Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Σωτήρης Σέρμπος : Ένας Πανεπιστημιακός Μπουρδολόγος υποφήφιος Ευρωβουλευτής του Μητσοτάκη

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ... 
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΟΑΤΚΙ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.  


 

2 σχόλια:

  1. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Στη Νέα Δημοκρατία και στο ευρωψηφοδέλτιό της εντάχθηκε ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Σωτήρης Σέρμπος ο οποίος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής φέτος.
    Η ΝΔ, στην ανακοίνωση που τον καλωσορίζει, παρουσιάζει μερικά στοιχεία από το βιογραφικό του και μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι εργάστηκε ως διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ως επιστημονικός διευθυντής σχεδιασμού πολιτικής στο υπουργείο Εξωτερικών και ως ειδικός σύμβουλος στα υπουργεία Οικονομικών, Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Μακεδονίας – Θράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτον τον εφερε ο Χατζηβασιλειου και στον σεργιανουσ ε στην αγορα για να τον ψηφίσουν οι Σερραίοι, καθαρό παιδι της Ντορας και αυτος ...θα τον μαυρισουμε δεόντως

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ