Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ , ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ

 ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑΞΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ...

Συμπληρώθηκε αισίως ένα εξάμηνο από την ανάληψη της εξουσίας απ΄ό τους ΕΝ.ΤΟ.Σ. και το βαπόρι πελαγοδρομεί ακυβέρνητο σε αχαρτογράφητα νερά, με μια  Δήμαρχο εκτός τόπου και χρόνου και με εμφανώς μειωμένη ικανότητα να αντιληφθεί το μέγεθος των υποχρεώσεων που εχει αναλάβει.

Ο Προεδρος της Δημοτικής Επιτροπής υποσχόντανε οτι η παραλαβή απο την απερχόμενη αρχή των Συμμάχων θα γίνει με θεσμικό τρόπο και με πρωτόκολλα Παραλαβής - Παράδοσης με την επιφύλαξη των αποτελεσμάτων του διαχειριστικού ελέγχου που θα ανάθεταν σε ορκωτούς λογιστές στην ΚΕΔΗΣ στον ΟΠΑΚΠΑ , στο Αυτοκινητοδρόμιο και στον Δήμο, ενω η Βαρβάρα στην παρθενική της ομιλία ως Δήμαρχος υποσχέθηκε μια διοίκηση με άπλετη διαφάνεια.

Φυσικά τίποτε από αυτά δεν έγινε, και τα σκουπίδια μπήκαν κάτω απο το χαλί αλλα πως να γίνει έλεγχος στην αμαρτωλή ΚΕΔΗΣ , όταν η Παλάζη η αποπεμφθείσα Πρόεδρος είναι σήμερα Αντιδήμαρχος των ΕΝ.ΤΟ.Σ.


3 σχόλια:

  1. Πρώτα κάνε καινούργιο ιστολογιο δεν μπορούμε να σχολιάσουμε από τους ιούς. Η ΟΚΣ στο γαμησε το site. Και σου είπα μη τα βάζεις μαζί τους. Δεύτερον το κουφογουρνο Τόλης εξαπάτησε τον Σερραϊκό Λάο. Αλλά έλεγε προεκλογικά για να πάρει τον ψήφο και άλλα κάνει τώρα. Ο Θπυροθ μπροστά του άγιος μοιάζει και ακόμη δεν πέρασε ένας χρόνιος. Έχουμε να δούμε κι άλλα. Υπομονή πέντε χρόνια είναι θα περάσουν. Το πιο εύκολο πράγμα τελικά στην ζωή είναι να γίνεις δημοτική αρχή. Ταΐζεις ψέματα και υποσχέσεις στον κόσμο και αυτός σαν πρόβατο στην σφαγή τρέχει να σε ψηφίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Ιακχε
    Όταν είναι να γράψετε κάτι, καλά είναι να ενημερώνεστε πρώτα για τα διάφορα θέματα, για να μην γράφετε ότι ναναι. Γιατί πράγματι γράφετε, ότι ναναι. Όμως τα γράφετε ανώνυμα. Για αυτά που γράφεις βάλε από κάτω την υπογραφή σου για να δούμε πόσο μετράς; Πάντως εσύ είσαι πιο παλληκάρι από το serresbomb. Αυτοί είναι δειλοί, διαστρεβλωτες και βρωμιαρηδες. Το serresbomb πρέπει να μετονομαστεί σε serresβρωμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τις 30 Ιουνίου λογικά ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση και η ενσωμάτωση των Νομικών προσώπων στον Δήμο. Η κ. Παλάζη επέστρεψε τα χρήματα; κ. Λουλουδοδίκη τι λέτε; με τον "αρκούδο" και τη "φάτνη" βγάλατε άκρη ή πάθατε πολιτικό Αλτσχάιμερ και βέρτιγκο; Λουλούδια ας μαζέψουμε και ρόδα και κρίνα και πάμε να πλέξουμε στεφάνια με 'κείνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ