Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

OTAN H BOYΛΕΥΤΗΣ "ΗΓΑΠΗΣΕ" ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ


         ΥΠΕΡ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΓΚΛΑ Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ



9 σχόλια:

  1. Όλα γίνονται με εντολή Σαμαρά ο οποίος κάθε βράδυ συνομιλεί με τον Θεό .
    Ειδικά σήμερα , άνοιξε και ο δρόμος Ληξούρη - Αργοστόλη με εντολή Σαμαρά , όπως πάλι με εντολή Σαμαρά σταμάτησαν και οι σεισμοί , κατόπιν προσωπικής του συνεννόησης με τον Θεό .
    ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΧΘΕΣ , ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαρύ κλίμα για τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη επικρατεί στην κυβέρνηση μετά την κυνική ομολογία του ότι είπε συνειδητά ψέματα για τις καταστροφικές επιπτώσεις από την εφαρμογή του Μνημονίου.

    Ο σάλος που ξεσήκωσε η παραδοχή του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, έντονη δυσφορία στο Μέγαρο Μαξίμου, στελέχη του οποίου εξέφραζαν ενόχληση για τις τηλεοπτικές δηλώσεις, αλλά και τις εν γένει εμφανίσεις του υπουργού Υγείας που προκαλούν τους πολίτες σε μια περίοδο που στον τομέα της αρμοδιότητας του υπάρχει αναστάτωση.

    Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που η αμετροέπεια του συγκεκριμένου υπουργού φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, καθώς δεν έχει περάσει πολύς καιρός αφότου είχε εμφανιστεί… τροϊκανότερος των τροϊκανών, διεκδικώντας τη… δόξα των απολύσεων στον ΕΟΠΠΥ και ρίχνοντας με τον τρόπο αυτό λάδι στη φωτιά των κινητοποιήσεων.

    Κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζουν ότι ο κ. Γεωργιάδης «υπερέβη τα εσκαμμένα» με τον ισχυρισμό που διατύπωσε μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής «Καρντάσιανς» του Αντένα ότι εμφανιζόταν αισιόδοξος και καθησυχαστικός για το Μνημόνιο παρόλο που γνώριζε την καταστροφική επίδραση που θα είχε για την ελληνική κοινωνία.

    Το γεγονός, μάλιστα, ότι απέδωσε τη στάση του αυτή σε ένα από τα λεγόμενα «κατά συνθήκη ψεύδη» δεν μετρίασε τις εις βάρος του εντυπώσεις. Αντιθέτως τις ενίσχυσε καθώς πολλοί θυμήθηκαν ότι την επίμαχη περίοδο, ο κ. Γεωργιάδης ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ και σφοδρός επικριτής της Νέας Δημοκρατίας και του αρχηγού της κ. Αντώνη Σαμαρά που είχαν διαφορετική άποψη και είχαν δημοσίως μιλήσει για «λάθος συνταγή».

    Η τωρινή παραδοχή του, εξάλλου, προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών του διαδικτύου, ενώ ο προσωπικός του λογαριασμός στο twitter κατακλύστηκε από μηνύματα πολιτών που στηλίτευαν τη συμπεριφορά του.

    Ο ίδιος αντέδρασε απολογητικά και προσπαθώντας να σώσει τα προσχήματα απάντησε στους επικριτές του με το εξής μήνυμα: «Θα σας παρακαλούσα να μην διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου. Αυτό που είπα είναι ότι έβγαζα μεγαλύτερη αισιοδοξία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 100.000 ευρώ για ολόκληρο το νησί της Κεφαλονιάς για τους σεισμούς
    4 εκ. ευρώ για Ξηρό - Μαζιώτη & ΣΙΑ Α.Ε.
    καλά κρασιά !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3 μιλιόνια ευρώ για το μαναστηρ ε "μπόλαρη"....

      Διαγραφή
  5. Κάτοικοι από το Ληξούρι γιούχαραν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, που έφτασε στην Κεφαλονιά με εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για να συντονίσει την επιχείρηση αποκατάστασης των ζημιών μετά και το νέο σεισμό.

    Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ληξούρι, όπου έχουν σημειωθεί οι μεγαλύτερες ζημιές από το νέο σεισμό, όμως οι πολίτες που τον συνάντησαν στο κέντρο της πόλης, τον αποδοκίμασαν έντονα.
    «Χθες μάθαμε ότι τα μηχανήματα του Δήμου έμειναν από πετρέλαιο»
    «Δεν είναι δυνατόν να δίνεις 4 εκατομμύρια για να πιάσεις τον Ξηρό και εδώ οι άνθρωποι να μη μπορούν να μπουν στα σπίτια τους, να έχει πέσει το λιμάνι και να μην κάνετε τίποτα», είπαν μεταξύ άλλων οι κάτοικοι στον υπουργό.

    «Μια ολόκληρη εβδομάδα μας έχουν αφήσει ακάλυπτους εντελώς και ανοχύρωτους», είπε στο NewsIt ο Διονύσιος Περδίκης, ιδιοκτήτη τουριστικού πρακτορείου στο Ληξούρι και αυτόπτης μάρτυρα στο επεισόδιο των κατοίκων με τον Νίκο Δένδια.

    «Ακόμη τώρα που μιλάμε δεν έχουν πάρει κάποια απόφαση τι θα γίνει. Όλο συσκέψεις κάνουν και δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό, τίποτα απολύτως», τονίζει και σημειώνει πως οι κάτοικοι είπαν στον υπουργό πως θα έπρεπε, μετά τον πρώτο σεισμό, να έχει σταλεί στο Ληξούρι ο στρατός για να επισκευάσει τις βασικές υποδομές και τα προβλήματα που σημειώθηκαν.

    «Το λιμάνι έχει πέσει εδώ και μια εβδομάδα και σήμερα έστειλαν ομάδα να δει σε τι κατάσταση είναι. Και βέβαια του είπαμε ότι δεν είναι δυνατόν να δίνει 4 εκατομμύρια για τον Ξηρό και να μας λες ότι με 100.000 ευρώ που στέλνεις για την Κεφαλονιά, θα γίνει δουλειά».

    Σύμφωνα με τον κ. Περδίκη, σε όσα του είπαν οι κάτοικοι του Ληξουρίου, ο υπουργός δεν απάντησε τίποτα. «Αυτοί δηλαδή που τον συμβουλεύανε τι του είπανε; Ότι τα πράγματα είναι όλα καλά; Τι να δει;», διερωτήθηκε.

    Παράλληλα, κατήγγειλε πως δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για το που θα περάσουν τη νύχτα οι κάτοικοι της Παλικής, που κλήθηκαν να μην επιστρέψουν στα σπίτια τους. «Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για αυτούς τους ανθρώπους, καμία απολύτως. Είμαστε εγκαταλελειμμένοι στο έλεος του Θεού», κατέληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλο παπαριες εισαι. Ψάχνεις και για δεύτερο σπονσοριλικι αλλά από την ξυνη θα δεις μια μάντρα αρχ@δι@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παντου νουδουπασόκοι (νέος ειδος σαπρόφυτου)..
    στα οργανα στα συνδικαλιστικα στα σωματεία στην βολήν και μάλιστα
    τους ξαναψηφίζετε ενω ΑΝΤΙΘΕΤΑ απ τα συμφεροντα σας λειτουργουν..
    90%δεξια (νουδουπασοκοι καμμένοι την αβγή στης δημάρ το μαγαζί)
    με τσιλιαδορους κομμουνες ...
    Ο νομός ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ
    αχ κλαψομοϊνυδες δεξιοι νοικοκυραίοι δε γκέιμιζ ιζ οβερ
    κ οχι αντερ
    μπρακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ