Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

ΤΟ ΒΕΡΤΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΗ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΤΗΝ 8η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΝ 9η ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Εμφανής πλεον ο εκνευρισμός στα "βαριά χαρτιά" της "ΣιμητοΝεαςδημοκρατίας" για τον αποτροπιασμό και την απεχθεία που δείχνουν οι πολίτες προς τους υποψηφίους ευρωβουλευτές της ανα την επικράτεια. Στην Θήβα επισήμως οι πολιτες πρωτοστούντος του Προεδρου του Δικηγορικού Συλλογου εκδιώχηκαν κλωστηδόν  ως ανεπιθύμητοι οι Υπουργοί η γερονροκόρη του Υπουρείου Οικογένειας και υπερμαχου των ΛΟΑΤΚΙ+ Σοφία Ζαχαράκη  και φεσατζής δανειολήπτης Παπαθανάσης οπως και ο εγκάθετος παπαγάλος της εποxής covid19 o λαλιστατος γιατρός Εξαδάκτυλος. 

Στην Θεσσαλία μόνο μεταφιεσμένοι μπορούν να κυκλοφορήσουν, ο γνωστός Μπουμπούκος Σπυρίδων και νυν "Κομανετσι" τρώει το κράξιμο της αρκούδας όπου κι αν εμφανιστεί δια ζώσης ακόμη και στα τηλεοπτικα πάνελ, ο "Μονταζιέρης" Μεταρρθυμιστής Μητσοτάκης δραπετεύει σαν κλέφτης από την Βουλή μετα το ξεβρακωμα που εφαγε από τον Βελλοπουλο, ενω σε φιάσκο εξελείχθηκαν οι ομιλίες του σε Κέρκυρα και Ηράκλειο, ούτε τα κομματόσκυλα μπόρεσαν να μαζέψουν. 

Οσο δε για τα Σέρρας ο ευρωληγούρης Κεφαλογιάννης η πασόκα Σπυράκη , ο Δένδιας που έβγαλε στο σφυρί στο μιλητό τα ΟΧΥΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΑΞΑ "πεσκέσι" στον πιο διευθαρμένο Δήμο της Μακεδονίας αυτόν της Σιντικής, δέχθηκαν υποδοχή μόνο από τα κομματικά όργανα (Σπυρόπουλο, Καμπούρη , Μαλλιαρά, νερόβραστων συνδικαλιστών και λιγων μετακλητών βουλευτικών γραφείων). Μιλαμε για την κατάντια του 41%

Βέβαια υπάρχουν πλείστες άλλες περιπτώσεις που είναι κομβικές (Τέμπη, οι 1.500.000 υπογραφες πολιτων στο καλεσμα της ΚΠρέσπες, το Κράτος Δικαίου της Αδελείνη,  Ακρίβεια, Ενεργεια , η μαχη της φέτας, η συμμορια των Εφοριακων της Χακλίδας, τα ορφανά "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" Μητσοτακη - Μαρεβας από το 2021 και εντεύθεν, υποθεση Μπελερι , η αβάντα στο "τσουτσέκι" του Ερτογάν , τον ναρκέμπορο Ράμα, η προδοσία της Προκήρυξης των Αθηνών, οι μετάνοιες του προσκυνημένου Γεραπετρίτη στον Ερτογαν, η βεβήλωση της ΑγιαΣοφιάς και της Μονής της Χώρας...) και καθιστούν την κατάσταση για το καθεστώς Μητσοτάκη μη αναστρέψιμη.

Τα ποσοστα του 30% και ο στόχος του 33% ειναι όνειρα θερινης νυχτός ...

Όπως εκτιμα ο Θείος μου ο Βρασίδας το ποσοστο του Μηστοτάκη έχει κλειδώσει με πρόσημο το 2 !!!! Γυροφέρνει στο 25% - 26% συν - πλην ... εκτός κι αν αποδειχθεί σωτήρια η επιστολική ψήφος που ήδη έχει φθάσει με τους σχετικούς σάκκους στο Υπουργείο Εσωτερικών.

5 σχόλια:

  1. Οι Καραγκιόζηδες της επικοινωνίας εν δράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομός Σερρών: Νέα Δημοκρατία 2014 28,90%, 2019 38,35%
    2024 ; 28% έως 32% ας καταγραφεί να υπάρχει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Χρυσαφης θα είναι Δήμαρχος πάλι ο κόσμος κατάλαβε το λάθος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ... Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ

      Διαγραφή
  4. Υπάρχει μία διαφορά. Ο Μητσοτακης δεν πήρε " προφήτη" να τον καταστρέψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ