.52 τοσα λεφτα ενας υπαλληλος των 900 ευρω?και για τα υπολοιπα εκβιασανε τις κατασκηνωσεις και υπογραψαν λεει ενα χαρτι οτι δεν εχουν αλλη απαιτηση η κατι τετοιο.φοβερα πραγματα.και ολα αυτα επι χρυσαφη και γιαννακη οι κατασκηνωσεις επι 5 χρονακια δεν κοβαν αποδειξεις στους γονεις.και απο εκει αρπαχτη χρυσαφης και γιαννακης δημητρης.τους πηραν χαμπαρι ομως αγαπητο λαμογιο 12.52.δεν μπορεσαν οι φιλοι του χρυσαφη στην εφορια να το καλυψουν και για να δουμε πιανου πορτα θα χτυπησει ο εισαγγελεας?
    αν ψαχνεις λοιπον 12.52 ποιοα τρωκτικα κατακλεψαν το εβες:χρυσαφης γιαννακης δημητρης μαυροχοντρος υπαλληλος και χοντρος πρωην υπαλληλος(μετα βονταφον αρον-αρον πηρε συνταξη προωρη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατρέ καλά ξεκίνησες , αλλά μπερδευτηκές με κακές παρεές .Επειδή δεν ξέρεις ρωτα .Τον ίδιο δρόμο πολλοί ακολούθησαν στο παρελθόν και κάποιοι έφυγαν τρέχοντας και δεν περνάνε ούε έξω από το νομό.Σε βλέπω εν δυναμει υποψήφιο και μάλλον εκτός ψηφοδελτίου .Μαζέψου όσο είναι νωρίς και όπως λέει η παροιμία όποιος πολύ νύχτα περπατεί σκατά πατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ