Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ...

... ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΤΟΥΝ  ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ 


Αγαπητέ μου Νότη,  

ποιο περιστατικό να ερευνήσει και ποια σύνορα της Τουρκίας να προστατέψει, ο Ερντογάν,  βρε γκιρίζι που παριστάνεις και τον υπουργό τρομάρα σου. Ακομη τέσσερα χρόνια τώρα δεν κατάλαβες ότι όλο αυτό το νταλαβέρι είναι οργανωμένο σχέδιο , όπως και τα σκάφη που όλως τυχαιως βουλιάζουν μονο ελληνικά ύδατα, για να αποκτούν οι λαθροισλαμοεισβολεις ''κατά το διεθνές δίκαιο'' ως ναυαγοί το δικαίωμα να αιτούνται άσυλο στην Ελλάδα. Αυτό επιδιώκει ο Σουλτάνος και συ κουβαλάς νερό στο μύλο του.

Ποια ντροπή για ποιον πολιτισμό ηλίθιε ... η Τουρκία είναι κράτος δολοφόνος με βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο , μονο από τις σφαγές κατά των Ελλήνων  και όταν ο άλλος σου λέει κατάμουτρα '' θα σας πετάξουμε στην θάλασσα όπως το 1922'' , ''θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα'', εσυ ακόμη ψάχνεις να βρεις γωνίες στα εικοσάδραχμα;

Και τους μαζέψαμε και ακούσαμε από την Τουρκία ότι ''εμεις οι απολίτιστοι Έλληνες τους ξεβρακώσαμε''

Αι σιχτίρ γραικύλοι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ