Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΠΟΥΛΙΑΚΑ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ... ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΜΕΤΡΑ !!!


 

Οι βλάχικες κουτοπονηριές μυρίζουν προσυννενοημένη συγκάλυψη ...

6 σχόλια:

  1. Πουλιακας κουφό άλογο Τόλης και Μπεγος μέχρι στιγμής δεν ξέρω αν κατάλαβαν ότι έχουν βγει και είναι κυβέρνηση. Βλέπω τους έχουν γραμμένους οι δικοί τους. Και ένταξη ο Κουφός είναι και πρόεδρος στην Δημοτική επιτροπή που τις περισσότερες φορές είναι η Δήμαρχος δίπλα του και αυτή κάνει τις εισηγήσεις αλλά οι άλλοι δύο είναι στην απέξω τελείως και το βλέπει ο κόσμος που τους ψήφισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην αρχή είσαι ο χρήσιμος ηλίθιος, συντομα παύεις να είσαι χρήσιμος και μένεις με τον έναν τίτλο μέχρι το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε έγραψες... Αυτό ακριβώς ήταν οι χρήσιμοι ηλιθιοι της Βαρβάρας και του ζεύγους αλλά δεν το κατάλαβαν ακόμη ή το παίζουν ότι δεν το κατάλαβαν. Ο παλιός Γάτσιος το κατάλαβε και θα κάτσει στον μισθό του μέχρι τέλος. Αλλά επειδή τον ξέρω δεν θα ξαναβάλει με αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αξιότιμος κ. ΓΑΤΣΙΟΣ τοποθετησε την κορη του στους ακαματηδες των covid 19 οπως και τον γαμπρο του , ο οποιος παρανομα τοποθετηθηκε στην ΔΕΥΑΣ ενω ειχε προσληφθει απο τον Δημο και τωρα ετοιμαζεται να γινει προσληψη του με την προυπηρεσια με φωτογραφικη προκηρυξη. Αυτα ακουγονται στην πιατσα και οφειλει ο κ. Γατσιος να τοποθετηθει, διαφορετικα θα εκληφθη οτι ισχυει το ρητο ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι είναι, η πολιτική θέλει και τους ηλίθιους αλλιώς πως θα επιβίωναν οι «πολιτικοί». Και έζησαν οι μεν καλά και οι δε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμάν χοχολια... Φώναζε το κουφό άλογο με τον Χρυσαφη... Και τώρα η τιμωρία του είναι να είναι αμισθος και πρόεδρος της επιτροπής να υπογράφει τις απευθείας αναθέσεις της Βαρβάρας σε πασοκους... Ας αλλάξει και κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ