Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

ΣΤΟ ῾'ΘΕΑΤΡΑΚΙ῾῾ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΛΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ  ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΑΛΑΖΗ  ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ                       




6 σχόλια:

  1. Η Δημοτική Αρχή πρέπει να είναι μαζί με τους Δημότες και όχι απέναντι. Μέχρι τώρα θα μπορούσε να σωθεί λύση πιστεύω με μια διαπλατινση του πεζόδρομου δεξιά και αριστερά του διαδρόμου των τυφλών. Αλλά που όρεξη για δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε οχι και να χρεωθουμε μια διαπλάτινση για να σκεπάσουμε την ρεμούλα των μπαταχσήδων που παριστανουν τους επιχειρηματίες. Ας προσεχαν οταν δινεις 1.400 ευρω ενοίκιο και ῾᾽ἐπενδύεις῾῾ οπως λέει ο τυπος 40.000 ευρώ χωρίς να ελέγξεις εαν υπάρχει Αναψτὒκτηριο με άδεια ανάπτυξης τραπεζοκαθισματων τότε εισαι αξιοςτης μοιρας σου.

      Διαγραφή
  2. Ιακχε ενοίκιο έχει πληρώσει το κυλικείο ποτέ για ρωτά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την περασμένη Πέμπτη ο αντιδήμαρχος μιχτσογλου Δημήτρης μάλωσε με όλο τον κόσμο μέσα στην δευηας και έσπρωχνε κόσμο επειδή χρωστάει στο νερό! Είναι συμπεριφορά αντιδήμαρχου αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυο χρονια ζήτημα να εδωσε ενα 500σαρικο , με τις πλατες του Χρυσαφη και του Μυσιρλη αλλα και της Βαρβαρας λιγο πριν παραδωσουν κατηγγηλαν τις σθὒμαση μισθωσης και τωρα παριστανουν τις παρθένες. Πετρα του σκανδαλου και η Παλαζη αφου ως Προεδρος της ΚΕΔΗΣ νοίκιασε το Κυλικείο. Γυφτοι τα βαλαν τα καρφια ... οπως μας τραγούδησ ε και ο Κώστας Χατζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την αλήθεια για το κυλικείο να,ρωτήσετε την κ. Παλάζη.. που ως,πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ απαίτησε ένα,μίσθωμα που δεν μπορεί να,πληρωθεί...ο προηγούμενος πλήρωνε ένα,πόσο που μς δυσκολία έβγαλε ένα,μεροκάματο και ο νέος μίσθωσης το πήγε το μίσθωμα, στον ουρανό. Και πανηγυριζε...ήξερε τα πάντα...άσε τα δήθεν τώρα...απλά είδε,ότι ήταν,λάθος το υψηλό μισθωμα που έδωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ