Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ... ΣΤΗΝ "ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ" Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 Η ΣΗΜΑΙΑ ΞΕΣΧΙΣΤΗΚΕ , ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ 



Ευρωεκλογές 2024 
 Κ. Καραμανλής: Πέμπτη κατά σειρά νίκη για τη ΝΔ - Στις Σέρρες η μεγαλύτερη πρωτιά σε όλη τη Μακεδονία 

10/06/2024 • 16:50 ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

 Ο Κώστας Καραμανλής, με ανάρτησή του στο Facebook τη Δευτέρα (10/06) τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πετυχαίνοντας την πέμπτη κατά σειρά νίκη, απέδειξαν ότι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη παραμένει η κυρίαρχη πολιτική και ευρωπαϊκή δύναμη της χώρας. 

 Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ ανέφερε ότι στην εκλογική του περιφέρεια η ΝΔ έλαβε το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη Μακεδονία και ένα από τα υψηλότερα πανελλαδικά. «Στις Σέρρες, οι πολίτες έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη Μακεδονία και ένα από τα υψηλότερα πανελλαδικά. Βέβαια, όπως είπε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, δεν φτάσαμε στον αριθμητικό στόχο που είχαμε θέσει γι’ αυτές τις Ευρωεκλογές. 

Κάτι που σημαίνει ότι οφείλουμε πιο έντονα, πιο τολμηρά και πιο γρήγορα να υλοποιήσουμε τις πολιτικές που έχουμε υποσχεθεί, προς όφελος των πολιτών», σημείωσε ο Κ. Καραμανλής. Υπάρχουν όμως και περιθωριακές δυνάμεις που έχουν στόχο να επαναφέρουν την ακρότητα, την πόλωση και την τοξικότητα στην πολιτική ζωή του τόπου. Η αποχή αφήνει χώρο στην πολιτική ασυδοσία. 

Το καλοκαίρι του 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επέστρεψε στην Ελλάδα και έβαλε τα θεμέλια της Δημοκρατίας μας με πυξίδα την Ευρώπη. Εμείς στη Νέα Δημοκρατία, είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε τη χώρα σταθερά σε αυτή την κατεύθυνση», κατέληξε στην ανάρτησή του ο Κ. Καραμανλής.

4 σχόλια:

  1. Είναι απλά τα πράγματα: "εἶδον τὸν ἀσεβῆ ὑπερυψούμενον καὶ ἐπαιρόμενον ὡς τὰς κέδρους τοῦ Λιβάνου· καὶ παρῆλθον, καὶ ἰδοὺ οὐκ ἦν, καὶ ἐζήτησα αὐτόν, καὶ οὐχ εὑρέθη ὁ τόπος αὐτοῦ."!!! (Ψαλμός 36, στίχος 35-36). Η πτώση σας έχει και συνέχεια και θα κάνει και μεγάλο θόρυβο 😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει τρελαθει να κανει βολτες με τους παρατρεχαμενους νομιζοντας οτι ο κοσμος ξεχνα..οσο υπαρχειστην ΝΔ τοσο το ποσοστο θα κατρακυλα....λατινοπουλου for ever..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κάστρα δεν πέφτουν, έτσι τσιριζαν οι αυλοκόλακες του Καραμανλή.
    Οι δουλικότητα τους δεν έχει πάτο.
    Ο νομός αρνείται να προχωρήσει αν δεν είναι έρμαιο του Κωστάκη.
    Έγινε ανασχηματισμός και οι τέσσερις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα αζητητα.
    Καημένη Σέρρες, έρπης.
    Ρασούλη δεν ακουγεσε, είσαι ένα λυπηρό πολιτικό τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται; Αν δεν είναι υπουργός ο Κώστας δεν μπορεί να είναι κανένας άλλος από τον νομό. Ο Τάσος δεν θα δει υπουργιλίκι όσο δεν είναι υπουργός ο Κώστας. Η Φωτεινή δεν πρόκειται ποτέ ξανά να δει υπουργείο, όσο αναπνέει πολιτικά ο Τάσος. Ο Θεόφιλος υπάρχει δεν υπάρχει το ίδιο είναι. Και με αυτά τα Σέρρας πηγαίνουν κάτω από το πάτο, αλλά το 30% το έδωσαν στη ΝΔ. Να μην μιλήσουμε για τον φοβικό Σπυρόπουλο που πάιζει τα δικά του παιχνίδια στο νομό και τον Τζιτζικώστα που μόνο φρου φρου κι αρώματα είναι. Τώρα σκασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ