Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ "Η ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ TV"



Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Face book o Γιώργος Μπαντοτάκης μετά από πολύχρονη σιωπή προαναγγέλλει την επιστροφή στην ενημέρωση με την αναβίωση της AMFIPOLIS TV και με ηχητική υπόκρουση τον «αητό» του Νότη Σφακιανάκη. Τώρα εάν ταυτιστεί και με τις πολιτικές θέσεις του καλλιτέχνη μάλλον θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για κάποιους χλεχλέδες του συνταγματικού τόξου.

3 σχόλια:

  1. Έλα βρε που τον ξεθαψατε αυτόν;
    Να μας φέρετε και τον Τσέπελα μαζί με τον Μπαντή και τον συνταξιούχο δάσκαλο από τον Προβατά του serresbomb να κάνουν αναλύσεις.
    Ευτυχώς που αποσύρθηκε ο Αθανάσιος.
    Σε αυτήν την πόλη και τον νομό πότε δεν πλήττεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μπαντοτακη ευχόμαστε καλή επιτυχία στο κανάλι σας. Για να έχετε όμως καλή επιτυχία πρέπει να προσεγγιζετε τα θέματα και κυρίως τα τοπικά με πραγματική αντικειμενικοτητα χωρίς σκοπιμότητες, κάτι που το έχουν ανάγκη και το επιζητούν οι Σερραίοι, διότι η κατάσταση στις Σέρρες στον τομέα αυτόν είναι απογοητευτική. Αν δεν ακολουθήσετε αυτήν την οδό, τότε δεν πρόκειται να κάνετε καμιά διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος θα βάλει το χρήμα; Ποια γελάδα θα αρμέγουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ