Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

KAI "H ΘΕΙΑ ΛΕΝΑ" ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

... ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΦΩΤΙΑΔΗ

 
 
Στον συνδυασμό του Καραμητρου εντάχθηκε  η πρώην Αντιδήμαρχος του Βίτμα - Μωϋσιαδη, η θεία του Εστιάτωρα Σώτου και σύζυγος του "G.Πασχαλη του αντασποδοτικού". Πίσω από την κυρία είναι η γνωστή ομάδα των Βίτμα - Νυχτοπάτη υπό τον "στρατηγόν Αντώνιο" ο οποίος ήδη δραστηριοποιείται προς άγραν ψήφων
 
Δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει τον Στέεφανο Φωτιάδη η υποψηγφιότητα αυτή , διότι "οι ανταποδοτικοί" είναι και πολύ "απαιτητικοί" , στις αντιπαροχές

4 σχόλια:

  1. Προχώρα Ελένη.Σιγά-σιγά φτειαχνεται ο πιο ευρύς συνδυασμός της πλειοψηφίας των Σερραίων απο τους περισσότερους χώρους επαγγελματικούς,πολιτικούς,επιστημονικούς και πολιτιστικούς .Όλοι μαζί για την ανατροπή της σερραικής υστερησης της ανάπτυξης των Σερρών.Τέρμα στη μιζέρια,τέρμα στη λάσπη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΚΟΤΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΗΛΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΜΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία, την δεύτερη σαν φάρσα" ! Πάλι τον Αναστασιάδη θα μαζέψουν;;;; Εε τα θέλει ο ....απαυτός τους μετά !!!
      Αν είναι αλήθεια, την πρώτη φορά δεν ψήφισα Μηλίδη, τώρα που είδα και τα καραγκιοζλίκια τι θα με κάνει να τον ψηφίσω;;;;
      (Η κ. Πασχάλη δεν μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής, όμως δεν μπορώ να παραβλέψω οτι στην θητεία της σαν αντιδήμαρχος έτρεχε για πολλά θέματα της αρμοδιότητάς της βέβαια, και έδινε λύσεις εκεί που άλλοι σήκωναν τα χέρια και έλεγαν ...εγώ το έκανα αλλά δεν το τελειώνει η ΔΕΥΑΣ, οι τεχνικές υπηρεσίες, οι........ Και μιλώ από προσωπική εμπειρ'ια)

      Διαγραφή
  3. κυρια ελενη προχωρα και μην ακους τιποτα.ξερουμε οτι ουτε αντιδημαρχιες σε νοιαζουν ουτε δοξα.ελπιζω απλα οι σερραιοι να θυμουνται πως ηταν τα παρκα επι αντιδημαρχιας σου και πως ειναι τωρα.δεν σε ψηφισα ποτε αλλα νασε σιγουρη πως αφησες εποχη εσυ και καποιοι αλλοι αντιδημαρχοι εκεινης της φουρνιας οι οποιοι η απο απειρια η απο παθος για οτι εκαναν ετρεχαν ολη την μερα και δεν ηταν μονο στα καναλια.καλη συνεχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ