Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

"XTYΠΗΣΕ" Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (;) ΠΑΠΑΠΕΤΡΙΔΗΣ ...


... "ΜΑΣΗΣΕ" Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 



Ε ρε γλέντια ...

Tον αντιμνημονιακό  οίστρο του ΠΟΛΙΤΗ TEONDOR και τους αφορισμούς του κατα της κυβέρνησης των δοσίλογων και των τοκολύφων διέκοως με τηλεφωνική του παρέμβαση ένας τηλεθεατής ο οποίος συστήθηκε ώς "Χ. ΠΑΠΑΠΕΤΡΙΔΗΣ" μέλος του ΔΣ της ΑΔΕΔΥ και ανέφερε ότι "καλά πάθαμε οι δημόσιοι υπάλληλοι και μας κόψαν τους μισθούς αφού για να πληρώσει το κράτος κατέφευγε σε ασύστολο δανεισμό"

Ο TEONDOR αποσυντονίστηκε και ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΙΔΗΣ του τα χώνει " και συ σας Καναλάρχης που ήσουν τότε επί Σημίτη Καραμανλή και Παπανδρέου να καταγγείλεις αυτά που τώρα μας λες εκ του ασφαλούς;" Κόκκαλο ο TEOPNDOR ! Αναρρωτήθηκε μόνο πως είναι δυνατον ένας συνδικαλιστής να εχει τέτοιες θέσεις

Συνεχίζει το τροπάριο ο ΠΟΛΙΤΗΣ TEONDOR για εγκλήματα των προηγούμενων Κυβερνήσεων για το μαγείρεμα των στοιχείων από την GOLDMAN SACHS, την εισοδο της χώρας στην Ευρώζωνη κτλ κτλ και "ξαναχτυπά" ο Χ. ΠΑΠΑΠΕΤΡΙΔΗΣ, το μελος της ΑΔΕΔΥ " και συ σαν καναλάρχης που ήσουν τότε , δεν τα έβλεπες αυτά ; Πάλι εκ του ασφαλούς μιλάς κατόπιν εορτής"

"Τα έπαιρνα από τον Σημίτη" , "Ημουν λαμόγιο, τα έπαιρνα και δεν μιλούσα" απάντησε ειρωνικά ο ΠΟΛΙΤΗΣ TEONDOR, " Μακάρι να έφταιγε ο Ελιόγλου για το καταντημα της Ελλάδος"  κτλ κτλ και ευχαρίστηασε τον Χ. ΠΑΠΑΠΕΤΡΙΔΗ για την συμμετοχή του στην εκπομπή του τονίζοντας το πόσο δημοκρατική είναι , με τα τηλέφωνα πάντα ανοικτά.

Παρεμβαίνει στην συνέχεια ο Νίκος Μπέλλας , συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος , συνδικαλιστής και "σκάει" η μπόμπα " έχω μπροστά μου τις καταστάσεις όλων των εκλεγμένων μελών στην ΑΔΕΔΥ την τελέυταία δεκαετία στην οποία θήτευσα μάλιστα , συνδικαλιστής με το όνομα Χ. ΠΑΠΑΠΕΤΡΙΔΗΣ δεν υπήρξε ποτέ !!!

Μούγκα ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ουδέν σχόλιο, το κατάπιε αμάσητο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ