Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕΙ ...

  ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ  ...


Αυτό κι αν δεν ειναι κατάντια, ένας Δήμος 70.000 κατοίκων να μη διαθέτει επανδρωμένη Νομική Υπηρεσία οταν μαστίζεται απο ένα τσουνάμι  σοβαρών δικαστικών εκκρεμοτήτων κυρίως ως εναγόμενος και να καταφεύγει στην δαπανηρή λύση του ορισμού των εξωτερικών δικηγόρων που συνεπάγεται μια οικονομική αιμοραγία διαρκεἰας σε βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος. 

Παράλληλα παρά το λεφούσι δικηγόρων που έχει προσλάβει η Δήμαρχος ως ειδικούς συνεργάτες με ρουσφετολογικά κριτήρια και  η ΔΕΥΑΣ ομοίως , ο Δήμος αδυνατεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του που παραβιάζονται απο αυθαιρεσίες δημοτών και τρίτων.

Αυτή η πρακτική των ΕΝ.ΤΟ.Σ. και της Βαρβάρας , της γνωστής διδάκτορος της Νομικής Σχολής του Εδιμβούργου, είναι εγκληματική διότι ανοήτως στερούνται αναγκαίοι πόροι που θα μπορούσαν να διατεθούν για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Δημοτών. 

Συνεχίζεται ...

5 σχόλια:

  1. Το ξεπλήρωμα των υποχρεώσεων με κρατικό χρήμα δεν έχουν σταματημό.
    Τρείς δικηγόρους ειδικούς συνεργάτες έχει η Βαρβάρα, και μία αυτή τέσσερις και ένας ο Αμαξόπουλος πέντε, και γίνεται αγώνας να δώσει δουλειές και στους υπόλοιπους.
    Τέτοια κατάντια στον δήμο ούτε επί Χρυσάφη, και στα καπάκια έχεις και έναν κοντό να λέει στα καφέ......ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.
    Το έχετε τερματίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ίσως θα ήταν καλύτερα να γράψεις , δηλαδή αληθές, από την ανυπαρξία, ανικανότητα της προηγούμενης δημοτικής αρχής αιμοραγεί ο καταχρεωμένος Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα νέα που κυκλοφορούν στην πόλη για το Δίκτυο Τηλεόραση τα μάθατε; Γενικός κουμανταδορος ο Χρυσανθιδης με Βαβαλη και τον γνωστό Δημοτικό υπάλληλο Ιλανιδη από πίσω.Με τις ευλογίες του Κ. Καραμανλή η σύμπραξη πλέον με Φ. Αραμπατζή σε κοινό μέτωπο εναντίον του Α. Χατζηβασιλείου. Όλα καλά λοιπόν, όλα ανθηρά στο Σερραισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λεφτά ποιος θα τα βάλει; Γιατί ο Ιλανιδης ο Βάβαλης και ο Χρυσανθιδης αποκλείεται. Αυτοί μόνο παίρνουν. Οπότε ο/οι χρηματοδότες γιατί να δώσουν χαβαλε χρήμα; Άσε που θα πάει στράφι με αυτούς κουμανταδορους. Όμως ποιος ζητά να πετύχει τί; Θα γελάσουμε πολύ. Αλλο δίκτυο με ότι έχει απομείνει άλλο σκάι.

      Διαγραφή
  4. Ο προφήτης οικονομολόγος, επικοινωνιολόγος, πολιτικός επιστήμων, τωρα και έγκριτος δημοσιογραφος ....Αλέκο τέτοιο λαχείο, πόσο τυχερός στάθηκες....Προσεχε μην τον χάσεις, πλεον περιζήτητος...Σιγουρη επιτυχια ο 4 στα 4....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ