Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤ3 : ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ



 

3 σχόλια:

  1. Ηλίας Κασιδιάρης: Η υψηλή στρατηγική του Ιωάννου Μεταξά και τα μεγάλα “ΟΧΙ” των Ελλήνων

    Πολλοί άθλιοι υβριστές μου, ψελλίζουν κατά καιρούς, ότι αν ζούσα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο θα υποστήριζα τον “Άξονα” και άλλες αντίστοιχες προκλητικές συκοφαντίες. Αποκρύπτουν όλοι αυτοί οι ανιστόρητοι, ότι το καθεστώς που είπε “ΟΧΙ” στους Ιταλούς και στους Γερμανούς εισβολείς, ήταν καθεστώς Εθνικιστικό, απόλυτα εχθρικό προς τα αντεθνικά ιδεολογήματα και του φιλελευθερισμού και του κομουνισμού.
    Τη νύχτα της 28ης Οκτωβρίου, ο Στρατηγός Μεταξάς στάθηκε εντελώς μόνος απέναντι στους ιταμούς εισβολείς και είπε εντελώς μόνος το μεγάλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΒΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ.


    Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου τιμήσαμε τις δύο Εθνικές επετείους (την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης μας και το Έπος του 1940), στο πρόσωπο δυο Ηρώων που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Πατρίδας. Στη μνήμη του ήρωα Συνταγματάρχη Βασιλείου Αβδελά και του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα ετελέσθη μνημόσυνο στον Ιερό Ναό των Κοιμητηρίων της Ευαγγελίστριας της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια τρισάγιο και κατάθεση στεφάνου στο μνήμα του Αβδελά στον ίδιο χώρο.

    Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Συντονιστική Επιτροπή Συλλογικοτήτων για την Εθνική Μνήμη και Τιμή. Παρέστη, όπως κάθε χρόνο, πολυπληθής αντιπροσωπεία του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο που έψαλλαν με συγκίνηση όλοι οι παριστάμενοι.
    Το βράδυ της ίδιας ημέρας συμμετείχαμε με μεγάλο αριθμό οχημάτων και μηχανών στην γαλάζια μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης που οργάνωσε ο Ιερός Λόχος. Σε όλη την διαδρομή της πορείας οι Θεσσαλονικείς χειροκροτούσαν με ενθουσιασμό και ζητωκραυγές.

    Λίγο αργότερα οι λεβέντες της νεολαίας μας πέταξαν ενημερωτικά έντυπα των ΕΛΛΗΝΩΝ στον χώρο της παρελάσεως για να ενημερωθούν όσοι παρακολούθησαν την στρατιωτική παρέλαση.


    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. . . . μαντιναδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ :<< ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑΡΙΔΕΣ
    , ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΑ , ΗΛΙΕΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΔΕΣ ???????
    28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ??????

    ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΡΟΤΙΩΜΙΑΣΤΕ : << Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ????? >> ?????

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ . . . . . . . !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    https://youtu.be/sovyn1DgZGw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ