Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΧΡΗΣΤΟ, ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ "ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΙ" ΔΙΚΗΓΟΡΟ;



Χρήστο τελικά κατέληξες στον κοντό για νομικό σύμβουλο του ΕΒΕΣ ; 

Αντε τώρα, να αποσυρθεί το Επιμελητήριο από την αγωγή  που κατέθεσαν οι Δρογαλομπαλίτηδες κατά του ΔΙΚΤΥΟ και των αδελφών Αραμπατζή  και να  πιστέψει κάποιος ότι δεν ήταν στημένο ...

Χρήστο , μόνος σου και χωρίς λόγο βαζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου


 Υ.Γ. 1 -   Να  σου θυμίσω επί της ουσίας για το θέμα των ενστάσεων που χειρίστηκε  προεκλογικά  για υποψηφίους σου που κόπηκαν από την Εκλογική Επιτροπή ... σε έστειλε στον κουβά


Υ.Γ. 2 -  Οσο για την αγωγή κατά των Αδελφών Αραμπατζή όχι μόνο πρέπει το Επιμελητήριο να απεμπλακεί αλλά να καταλογίσει και τα όποια έξοδα στους Δρογαλομπαλιτηδες, διότι σαφώς αποτελεί προσωπική τους υπόθεση

5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ- ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ?
    ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ-ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΣ ΑΝΥΠΑΝΤΡΕ?
    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΙΑ, ΣΑΛΙΑΡΙΑΚΟΛΟΥΘΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 μηνες τωρα δεν ειδαμε ΤΙΠΟΤΑ. Ουτε καν εναν οικονομικο απολογισμο .Τον διπλαρωσαν και οι αραμπαδες. θα σου πω εγω ποσο θα κοστιζει καθε event απο εδω και περα που θα πηγαίνει ΑΝΑΘΕΣΗ .και ποσο καθε δημοσίευση που θα γίνετε μονο στα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΑ.αντε περαστικά μας . τωρα για πλανο δράσης ? αντε να δουμε πότε θα κουνηθουν. χρηστο περιμένουμε πολλα απο εσενα ( για τουσ αγραμματους συμβούλους χαϊρι δεν εχει)
    ΥΓ τι γίνετε με τα χρωστουμενα της ΣΠΕ ? και εκείνα στις παγιες πανε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια λιγη επιεικεια δεν γνωματευσε αυτος αλλα η γραμματεας του. ε ολοι μας καμια φορα στην ενταση συμβουλευομαστε λαθος ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΕΣ (ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΕΔΡΕΥΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΤΩΡΑ . ΚΑΤΙ ΑΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΕΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΕΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΟΕΟ)ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ . ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ ΕΒΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΣΕΡ ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ . ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ