Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ή Η ΤΣΙΡΙΜΠΙΜ ΤΣΙΡΙΜΠΟΜ;;;;;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ;;;

 ΕΑΝ Η ΤΣΙΡΙΜΠΙΜ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ


Με απόφαση του Δημάρχου η μέχρι πρότινος ειδική συνεργάτης του διορίστηκε Γενική Γραμματέας του Δήμου με αποστολή να υποστηρίζει το Δήμαρχο στα διοικητικά του καθήκοντα υλοποιώντας τις αρμοδιότητες που της εκχωρεί ο Δήμαρχος με απόφασή του. Οι αρμοδιότητες αυτές αφορούν κυρίως το συντονισμό των δημοτικών υπηρεσιών, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται με αποδοτικό τρόπο η αποτελεσματικότητα στη επίτευξη των περιοδικών στόχων και προγραμμάτων που αποφασίζονται από τα πολιτικά όργανα του Δήμου. 2. Ο Δήμαρχος μπορεί με απόφαση του να αναθέτει στην Γενική Γραμματέα την υπογραφή με εντολή του εγγράφων και πιστοποιητικών, πλην χρηματικών ενταλμάτων.

Προ ημερών ο αποδημήσας από την παράταξη Φωτιάδη, Προφήτης από το Τουτλι ''εισέπραξε την αντιπαροχή του'', διορισθείς Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών με εργο τον συντονισμό των Υπηρεσιών του Δήμου για την αποτελεσματικότερη λειτουργία τους, όμως είναι προφανές ότι θα υπάρξει σύγκρουση αρμοδιοτήτων  και ίσως να μπερδευτεί το σώβρακο με την γραβάτα. Πάντως η τσιριμπιμ τσιριμπομ εχει το ταλέντο και την αξιοσύνη  να αποκτά την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων της, οπότε είμαστε σε αναμονή.  

 

11 σχόλια:

  1. Μιλάς με γρίφους Γέροντα Ίακχε.
    Ποιούς εννοείς; Εξηγήσου για ν ανοίξουμε συνεδρίαση στο Καφενείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαθαίνω οτι οι Αφοί Παπαμιχαλάκη που χτίστηκαν απ τον Αραμπατζή, ετοίμασαν τηλεοπτικό σταθμό.
    Επιτέλους. Να απαλλαχθούμε από τις σαύρες των τοπικών καναλιών.
    Να προσλάβουν σοβαρούς και έμπειρους δημοσιογράφους οχι κουρκουλούκια, και να τους πληρωνουν.
    Εκλογες έρχονται, κάτι ξέρουν και τον στήνουν τώρα.
    Θα μασήσει η μασέλα τους κανα κοκαλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Τι είναι αυτοί εφοπλιστές; ή τίποτα σαν τους Αδελφούς Κατσάμπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο προφήτης ήδη έχει θέση έμμισθη, και αναρριχήθηκε στο Νο2, ότι ήταν και στον Φωτιάδη, που του την έκανε για τα αργύρια, με την συγκατάθεση του Φωτιάδη.
    Η τσιριμπίμ, έκανε μια μικροεπανασταση, και τα έβαλε, δήθεν, ταχα, με την ολοκλήρωση, φαίνεται ότι πηρε ανταποδοτικά κάποιες ώρες σε συλλόγους και όλα λύθηκαν.
    Τώρα αν θα κάνει και το πηδημα, θα φανεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χρυσανθιδης πήρε θέση και μισθό. Έκανε τη δουλειά του μια χαρά...Δεν υπάρχει περίπτωση να συγκρουστεί με κανέναν, τόσο γλείψιμο έριξε, τόσες κωλοτουμπες έκανε,τόσους συντρόφους πούλησε, δεν θα τα θυσιάσει για κανέναν και για τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο συνδυασμό του Δημάρχου όλα καλά; Ακούγεται ότι υπάρχουν γκρίνιες για τον Αντιδήμαρχο εκ μεταγραφής γιατί όπου πηγαίνουν οι σύμβουλοι ακούνε χοντρό κράξιμο από τους ψηφοφόρους τους για την επιλογή του Χρυσάφη όχι μόνον να τον πάρει μαζί του αλλά και να του χαρίσει μισθό σφάζοντας στο γόνατο τον συμπαθή πλέον σε όλους Ταϊρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέρα από όλα τα άλλα αξίζει να παρατηρήσουμε ότι μόνο στον Ιακχο περνούν σχόλια που αφορούν τον Προφήτη από το Τουτλι. Η κοινωνία βράζει και δεν μπορεί να εκφραστεί καθώς τα υπόλοιπα μέσα είναι βουβά και προφανώς χορτάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Χρυσανθιδης θα επικρατήσει. Εδώ ο Χρυσάφης καρατομησε Ταϊρη, έκλεισε τα αυτιά του στις όποιες διαφωνίες και θα κωλωσει στην πλήρως ελεγχόμενη κι ευεργετημενη Αλεξάνδρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερωτήσεις: Με ποιον δημοτικό σύμβουλο της Συμμαχίας ο Χρυσανθιδης δεν ανταλλάσσει ούτε βλέμμα; Ο Χρυσάφης το γνωρίζει κι αν ναι με ποιον από τους δύο συντάχθηκε; Ο σύμβουλος αυτός θα μείνει ή θα την κάνει για άλλες πολιτείες ή για το σπίτι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απορώ γιατί οι Δημοτικοί σύμβουλοι της Συμμαχίας μένουν άφωνοι σε αυτά που συμβαίνουν. Φοβούνται, δεν μπορούν, βολεύονται με θέσεις και μισθούς, σκέφτονται μόνο την επανεκλογή τους; Όσο αυτοί βλέπουν τα τρένα να περνούν τόσο θα κυριαρχούν όψιμοι σύμμαχοι τύπου Χρυσανθιδη κι Ελευθεριαδου και θα κάνουν τα παιχνιδάκια τους με τις ευλογίες του Αλέκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους έχεις ικανούς να ορθώσουν παράστημα;
      Δεν τα βλέπεις σαν καημένα είναι.
      Αν δε πουμε για το επίπεδο, μορφωτικό και πνευματικό.
      ... Ασχολίαστο.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ