Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

ΜΙΧΑΛΗ , ΘΥΜΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

                     ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ


14 σχόλια:

  1. Αχ Μιχάλη. Πότε θα τελειώσει το φωτοβολταϊκό στην κουμαριά να πάρουν όλα τα σερρας ρεύμα; Με τους δεξιούς τα συνεταιράκια σου θα μας δώσεις τα φώτα σου. Αχ Μιχάλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσελεπης. Ξεκίνησε τσιράκι του βουλευτή της ΝΔ Σερετη. Έγινε ΠΑΣΟΚ. Έριξε τον πασόκο δήμαρχο Χατζησπύρογλου συμμαχώντας με τους δεξιούς. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία μεγάλων ανδρών στο ΠΑΣΟΚ και αναρριχήθηκε . Ως βουλευτής τίποτα . Μετά υποδιοικητής ΟΓΑ. Τη θέση του με μισθό 3.000 ευρώ ίσως και παραπάνω την έδωσε στο γιο του. Έχει φωτοβολταϊκά καμία 10. Τώρα κάνει με τον πασια από το αδελφικό ένα τεράστιο. Λεφτά με τη σέσουλα. Σερραιοι να τους χαίρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τζελέπης είναι ο μόνος που πανελλαδικά δίνει προτάσεις στον αγροτικό τομέα και ως βουλευτής είχε δώσει λύσεις σοβαρές στον αγροτικό μας νόμο! Δεν είναι τυχαίο ότι τόσα χρόνια τον σέβονται απ' όλα τα κόμματα και τον καλούν σε όλες τις εκδηλώσεις ως κεντρικό ομιλητή! Αλλά τι να κάνεις! Όσους δεν φτάνουν οι μίζεροι , τους πετροβολουν. Μπράβο Μιχάλη! Συνέχισε δυνατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μόνες λύσεις που έδωσε ο Μιχάλης είναι για τα οικονομικά του και τα οικονομικά της οικογένειας. Πόσα φωτοβολταϊκά έχει κατασκευάσει ;Με ποια χρήματα κατασκευάζει το μεγαλύτερο φωτοβολταικό στις Σέρρες ; Ποιες λύσεις έδωσε τόσα χρόνια στο Νομό Σερρών που μαραζώνει καθημερινα στον αγροτικό τομέα. Το ΠΑΣΟΚ με τον τζελέπη στις Σέρρες δεν έχει καμία τύχη. Βάλτε το καλά στο μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με ποιον θα έχει τύχη το ΠΑΣΟΚ στα Σερρας ; Με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, η με τον άλλον του ΟΠΕΚΕΠΕ;

      Διαγραφή
    2. Πάντως όχι με αυτόν που κρατάει το ΠΑΣΟΚ στα σερρας χαμηλά για να βγαίνει βουλευτής. Κάθε φορά φτιάχνει χειρότερο ψηφοδέλτιο από την ανασφάλεια του. Στο κάτω κάτω υπάρχει και ο Τρεντσιος, η Κέλλυ,και τόσα αλλά παιδιά.

      Διαγραφή
  5. Μιχάλη για ένα και μόνο πράγμα σε παραδέχομαι.
    Εγινες πλούσιος σε μια περίοδο που οι άλλοι φτωχοποιούνταν.
    Τέτοια σοσιαλιστική προσέγγιση δεν την έκανε κανένας.
    Εσύ είσαι σοσιαληστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουλάχιστον οι αγρότες ξέρουμε τι έχει κάνει και πάλι καλά έχουμε ανθρώπους σαν αυτον..έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε δικηγόρους και γιατρούς σε αγροτική περιοχή να γυρνάνε και να το παίζουν γνώστες. Όπου φυσάει ο άνεμος είναι όλοι αυτοί.. τουλάχιστον ο Τζελέπης στάθηκε βράχος στα πιο δύσκολα χρόνια . Όλα τα άλλα είναι λάσπη στον ανεμιστήρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πότε δηλαδή ασχολήθηκε ο Τσελέπης με την γεωργία? Έβαλε καμία παραγωγή και δεν το ξέρουμε ; Από τότε που κουβαλούσε την τσάντα του Σερετη μια ζωή στα γραφεία είναι και ας έβγαλε με το ζόρι το γυμνάσιο. Φτάνει με τους αγροτοπατέρες της πολιτικής. Ας πάει σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στάθηκε βράχος ο τζελεπης στα δύσκολα χρόνια.. με το αζημίωτο πάντα. Σοβαρευτείτε ρε. Ο Μιχάλης δεν κάνει τίποτα τζάμπα. Βρήκε μαγαζάκι και το κράτησε για να αρμέγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Ρε φιλε ( 25 Οκτωβρίου 2022 - 3:46 μ.μ ) δεν καταλαβαίνω την λογική σου
    ''Εγινες πλούσιος σε μια περίοδο που οι άλλοι φτωχοποιούνταν''

    Δηλαδή ήταν υποχρεωτικό να φτωχοποιηθει και ο ίδιος ; Αλλωστε στις κρισεις γεννούνται οι ευκαιρίες πλουτισμού. Το ζητούμενο είναι αν ο Τζελέπης πλούτησε χαριστικά ή έβλαψε άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. .. . . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΠΟΛΙΤΗ , ( ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙΓΑΝ ΤΑ ΚΑΠΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΑΖΟΝΤΕΣ ) , Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ( όχι κινάλ ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ , ΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ . . . . . . .https://youtu.be/GTx_1PbJJIU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε βέβαια. Αφού όληη οικογένεια του Λασπά μπήκε συνέταιρος στα φωτοβολταϊκά του Μιχάλη. Μπράβο στην Πεντάπολη. Μπράβο στον Μιχάλη.

      Διαγραφή

  11. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ (27 Οκτωβρίου 2022 - 7:53 π.μ.) Ηρεμήστε εχετε ξεφεύγει το μένος κατά του Τζελέπη σας οδηγει σε ατραπούς ανοησίας. Τι θέλετε να μας πείτε ότι ο Μιχάλης είναι η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και καταρτίζει μονος το ψηφοδέλτιο των Σερρών; Δηλαδή με μεγάλη ελαφρότητα μας λέτε ποσο ασόβαρο κομμα είναι το ΠΑΣΟΚ; Μην πυροβολείτε τα ποδια σας.

    Οσο αφορά την Κέλλυ είναι η μοναδική που μπορεί να σταθεί στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ αλλα μέχρι σήμερα δεν εχει δείξει να ενδιαφέρεται. Ο Τρεντιος ποιος είναι, ποια είναι η κομματική του διαδρομή ; Οσο για τα αλλα παιδιά ... ένα εχω να πω τα ''τόσα άλλα παιδιά'' , αυτά είναι για τις Παιδικές Χαρες δεν είναι για τα ψηφοδέλτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ