Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ... ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΦΑΥΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ
 


  O μόνος τρόπος για να καταρρεύσει τα σάπιο σύστημα, η τελευταία έκφανση της "Δημοκρατίας της Μεταπολίτευσης" και την "Γενειάς του Πολυτεχνείου" είναι να διακοπεί η χρηματοδότησή του

Σας το έχω ξαναγράψει στο παρελθόν   

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ

  ΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ  ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ


"Οι πολίτες έχουν ιερή υποχρέωση να σταματήσουν άμεσα την πληρωμή των φόρων προς το κράτος εφόσον διαπιστώσουν ότι οι κρατούντες δεν τους επιστέφουν ως παροχές προς το κοινωνικό σύνολο και δεν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον"

                              "Θείος Βρασίδας"

2 σχόλια:

  1. του κ@λου τα εννιάμερα . . .

    TERRIS XRYSOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. << . . . οδήγησε το πασοκ σε μία ακόμη απ' τις συχνές παλινωδίες του . Ενώ ο Τσοβόλας επέβαλε πρόστιμο 10% στα κέρδη τους επειδή δεν επενδύθηκαν, μόλις οι απατεώνες καπιταλιστές της λματ δυσανασχέτησαν , 'εσπευσε ο Παπανδρέου μέσω του Ρουμελιώτη , όχι μόνο να το καταργήσει , αλλά επί πλέον να τους προσφέρει νέα κίνητρα , νέες φοροαπαλλαγές που φτάνουν μέχρι στα 50% των κερδών . . . . . . >> .
    Ένα απόσπασμα της προκήρυξης της 17 Νοέμβρη στις 22 ΦΛΕΒ'ΑΡΗ 1988 που ουσιαστικά μας μεταφέρει και περιγράφει όλα αυτά που εμείς η πλειονότητα των ελλήνων πολιτών είτε δεν γνωρίζαμε , είτε συνειδητά τα προσπερνούσαμε { . . . μαζί τα φάγαμε ! ! ! } ή { . . . κι εμείς κάτι φάγαμε ! ! } , για να βρισκόμαστε σήμερα σε μία οδυνηρή κατάσταση στον τόπο μας , η ξανά πλειονότητα των ελλήνων πολιτών να χρωστάμε τα μαλλιά της κεφαλής μας ( φλεβάρης 2014 ) , όταν όλοι τους αυτοί οι εκλεγμένοι από εμάς τους ίδιους . . . φοροαπαλλαγές δωρεάν και ατέλειες . . . ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ . Η νέα γενιά που τον Μάη 2014 θα ψηφίσει για πρώτη φορά , θα μας συγχωρέσει που ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ με κεφαλαία γράμματα , τους έχουμε οδηγήσει στην Πατρίδα του σήμερα ;;;;; [ απ' την Μεσολακιά DIAM.SAKIS Φλεβάρης 2014 ] .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ