Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΓΚΛΑ ;

           ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ  vs  ΓΟΥΝΑ




Αιτία ήταν η πρωτοβουλία του Γιώργου Γούνα να διοργανώσει το Επιμελητηριο μια εκδήλωση του Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλιά ...

Το Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Σερρών και οι Επιχειρήσεις του Ορεινού Όγκου του Λαϊλιά καλωσορίζουν το χιόνι και την έναρξη της  χειμερινής περιόδου στο χιονοδρομικό κέντρο

Η έλευση του χιονιού σηματοδοτεί το άνοιγμα της πίστας και ουσιαστικά την έναρξη της χειμερινής περιόδου στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλιά. Ο Πρόεδρος, κ. Γιώργος Γούνας και τα μέλη του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Σερρών σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά, διοργανώνουν εκδήλωση καλωσορίσματος της έναρξης λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου.

Καλούν όλους τους Σερραίους και όλους όσους γνωρίζουν και επιθυμούν να επισκεφτούν το Λαϊλιά, στην πίστα του χιονοδρομικού κέντρου, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, όπου από τις 10 το πρωί θα προσφέρεται δωρεάν σερραϊκό κρασί και σερραϊκό ούζο στους επισκέπτες, ενώ dj θα δίνει με μουσικές επιλογές ξεχωριστή εορταστική νότα στην εκδήλωση. 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει να προβάλει τις τουριστικές ομορφιές των Σερρών και της πόλης και ειδικά να προσελκύσει τους επισκέπτες να ανεβούν στο Λαϊλιά και να χαρούν τις ομορφιές της φύσης του ορεινού όγκου, τις χιονοδρομικές υποδομές και τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων της περιοχής. 


1 σχόλιο:

  1. Τελικα φαινεται να επικρατει η λογικη της προβολης του χιονοδρομικου κεντρου απο φιλους του Νυχτοπατη(ΓιωργοςΓουνας)
    Αυτο ειναι το πρωτο βημα απαξιωσης και αποριψης των εχθρων του βουνου
    1. Νυχτοπατης Γιωργος( Ιδιοκτητης ξενοδοχειου Αετοπετρας που εκλεισε))
    2 Πουρνατζογλου Ιορδανης(πρωην ενοικιαστης Σαλε που χρωστουσε 50.000 ευρω ενοικια)
    3 Ζαχαρουδης Γιωργος(ταβερνα Χαγιατι)
    4.Βασιλειαδης Αποστολος (Σχολη Σκι-Ενοικιασεις Ψευδομαρτυρας εναντιον του Ορειβατικου Συλλογου)
    Μπραβο Γουνα και Μεγλα για το αδεισμα των παραπανω κυριων που δεν το περιμεναν αυτο και τωρα δεν ξερουν που να πρωτοκανουν καταγγελιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ