Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

AKOMH ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ...

... " ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ " 



Στην εκπομπή του Τάκη Βάβαλη "ΣΤΑ 11 ΜΕΤΡΑ" του "ΔΙΚΤΥΟ ΤV" μίλησε ο "Πρόεδρος" του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Χαλκίδης, θέλοντας να στείλει ένα σαφές μήνυμα προς όλους, για τον αγώνα μέχρι του τέλους, που θα δώσουμε όλοι μαζί, όπως τόνισε, και στο τέλος πιστεύω θα χαμογελάσουμε…


Αναλυτικά τα όσα είπε:
.
"Όπως καταλαβαίνετε η πίκρα μας είναι μεγάλη σήμερα, αλλά θέλω να σας πω ότι μέσα σ’ αυτή την πίκρα που νοιώσαμε σήμερα νοιώσαμε και μια μεγάλη χαρά, όπως καταλαβαίνετε. Γιατί τον κόσμο που συναντήσαμε σήμερα ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε σ’ αυτόν τον κόσμο, είναι να υποσχεθούμε ότι δεν τελείωσε τίποτα και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ξαναρθεί η ομάδα σε θέση να διεκδικεί την άνοδο.  Δεν θα τα παρατήσουμε! Μας πείραξε πολύ αυτή η ήττα. Η πίκαρα όμως από αυτή την ήττα μας έδωσε δύναμη. Μας πείσμωσε ο κόσμος. Μιλήσαμε και με τα παιδιά μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπως καταλαβαίνετε ήταν σε άσχημη κατάσταση, αλλά καταλάβανε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουν απομείνει 12 ακόμη αγωνιστικές, ο αντίπαλος μας έχει πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, πηγαίνει σε πολύ δύσκολες έδρες να παίξει. Είμαστε αισιόδοξοι ότι με ένα στραβοπάτημα θα ’ρθει η χαρά στα χείλη μας.

Δεν θα τα παρατήσουμε είμαστε δυνατοί!

Μ’  αυτό τον κόσμο που νοιώσαμε σήμερα κοντά μας, που ήταν κάτι το ανεπανάληπτο, είμαστε σίγουροι ότι θα προχωρήσουμε μπροστά. Η παρακαταθήκη που άφησε αυτός ο κόσμος μας δίνει δύναμη.

Και σε μας.

Και στη  τεχνική ηγεσία.

Και στους ποδοσφαιριστές.

Δεν θα τα παρατήσουμε! Γι αυτό να είστε σίγουροι!

Σίγουρα μπορεί να είμαστε λίγο πίσω, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε! Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΜΩΣ Ο "ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ" ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ :

" ... Βρέθηκαν πέντε βλάκες εδώ που πληρώνουν ..." 

1 σχόλιο:

  1. Άκουσα της δηλώσεις , και το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι . Μαλακιές !!!!
    Έχει πλάκα να θέλουν να μείνουν και του χρόνου διοίκηση στον Πανσερραικο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ