Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ


 ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
 
 



"ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ"
 
Με αυτό το σύνθημα ξεκινά τον αγώνα του κατά της διαφθοράς και  για την πολυπόθητη  αφύπνιση των Ελλήνων πολιτών ο ανεξαρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ...
 
"ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ"
 
Τονίζει ο δικηγόρος Νίκος Ρουσόπουλος,  στην λογική απόδοσης των ευθυνών σε κάθε λαμόγιο που "εβαλε χέρι" σε δημόσιο χρήμα

2 σχόλια:

  1. Οι ίδιοι υποψήφιοι με άλλα πρόσωπα:ο χατζζηλιαδης πουρναρης ετοιμαζουν για προεδρο τον Σγουρο μετοχο της ασφαλτικης ΑΕ και σιγουρο μελος στην ομάδα τον χονδρο νοτι καφεστιδη και μιντιουρη καιμιλανε και με κατζα.θελουν οπωσδήποτε να τον βγαλουν πρόεδρο ωστε να καλύψει το θεμα του δανειου βιοτεχνικου παρκου Σερρών που ειναι προεδρος ο πουρναρης που πηρς ενα εκατομμύριο με επιτοκιο 1% και δεν πληρώνετε και να καλειψει τα δανεις renner hellas εταιρια χατζζηλιαδη κ πουρναρη.η δευτερη ομάδα είναι του νικου χατζηδημητριου αλλα δεν τον θέλει κανενας λογο που ειναι απατεωνασ και συζητά μόνο με στεφανο καπλανιδη που ειναι κουμπαρος του γιου του και χρειάζεται ρευστότητα και αρα τον θελει για πρόεδρο. 3) η ομάδα βλαχμπεη έρχεται συντομα με αυτον η χωρις αυτον για προεδρο και θα ειναι αξιολογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ.
      ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΧΟΔΟΧΟ ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ

      ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΠΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΟΠΑ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ