Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΙΝΕ , ΟΧΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

         Ο ''ΣΜΠΙΡΟΣ'' ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΦΘΑΛΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ


Διαβάζω το λιβάνισμα των Χρυσάφη - Μυσιρλή από το serresbomb ( τώρα ο φιλόλογος τα γράφει, ο κοντός τα γράφει θα σας γελάσω ) αλλά χαμηλά την μπάλα boys , τυπικός έλεγχος της λογιστικής απεικόνισης των οικονομικών του Δήμου έγινε (αν υπήρχε ανάληψη υποχρέωσης, πίστωση της δαπάνης  στον προϋπολογισμό, έκδοση χρηματικού εντάλματος κτλ.). Αλλοίμονο εάν και αυτά δεν ήταν σωστά. Δεν εγινε διαχειριστικός έλεγχος επι της ουσίας ... δηλαδή ο Αρκουδος ο Σερευχουλης κοστολογήθηκε 30.000 ευρώ, έπεσε το κράξιμο και ξαφνικά έπεσε η τιμή στις 15.000 ευρώ , αν ο έλεγχος βρήκε το τιμολόγιο των 15.000 ευρώ και το αντίστοιχο χρηματικό ένταλμα κτλ κανονικά καταχωρημένα στα βιβλία του Δήμου , αρα όλα καλα ... πήραμε άριστα. Τώρα γιατί η τιμή του Σερευχουλη εγινε υδράργυρος ή εάν στην αγορά ο Σερευχουλης πουλιότανε 3.000 ευρώ δεν το εξέτασε ο Δημοσιονομικός Έλεγχος , αυτά είναι έργο του διαχειριστικού Ελέγχου που φυσικά δεν πραγματοποιήθηκε για το 2021 αφού ακομη δεν εγινε από το ΔΣ της ΚΕΔΗΣ ο απολογισμός της Πολιτείας των Ευχών του 2021.

 Διαβαζω λοιπον : Άριστα μαθαίνει ο σμπίρος μου ότι πήρε ο Δήμος Σερρών από τη Γενική Δ/ση Δημοσιονομικού Ελέγχου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η οποία πριν από λίγες ημέρες προέβη σε τακτικό έλεγχο της οικονομικής κατάστασης και της εν γένει λειτουργίας του Δήμου Σερρών. Το χαμόγελο ικανοποίησης, συνεχίζει ο σμπίρος μου, είναι εμφανές τόσο στο πρόσωπο του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη όσο και σε εκείνο του αρμόδιου αντιδημάρχου Σπύρου Μισιρλή , οι οποίοι αισθάνονται πλήρως δικαιωμένοι από τη στρατηγική και τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής. 



      Τον Δήμαρχο όμως μάλλον εμφανώς προβληματισμένο τον βρίσκω, αγαπητέ ''σπίρο'', σαν συννεφιασμένη Κυριακή είναι ο φουκαράς



6 σχόλια:

  1. Επιτέλους μια σωστή και πραγματική προσέγγιση των θεμάτων.
    Για τις απλωχεριές θα μιλήσουμε προσεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε, μας εχεις ζαλίσει με τον σπιρο.
    3 χρονια τον είχες στη καβάντζα και σε 3 μήνες τον έκανες σαν να είναι πίσω από όλα.
    Τον τσιγκλάς και μας γράφει.
    Γράψουν και σύ να μείνει στα αζήτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίακχε, μην πέφτεις κι εσύ στο τριπάκι του κοντού. Αυτό θέλει αυτός. Πετάει πάντα την μπάλα στην εξέδρα μιλώντας περί ψεύτικου προφίλ κ.λπ. για να τσιμπήσουν κάποιοι και έτσι να ξεγλιστρήσει και να μην απαντήσει επί της ουσίας. Κατά καιρούς, διαδίδει ότι το εν λόγω προφίλ το διαχειρίζονται διάφοροι που θεωρεί αντίπαλους του επειδή τον ξεφτιλίζουν με αλήθειες και είναι ανίκανος να τους αντιμετωπίσει.

    Τι πάει να πει ψεύτικο-ξεψεύτικο προφίλ; Λέει αλήθειες; Λέει. Τα αποδεικνύει όλα με έγγραφα και στοιχεία; Τα αποδεικνύει. Άρα ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν καταλαβαίνω. Επειδή δηλαδή δεν μπορεί να χωνέψει ο κοντός ότι βγαίνουν στη φόρα αυτά που κάνει με το καθεστώς Χρυσάφη και δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, πιπιλάει συνεχώς ότι πρόκειται για ένα ψεύτικο προφίλ. Ε και; Επί της ουσίας δεν είδαμε να απαντάει. Γιατί;; Ας απαντήσει στις αλήθειες και στα έγγραφα που δημοσιεύονται. Στην τελική μπορεί να είναι και αληθινό προφίλ. Επειδή ο κοντός φαντασιώνεται διάφορα, δε σημαίνει ότι ισχύουν κιόλας.

    Πάμε τώρα στα πρόσφατα ερωτήματα που είναι συγκεκριμένα και σαφέστατα: Γιατί 11.700 ευρώ για τη θέση του υπεύθυνου τύπου της ΔΕΥΑΣ; Ποια είναι ακριβώς τα καθήκοντα που πρέπει να κάνει ο υπεύθυνος τύπου και που δικαιολογούν το ποσό αυτό; Με τι κριτήρια κατέληξαν στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο; Ποιοι ήταν οι άλλοι και γιατί τους απέκλεισαν; Πώς γίνεται τα τελευταία χρόνια να αποτελεί ο συγκεκριμένος συχνή επιλογή στον Δήμο Σερρών (ΚΕΔΗΣ, ΔΕΥΑΣ); Αλήθεια είναι δήθεν ο μόνος έμπειρος από όλους τους άλλους δημοσιογράφους; Ή μήπως κριτήριο επιλογής αποτελεί το λιβάνισμα και το κλειστό στόμα (όπως ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια); Πώς άραγε θα ασκήσει κριτική όταν πληρώνεται από αυτούς που πρέπει να ελέγχει;
    Ποια είναι εν τέλει η επίσημη ιδιότητά του; Δημοσιογράφος; Κατασκευαστής ιστοσελίδων της ΚΕΔΗΣ; Υπεύθυνος τύπου ΔΕΥΑΣ; Εκφωνητής των παρελάσεων από την Περιφέρεια; Ο δημοτικός μας προμηθευτής των απευθείας αναθέσεων; Ποιος είναι τέλος πάντων;

    Υ.Γ. Ας πει κάποιος στον κοντό ότι και το σέρρεςβρομ στο οποίο γράφει και παινεύει τον εαυτό του, στο οποίο υπονομεύει τους συναδέλφους του, λογοκρίνει και δεν τολμάει να δημοσιεύει σχόλια που ξεμπροστιάζουν αυτόν και το καθεστώς Χρυσάφη είναι ένα ψεύτικο (κατά τα λεγόμενά του) μπλοκ. Μη μιλήσω και για ψεύτικα προφίλ όπως ας πούμε το ερμαφρόδιτο προφίλ «Ιφιγένεια-Αλέξανδρος» κ.λπ. κ.λπ.………..

    (Συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΄΄Το χαμόγελο ικανοποίησης, συνεχίζει ο σμπίρος μου, είναι εμφανές τόσο στο πρόσωπο του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη όσο και σε εκείνο του αρμόδιου αντιδημάρχου Σπύρου Μισιρλή , οι οποίοι αισθάνονται πλήρως δικαιωμένοι από τη στρατηγική και τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής.'' χαχαχαχαχα 😂🤣🤣🤣🤣

    Γράφουμε και καμία μαλακία για να περνάει η ωρα. Που την είδατε την δικαίωση; Δεν εγινε απομίμηση του εργου και των στρατηγικών επιλογών της Δημοτικής Αρχης, ελέγχθηκαν για το αν εφάρμοσαν το Γενικό Λογιστικο Σχέδιο των ΟΤΑ !!!! ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ
    😋😋😋

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. ΠΡΟΣ 15 Οκτωβρίου 2022 - 12:18 π.μ.

    Φίλτατε αναγνώστη μονο στο τρυπάκι του κοντού δεν πέφτω. Συμφωνώ απολυτως αφού το βιώνω χρονια τώρα, ότι η μονη άμυνα των λαμογιων εναντίον της αληθείας είναι η επίθεση στην ανωνυμία, η οποια κατά την άποψη μου είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Το περιεχόμενο μιας είδησης αν είναι αξιόπιστο η όχι κρίνεται από τα στοιχεία που παραθέτει και όχι απαραίτητα από τα στοιχεία του υπογράφοντος. Θέλουν να γνωρίζουν ποιος αποκαλύπτει τις άρρωστες συμπεριφοράς τους για να μπορούν να τον απειλούν και να τον εκβιάζουν. Αλλωστε οι ντεμοσιογραφοι μας που γράφουν επώνυμα είναι μονο ντρελιβεραδες των δηλώσεων και Δελτίων Τύπου των εν γενει αιρετών μας , πολλοί εκ των οποίων έχουν απαυδήσει και αναφέρθηκαν Δημόσια σε ΠΛΗΡΩΜΕΜΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ.

    Τα καθήκοντα κοντού αναφέρονται στην απόφαση της ΔΥΕΑΣ που υπογραφεί ο Σαφαρικας που δεν εμπίπτουν στα καθήκοντα δημοσιογράφου αλλα μάνατζερ !!!! αλλα φόρτωσαν με μπαρούφες τα καθήκοντα προκειμένου να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ 11.700 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ''ΣΜΠΙΡΟΣ'' ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΦΘΑΛΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

    Που πάει να πει ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα με τον ανύπαρκτο - πανταχού παρόντα "ΣΜΠΙΡΟ".
    Αν σας δείξουν δε και μία οφθαλμολογική εξέταση στο όνομά του, τότε εκτός από υπαρκτός καθίσταται και αξιόπιστος θεσμικός παράγων. Ο επονομαζόμενος και ωτακουστής.

    Σαν δεν ντρέπεστε όλοι σας, ανύπαρκτοι ντελάληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ