Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

ΜΑΚΗ ΤΕΝΕΚΕΤΖΗ , ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ''Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΩΡΑ'' ...

 Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΣΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ

Ο Μάκης Τενεκετζής είναι ο ανθρώπους κλειδί της υπόθεσης με την διττή ιδιότητα του του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου και της ΕΠΑΝΕΣΕΡ. Δηλαδή ο άνθρωπος που εχει την αποκλειστική ευθύνη των οικονομικών των δυο νομικών προσώπων και νομιμότητα των οικονομικών συναλλαγών τους.
Επομένως εάν ισχύουν τα οσα διαρρέουν στην πιάτσα και στο διαδίκτυο , ότι ο Προέδρος αυτοβούλως πλήρωσε τον Δραμινο ατζέντη τις 6.000 ευρώ χωρίς την τήρηση της νομιμότητας  των οικονομικών συναλλαγών * (χωρίς απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου) τότε η ανοχή που φέρεται ότι επιδεικνύει τον καθιστά άμεσα συνυπεύθυνο για την ζημία που προκλήθηκε. Σημειώνω ότι εκτός από τον Οικονομικό Επόπτη στο Δ.Σ. της ΕΠΑΝΕΣΕΡ, υπάρχει και Ταμίας τον οποίο φέρεται ότι παράκαμψε ο Προέδρος.

Τα πράγματα είναι απλά κ. Τενεκετζή ή διαψεύδετε τις καταγγελίες του Γούνα ή τις επιβεβαιώνετε και κινείτε τις διαδικασίες αποκατάστασης της νομιμότητας, ή μπαίνετε στο κάδρο διπλα στον Πρόεδρο.

Η σιωπή συνιστά συνενοχή και σας υπενθυμίζω ότι το έγκλημα τελείται και δια παραλείψεως, όταν δηλαδή δεν ενεργείς ως όφειλες εκ των καθηκόντων σου και έτσι συμβάλεις στην επέλευση του ζημιογόνου αποτελέσματος, το οποίο δεν θα επέρχετο εάν ασκούσες τα καθήκοντα σου. Την ιδια ευθύνη έχουν και τα υπόλοιπα μελη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΑΝΕΣΕΡ εκ των οποίων ο Αντιπρόεδρος είναι δημοσιογράφος και εκδότης εφημερίδος, ακόμη ενας λόγος που δεν δικαιούται να σιωπά. 

12 σχόλια:

  1. Γιατι ανέβασες φώτο τον Γκουσγκουνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη δεν παραιτήθηκε ο Μαλλιαρας; Την πάτησε σαν βλαχαδερο και μας φάγανε έξι χιλιάρικα οι Δραμινοι παπατζηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοί φέραν τον Δραμινό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΣΕΡ
    Μετά την εκλογή των νέων μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου συγκροτήθηκε την 22.07.2022 σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠ.ΑΝ.Ε.ΣΕΡ.και η σύνθεσή του είναι η εξής:
    Πρόεδρος: Αθανάσιος Μαλλιαράς,
    Αντιπρόεδρος: Διονύσης Τριανταφύλλου, εκδότης της εφημερίδας ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ
    Γενικός Γραμματέας: Μάριος Βαλής,
    Οικονομικός Επόπτης: Θωμάς Τενεκετζής,
    Ταμίας: Βασίλης Μαντζαρούδης

    Το καταστατικό υ=της ΕΠΑΝΕΣΕΡ προβλέπει:

    Άρθρο 10ο
    Αρμοδιότητες Διοικητικού Συμβουλίου
    Το Δ. Σ. συνέρχεται τακτικά τουλάχιστον κάθε μία φορά το μήνα. Εκτάκτως δε συνέρχεται μετά από πρόσκληση του Προέδρου η’ εάν ζητήσουν τούτο τρία τουλάχιστον από τα μέλη του ,οπότε ο Πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να το συγκαλέσει το αργότερο εντός 10 ημερών.

    Επομένως οι τρεις εκτός των Μαλλιαρά και Τενεκετζή έχουν υποχρέωση να ζητήσουν την σύγκλησή του Διοικητικού Συμβουλίου και να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Πρόεδρο


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα τα είπε ο Μακης όλα στο συμβουλιο . Δεν πληρώνει ο Ταμίας αλλά ο Μαλιαρας . Είναι γραμμένα στα πρακτικά . Αυτά κατήγγειλε ο ΓΟΥΝΑΣ στο συμβουλιο και δεν μίλησε ο Μαλιαρας . Τον ρώτησε και ο Καλαϊτζίδης ποιος πληρώνει δεν μίλησε κανεις . Αντε Μάκη πες ότι δεν πληρώνεις εσυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ανοίξει ο φάκελος του Δήμου Σιδηροκάστρου για τα χαμένα χρήματα από θερμοκήπια . Δομουχτσιδη δήμαρχε ποιος δεν έδωσε 135000 χιλ ευρώ στον Δήμο Σιδηροκάστρου ; Μιλά Φώτη τι κρύβεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΙΑΚΧΕ ΠΗΡΕΣ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ?
    Η
    ΕΠΙΧΟΡΉΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ (ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ)??
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δομουχτσιδη έχεις Γράμμα από Σιδηρόκαστρο για τα θερμοκήπια . Οι πολίτες ρωτούν και πρέπει να μιλήσεις Φώτη μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Μέχρι το 10 μετράνε ρε αγράμματε, δεν διαβάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ