Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ : ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΥΡΑΓΙΟ

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΗΣ SEREXPO



 ΓΟΥΝΑ , ΟΛΑ ΚΑΛΑ; ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; 
 ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ;


Διαβάζω ότι λόγω ματαίωσης της συναυλίας του Αργυρού,  ''ο επιχειρηματίας'' πλειοδότησε και μίσθωσε το κυλικείο της SEREXPO από τις 16.200 που ήταν η μίσθωση, κατέθεσε την προκαταβολή των 4.000 ευρώ και αντί ολοσχερούς εξόφλησης κατέβαλε το ποσό των 8.000 ευρώ το οποίο περιέργως αποδέχθηκε η ΕΠΑΝΕΣΕΡ και για το υπόλοιπο των 4.000 ευρώ κατέθεσε αίτηση μείωσης του μισθώματος και αναμένει σχετική απαλλακτική απόφαση !!!!!! 

 Αυτά τα ευτράπελα μόνο στο Καραμανλιστάν μπορεί να συμβαίνουν.  


8 σχόλια:

  1. ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΟΥΝΑ , ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ''Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΩΡΑ'' ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιωργο Γούνα όλοι εμείς οι επαγγελματίες που σε ψηφίσαμε περιμένουμε από σένα να βγεις και να μιλήσεις για τα κυλικεία που έχει γίνει τόσο ντόρος.
    Ποιός τα πήρε και με τι κόστος?
    Εχει πληρωθεί το ποσό?
    Είναι αλήθεια αυτο που ακουστηκε οτι ζήτησε αυτος που τα πηρε τα κυλικεία να μειωθεί το ποσό εις βαρος των σερραίων επαγγελματιών?
    Εγινε με διαφανείς διαδικασίες?
    Εσυ έχεις οποιαδήποτε συμμετοχή στα κυλικεία?
    Πρέπει να μιλήσεις γιατί πολλά ακούγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Εάν τολμήσει ο Μαλλιαράς να κάνει μείωση του τιμήματος της μίσθωσης, τότε βάζει το κεφάλι του στον ντορβά. Όπως και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΑΝΕΣΕΡ, στους οποίους θα καταλογισθεί το ποσό της μείωσης ενώ οι υπόλοιποι μειοδότες ετοιμάζονται για αγωγές αποζημίωσης λόγω νόθευσης του ανταγωνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά μην σκίσουν κανένα καλτσον αυτοί που θα κάνουν αγωγές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τίμημα είναι 20200€ μαζί με το ΦΠΑ.
    Τα υπόλοιπα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλλιαρά, σωστά διαβάζω; 20.200 ευρώ η σύμβαση άρα 8.000 ευρω το κούρεμα ζητάει ο Σιδηροκαστρινος; Σύμβαση υπογράψατε ή νταβατζη βάλατε στο Κυλικείο της SEREXPO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. 4 ευρώ το σουβλάκι μα μια φέτα ψωμί συν 2 ευρώ εάν έπαιρνες και δεύτερο σουβλάκι (σουβλάκια να τα κανει ο θεος) και 3 ευρώ το κουτάκι της μπίρας πουλούσε ο αλήτης ο χωριάταρος και τώρα ζητάει μείωση 8.000 ευρώ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Θανάση αληθεύει ότι θα δώσεις συνέντευξη τύπου , αύριο Παρασκευή για τα πεπραγμένα της αποτυχίας της SEREXPO ; Πρόσεξε τι θα πεις δημόσια γιατί κάποιοι σε περιμένουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Και φιλική συμβουλή μην είσαι μόνος στην συνέντευξη σαν την καλαμιά στον κάμπο.
    Να είστε κομπλέ η τριάδα της αρχικής συνέντευξης τύπου. Να είναι παρόντες και οι κοντοί. Μην γίνεις η Ιφιγένεια της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ