Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ : H AΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΤΗΝΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

   ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!



Το Υπουργείο Παιδείας, διά σχετικής Εγκυκλίου τού Υπουργού (ΑΠ. 20521/Γ1/15.02.08), παρήγγειλε προς τούς Περιφερειακούς Διευθυντές καί πρός τούς Διευθυντές Μέσης Εκπαίδευσης τής Χώρας, να κινήσουν τίς διαδικασίες, ώστε ο Σύλλογος Καθηγητών κάθε Γυμνασίου καί Λυκείου, να αποφασίσει και να εισηγηθή πρός τις Περιφερειακές Διευθύνσεις προσθήκη Προσωνυμίας στο αντίστοιχο σχολείο, εις αντικατάσταση τού τυχόν αριθμητικού προσδιορισμού τού σχολείου ή προσθετικώς προς αυτό ( π.χ.:1ο Γυμνάσιο Άρτας, 2ο Λύκειο Λαρίσης, κλπ). Η προσωνυμία, που θα δοθή σε κάθε σχολείο ( π.χ.: Γενικόν Λύκειον Περάματος «Γεώργιος Καραϊσκάκης»), αναφέρεται στην Εγκύκλιο, ότι « θα είναι δηλωτική τής ιστορικής και πολιτιστικής παράδοσης τής περιοχής ή τού τόπου γενικότερα, και θα αναφέρεται σε ονόματα ευεργετών, προσωπικοτήτων των γραμμάτων και των τεχνών, καλλιτεχνών, ατόμων της ιστορικής και θρησκευτικής ζωής του τόπου και γενικότερα προσώπων, που πρόσφεραν αναγνωρισμένες και αξιόλογες υπηρεσίες στον τόπο και στο έθνος, και αποτελούν πρότυπα».

    Το ερώτημα είναι πόσο ''πρότυπο'' ειναι ο εκλιπών , με όλο τον σεβασμό στην μνήμη του, οπότε συνακόλουθα εύλογα γεννάται το ερώτημα, τι το εξαιρετικό πρόσφερε στην Σερραϊκη Κοινωνία, ώστε να πληροί τις ανωτέρω προϋποθέσεις για να τύχει τέτοιων τιμών ;

Και δεν ειναι μονο η ονοματοδοσία του Σχολείου, στην περίπτωση Σιαμάγκα , χάσαμε το μέτρο  σαν κοινωνία διότι ο εκλιπών με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ''των νοικοκύρηδων'' της Συμμαχίας (το ακούσαμε και αυτό από τον Θπυρο στο τελευταίο συμβούλιο απευθυνόμενο στην Θένια), ετάφη με τιμές εν ενεργεία Δημάρχου και ''δημοσία δαπάνη'' 1.600 ευρώ, όπως προκύπτει από την απευθείας ανάθεση του Μυσιρλή.

Όλα αυτά για έναν άμισθο αντιδήμαρχο τεταρτοπεμπτης σειράς , δημοτικό σύμβουλο με μετριότατη δραστηριότητα, όταν άλλοι αυτοδιοικητικοί σημαντικότεροι και με ιστορική πορεία δεν έτυχαν ανάλογων στο ελαχιστο έστω τιμών.

 Η υπόθεση Σιαμαγκα είναι η απαρχή μιας απαράδεκτης πρακτικής υπερβολών κατά το δοκούν ερήμην των δημοτών που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και θα ζήσουμε στο μέλλον και άλλες απίστευτες στιγμές από τους αδίστακτους ψηφοθήρες της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ

 

17 σχόλια:

  1. . . . H ΠΙΟ ΕΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ . . . . . .

    ΤΩΡΑ , ΤΑ ΟΛΩΣ ΥΠΟΛΟΙΠΑ , ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ, ΤΕΤΑ . . . . . . !!!!!!!!!!!!!!!!!



    Υ.Γ. ΑΠΟ ΕΓΚΡΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΑΙΩΝ , ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ . . . . . . . . . ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΗ , ΝΙΤΣΑ ΤΣΙΤΡΑ
    ΜΑΚΑΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ !!!!!!!!!!
    https://youtu.be/sovyn1DgZGw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα θα καταρρεύσουν από την ώρα που θα έρθουν όρος ψήφιση οι ενδιάμεσες συμφωνίες. Θα σας μείνουν οι παρελάσεις με τις τοπικές φορεσιές Μακεδονομάχων. Αραμπατζή Παλαζη. Και τον Χρυσάφη να υψώνει τα λάβαρα της Αντίστασης υπογράφοντας και υλοποιώντας τα διάφορα προγράμματα με τους Σκοπιανούς. Ε ρε γλέντια ανήθικων

      Διαγραφή
  2. Και εμείς δεν δεχόμαστε να γίνεται δήμαρχος ο κάθε κοιμισμένος με τις πλάτες άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς δεχθηκατε όμως να έχετε Δήμαρχο τον αλμπάνη τον Χρυσάφη , την μαριονετα του Καραμανλη

      Διαγραφή
    2. Και Αντιδήμαρχο Διοίκησης την μαριονέτα του Φωτιάδη Χρυσαφη

      Διαγραφή
  3. Αυτό το πολιτικό σκύβαλο έμεινε στην ντουλάπα, η Καραμανλική πτέρυγα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και η ΥΜΑΘ που την έδιωξε ο Τσίπρας για χάριν της καθαρίστριας Νοτοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την έδιωξε και την αναβάθμισε σε Υφυπουργό Άμυνας

      Διαγραφή

  4. ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
    Ρεύμα: Ποιες είναι οι ενεργοβόρες συσκευές
    Σύμφωνα με τον οδηγό για τη θέρμανση, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές αν κάποιος έχει ηλεκτρική σόμπα, αερόθερμο ή σόμπα αλογόνου. Για παράδειγμα, για ένα αερόθερμο 2.000 Watt υπολογίζουμε δυο κιλοβατώρες. Για τα κλιματιστικά, ένα μέσο τύπου 12.000 btu είναι περίπου 900 με 1.000 Watt. Το πλεονέκτημα του κλιματιστικού έναντι του αερόθερμου είναι ότι ζεσταίνει μεγαλύτερο χώρο, ενώ το αερόθερμο περιορίζεται σε ακτίνα 1-2 μέτρων.

    Οι ενεργοβόρες συσκευές, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει δώσει ο κ. Μιχάλης Χριστοδουλίδης, ενεργειακός επιθεωρητής, στην ΕΡΤ είναι οι εξής:

    Θερμοσίφωνας (3.000W έως 5.000W)
    Φούρνος (2.200W έως 4.000W)
    Αερόθερμο (2.000W έως 3.000W)
    Πιστολάκι μαλλιών (1.800W έως 2.500W)
    Μάτι κουζίνας (1.500W έως 2.000W)
    Βραστήρας (1.200W έως 3.000W)
    Στεγνωτήρας (1.000W έως 4.000W)
    Πλυντήριο πιάτων (1.000W έως 2.400W)
    Σίδερο (1.000W έως 2.000W)
    Κλιματιστικό (900W έως 5.000W)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα πόσο καραγκιόζης είναι αυτοί της Συμμαχίας που σέρνονται πίσω από τον Χατζιαβατη Δήμαρχο. Χειροκροτούν την ταμπέλα με το όνομα του Σιαμαγκα για να του αποδώσουν δήθεν τιμές.Κακοστημενο show καρακισταριο για φωτογραφήσεις που ανεβάζουν στο Facebook. Η επιτομή του λαϊκισμού, πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αισθάνομαι μεγάλη ντροπή για το κατάντημσ του Χρυσάφη και της παρέας του. Όχι και τιμές εν ενεργεία Δημάρχου ένας δημοτικός σύμβουλος με θητεία μόλις δύο ετών στο Δήμο Σερρών και με ανύπαρκτες αρμοδιότητες. Είναι προφανές ότι όλη αυτή η φιέστα έγινε για ψηφοθηρικους λόγους με στόχο τους ψήφους της επαγγελματικής τάξης των δασκάλων και των γονιών των μαθητών του Σχολείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε Χάρη Τσιώνη, φίλος ήταν ο εκλιπών, αλλά χαλάρωσε λίγο, δεν ήταν και κάτι σημαντικό για τον τόπο.
    Φιγουρα έκανε με χρήματα του δημοσίου.
    Εδώ δεν έχουν τιμηθεί άνθρωποι που είχαν παράξει έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή τώρα έχουμε δύο σχολεία με ονοματεπώνυμο;
    1. Δημήτρης Σιαμαγκας τέως δάσκαλος
    2. Κων/νος Καραμανλης τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το σκεπτικό σας για την περίπτωση του εκλιπόντα είναι πολύ σωστό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Το σκεπτικό αυτό δεν ειναι μοναδικό, δεν έχω εγώ την αποκλειστικότητα, ειναι το σκεπτικό κάθε εχέφρονος Σερραίου δημότη αλλα δεν μπορεί να το εκφράσει δημόσια παρα μονο σε ιδιωτικές συζητήσεις. Με τα αργυρώνητα ΜΜΕ βουβά μονο ο Ιακχος εχει τον όποιο δημόσιο λογο και το θεμα των λαϊκίστικων ονοματοδοσιών με ελάχιστη ή υπερεκτιμημένη προσφόρα στα κοινα της τοπικής μας πραγματικότητας που εργαλειοποιήθηκαν από τον αρχιερέα του λαϊκισμού απερχόμενο Δήμαρχο Αλελαξανρο Χρυσαφη. Προσεχώς θα έχουμε νεότερα για το ντροπιαστικό θεμα των ονοματοδοιήσεων σε βάρος της ιστορικής μνήμης.

    Protect and Secure Your WiFi : https://bit.ly/vpn_secure

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. O ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΑΜΑΓΚΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ

    Με το άγγελμα της αιφνίδιας εκδημίας του Αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Σερρών Δημήτρη Σιαμάγκα που συνέβη τις πρωινές ώρες, σήμερα, Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών στην έκτακτη συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής στον εκλιπόντα.

    Συγκεκριμένα, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος ως ακολούθως:

    ΨΗΦΙΣΜΑ:

    Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Αντιδημάρχου, καλού οικογενειάρχη και εξαιρετικού ανθρώπου Δημήτρη Σιαμάγκα.
    Να παραστεί ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην κηδεία του.
    Να γίνει η κηδεία με δαπάνη του Δήμου Σερρών και τιμές εν ενεργεία Δημάρχου ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του.
    Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα.
    Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Να κατατεθεί στεφάνι από το Δήμαρχο και το Δημοτικό συμβούλιο
    Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
    Να αναγνωστεί η παρούσα απόφαση στην Εξόδιο Ακολουθία.
    Ο Δήμαρχος να εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο.
    Να αναρτηθεί η παρούσα απόφαση στην ιστοσελίδα του Δήμου και να σταλεί στον τοπικό τύπο και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΙΑΜΑΓΚΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ

    Ποιος ήταν ο Δημήτρης Σιαμάγκας

    Ο Δημήτρης Σιαμάγκας γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1965 από γονείς αγρότες σε μια πολύτεκνη οικογένεια. Ήταν παντρεμένος με τη δασκάλα Τσιγκρά-Ζήκα Αναστασία με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Χρήστο.

    Σπούδασε Παιδαγωγικά, Οικονομικά και Θεολογία και ήταν κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων.

    Υπηρέτησε το συνδικαλιστικό κίνημα από όλες τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Εμμ.Παπάς», καθώς επίσης και το γονεϊκό κίνημα μέσα από συλλόγους γονέων.

    Για επτά έτη υπήρξε ο διοργανωτής των μαθητικών εκδηλώσεων ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟΣ, ενώ συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα, που έγραψε το Βιβλίο Τοπικής Ιστορίας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, έχοντας την επιμέλεια των ενοτήτων που αναφέρονται στην εγκατάσταση των Ελλήνων του Πόντου και της Μικρασίας στις Σέρρες, την καθημερινή ζωή στις Σέρρες του Μεσοπολέμου και τη δημιουργία της λίμνης Κερκίνης.

    Υπηρέτησε ως Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Λευκώνα την περίοδο 2007-2011, ενώ από το 2012 ήταν Διευθυντής στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Με την ιδιότητα αυτή συμμετείχε ως μέλος κι αργότερα ως Αντιπρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από όπου παραιτήθηκε το Σεπτέμβριο του 2015 καταγγέλλοντας τη διαδικασία απευθείας αναθέσεων.

    Συμμετείχε από την αρχή στη δημιουργία της δημοτικής παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ». Ως συντονιστής της θεματικής ομάδας εργασίας ανέλαβε την ευθύνη σύνταξης του σχεδίου προγράμματος για την εκπαίδευση.

    Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ» στις Δημοτικές Εκλογές τον Μάιο του 2019.

    Ήταν άμισθος Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Σερρών από τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ διετέλεσε Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας (Σεπτέμβριος 2019 – Σεπτέμβριος 2020), Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Οκτώβριος 2019 – Ιανουάριος 2022) και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής(από τον Φεβρουάριο του 2022), καθώς και τακτικό μέλος του ΔΣ της ΚΕ.ΔΗ.Σ. και αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΙΑΜΑΓΚΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ

    Ποιος ήταν ο Δημήτρης Σιαμάγκας

    Ο Δημήτρης Σιαμάγκας γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1965 από γονείς αγρότες σε μια πολύτεκνη οικογένεια. Ήταν παντρεμένος με τη δασκάλα Τσιγκρά-Ζήκα Αναστασία με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Χρήστο.

    Σπούδασε Παιδαγωγικά, Οικονομικά και Θεολογία και ήταν κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων.

    Υπηρέτησε το συνδικαλιστικό κίνημα από όλες τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Εμμ.Παπάς», καθώς επίσης και το γονεϊκό κίνημα μέσα από συλλόγους γονέων.

    Για επτά έτη υπήρξε ο διοργανωτής των μαθητικών εκδηλώσεων ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟΣ, ενώ συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα, που έγραψε το Βιβλίο Τοπικής Ιστορίας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, έχοντας την επιμέλεια των ενοτήτων που αναφέρονται στην εγκατάσταση των Ελλήνων του Πόντου και της Μικρασίας στις Σέρρες, την καθημερινή ζωή στις Σέρρες του Μεσοπολέμου και τη δημιουργία της λίμνης Κερκίνης.

    Υπηρέτησε ως Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Λευκώνα την περίοδο 2007-2011, ενώ από το 2012 ήταν Διευθυντής στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Με την ιδιότητα αυτή συμμετείχε ως μέλος κι αργότερα ως Αντιπρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από όπου παραιτήθηκε το Σεπτέμβριο του 2015 καταγγέλλοντας τη διαδικασία απευθείας αναθέσεων.

    Συμμετείχε από την αρχή στη δημιουργία της δημοτικής παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ». Ως συντονιστής της θεματικής ομάδας εργασίας ανέλαβε την ευθύνη σύνταξης του σχεδίου προγράμματος για την εκπαίδευση.

    Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ» στις Δημοτικές Εκλογές τον Μάιο του 2019.

    Ήταν άμισθος Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Σερρών από τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ διετέλεσε Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας (Σεπτέμβριος 2019 – Σεπτέμβριος 2020), Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Οκτώβριος 2019 – Ιανουάριος 2022) και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής(από τον Φεβρουάριο του 2022), καθώς και τακτικό μέλος του ΔΣ της ΚΕ.ΔΗ.Σ. και αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ