Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΓΚΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΤΖΗΣ

"TO ZEΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ"

ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΔΡΟΓΑΛΑΣ !!!
"ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΡΥΜΩΝΑ"
,

 Γράφει ο Αντζολέτος Κεχαγιάς : 

"Ακούστηκε από τα ηχεία. Οι στίχοι γνωστοί και οι νότες αξέχαστες. Στην πίστα ξεπρόβαλε (μεγεμελέ , μεγεμελέ). ο λεβεντόμαγκας Χρήστος Καπετάνιος. 

Τα λόγια είναι περιττά. Δείτε το video και θα καταλάβετε αμέσως γιατί μιλάμε. Τέτοια ζεμπεκιά με τέτοια τσαλίμια και σαλτανάτια δεν έχω ξαναδεί. Μπράβο, Χρήστο είσαι λεβεντία να είσαι γερός και να σε χαιρόμαστε. 


 
Το λαικό άσμα “Παιδί της Νύχτας” ερμηνεύτηκε αρχικά από τον Ξανθιώτη λαϊκό τραγουδοπιό  Ζαφείρη Μελλά αλλά στην από κοινού Κοπή της Βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών το ιδιαίτερα αγαπητό άσμα ερμήνευσε ο Άρης Δρογαλάς. 

Πραγματικά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Άρη στο μικρόφωνο που σαν “αηδόνι του στρυμόνα” κατέπληξε τα μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σερρών και του Εμπορκού Συλλόγου.
 
Αυτό το video είναι ανεπανάληπτο, όσες φορές και αν το δεις – θέλεις να το ξαναδείς."

8 σχόλια:

  1. Πλακα κανεις;Ειναι πραγματικο,μηπως ειναι μαιμου μασκαρεμενη;Αν οχι,Δαρβινε ηρθε η δικαιωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδηση που θα κάνει γαργάρα ο λεβεντομ@λ@κ@ς ΝΑΖΙάρης:

    Σε αργία τέθηκαν δύο υπάλληλοι της Βουλής, μεταξύ των οποίων ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νικήτας Σιώης, ο οποίος παραιτήθηκε υπέρ του Αρτ. Ματθαιόπουλου και από τον Αύγουστο του 2012 είναι μετακλητός υπάλληλος της Βουλής στο νεοναζιστικό κόμμα.

    Ο Σιώης διέπραξε τα αδίκηματα της απρόκλητης σωματικής βίας και της παραβίασης του νόμου περί οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.
    Τον περασμένο Οκτώβριο, σε έρευνα που έκανε η αστυνομία στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων καραμπίνα, κροτίδες, μαχαίρι, βολίδες διαφόρων διαμετρημάτων και στυλιάρια.
    Σε αργία τέθηκε επίσης μία υπάλληλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Βουλής, η οποία απουσίαζε αδικαιολόγητα από την εργασία της.
    Οριστικές ποινές σε βάρος των δύο υπαλλήλων θα επιβληθούν από το Πειθαρχικό Συμβούλιο.

    Και κλάμμα ο Νικήτας για τα φράγκα (ωραίο πράγμα να πίνεις καφέδες στις καφετέριες του Σιδηροκάστρου και να τσεπώνεις εν διχίλιαρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΡΥΜΩΜΑ" ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΝΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΑ "ΑΪΝΤΕ ΦΟΡΤΩΣΤΕ" ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ... ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΖΕΜΠΕΚΙΑ Ο ΧΖΡΗΣΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ "ΒΑΛΤΗΝ ΑΠΑΝ΄"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ . ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΩΤΟΥ ΚΟΤΣΑΜΠΑ ;
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΟΡΕΨΕ ΤΟ ΖΕΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΝΙΞΕΣ ΠΑΛΙΟΝΑΖΙ...ΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ 10 ΕΤΙΑΣ 2000-2010 ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ!!!!!!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΑΔΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΗΜΙΑΦΡΟΔΩΝ ΟΙΝΩΝ (ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ) ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ JAMBO ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ..........................................................
    ...................ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΤΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ "ΑΣΤΕΡΙΩΝ".
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
    .....ΠΟΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ?
    'Η ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ 'Η ΤΟ JAMBO ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ; ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΠΑΣΧΑΛΗ , ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιακχε εγω πιστευω οτι κατα βαθος ζηλευεις που βλεπεις τους επαγκελματιες να ειναι ολοι μαζι και προσπαθεις να τους προβοκαρεις.οσο για τον χρηστο ειναι μαγκας και το ξερουν ολοι στ σερρες και ετσι σαν παλιος μαγκας χορεψε το ζειμπεκικο αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΚΕΤΗ ΜΠΑΛΆΡΙΝΑ ... "ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ