Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ , ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ;


 Η  πρώτη δράση αγαπητέ Χρήστο είναι να καθαρίσεις  το Επιμελητηριο από "τον κόπρο των Δρογαλομπαλίτηδων" , να αποκαλύψεις την σπατάλη και την ρεμούλα αυτών  των τρωκτικών και να φροντίσεις να επιστρέψουν τα χρήματα πίσω ...

Και αρχίζω από το λαμόγιο υπάλληλο  και τα χρήματα των Κατασκηνώσεων. Ποια ήταν τελικά η απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου; Με ποια ποινή τιμωρήθηκε; Μήπως η ποινή επιφέρει την απόλυσή του;  Γιατί καθυστέρησε δύο χρόνια η διαδικασία εξέτασης της υπόθεσής του ;

Χρήστο περιμένουμε επίσημη ενημέρωση με Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου

12 σχόλια:

  1. Ποιός διευθυντής πολιτικού γραφείου ,ενος εκ των τριων βουλευτών της ΝΔ έβγαλε στο εξωτερικό καταθέσεις ύψους 500.000 ευρώ ( πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ ) σύντομα όνομα και τράπεζα που έγινε η συνναλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/11/2011.Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΝΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΟΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ (ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ Κ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ)ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΟΜΟΣ 3548 (ΦΕΚ Α 68/20-3-2007)
    Καταχώριση δημοσιεύσεων των φορέων του Δημοσίου στο νομαρχιακό και τοπικό Τύπο και άλλες διατάξεις.

    Άρθρο 2
    Προϋποθέσεις για την καταχώριση δημοσιεύσεων
    1. Με απόφαση του Υπουργού στον οποίο ανατίθενται εκάστοτε οι αρμοδιότητες Υπουργού Τύπου και Μ.Μ.Ε., η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ορίζονται κατ` έτος οι νομαρχιακές και τοπικές εφημερίδες που
    έχουν τις προϋποθέσεις δημοσιεύσεων, σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 1, εφόσον εκδίδονται με τον ίδιο τίτλο επί δύο έτη οι ημερήσιες και τρία έτη οι εβδομαδιαίες "...με την επισήμανση ότι ο έλεγχος για τις εφημερίδες που περιλαμβάνονται στην υπ` αριθμ. 18130/2007 απόφαση του Υπουργού Επικρατείας (ΦΕΚ 1226 Β`) και στην υπ` αριθμ. 19734/2007 απόφαση των Υπουργών Επικρατείας και Ανάπτυξης (ΦΕΚ 1447 Β`), αφορά το προηγούμενο έτος από αυτό της εκδόσεως της εκάστοτε υπουργικής αποφάσεως,..." και συντρέχουν, καθ` όλα τα χρονικά αυτά διαστήματα, οι
    ακόλουθες προϋποθέσεις:
    α) Έχουν πωλήσεις κατ` ελάχιστον (750) επτακοσίων πενήντα φύλλων ανά έκδοση.
    β) Εκδίδονται κατ` ελάχιστο όριο σε οκτώ σελίδες οι ημερήσιες και σε δέκα σελίδες οι εβδομαδιαίες, εφόσον εκτυπώνονται σε χαρτί διαστάσεων, κατά κατώτατο όριο, 58x73 εκατοστά του μέτρου ανά φύλλο ή κατ` ελάχιστο όριο σε δεκαέξι σελίδες οι ημερήσιες και είκοσι σελίδες οι εβδομαδιαίες, εφόσον εκτυπώνονται σε χαρτί διαστάσεων, κατά κατώτατο όριο, 58 χ 36,5 εκατοστά του μέτρου ανά φύλλο (σχήμα tabloid) ή εκτυπώνονται σε ίση επιφάνεια με το οριζόμενο ανωτέρω ως κατώτατο όριο επιφανείας, ανεξαρτήτως σελίδων για τις εφημερίδες με μικρότερο σχήμα.
    ε) Περιλαμβάνουν επίκαιρη ύλη, ειδήσεις και σχόλια γενικού πολιτικού και ειδησεογραφικού περιεχομένου σε ποσοστό τουλάχιστον 65% της ύλης τους, από την οποία ποσοστό τουλάχιστον 50% αφορά σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος του
    νομού, όπου έχουν την έδρα τους οι νομαρχιακές εφημερίδες
    στ) Δεν περιέχουν ύλη η οποία αποτελεί αναπαραγωγή του περιεχομένου άλλου εντύπου (εφημερίδας ή περιοδικού), που έχει δημοσιευθεί ή δημοσιεύεται σε έντυπο του ίδιου ή διαφορετικού εκδότη. Ως αναπαραγωγή νοείται η αναδημοσίευση κειμένου άλλου εντύπου του ίδιου ή άλλου εκδότη ή άλλης δημοσιογραφικής πηγής, χωρίς ουσιαστική συντακτική παρέμβαση και χωρίς αναφορά στην πηγή. Σε περίπτωση δημοσίευσης όμοιων κειμένων σε διαφορετικά έντυπα, ως αναπαραγωγή νοείται το κείμενο του χρονικά επόμενου σε έκδοση εντύπου. Σε περίπτωση δημοσίευσης όμοιων κειμένων σε διαφορετικά έντυπα, τα οποία εκδίδονται την ίδια ημέρα, ως αναπαραγωγή νοείται το κείμενο και των δύο εντύπων. Σε κάθε περίπτωση, η αναπαραχθείσα ύλη δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσοστό 10% του συνόλου της δημοσιογραφικής ύλης και πρέπει να συνοδεύεται από την αναφορά στην πηγή.
    ζ) Απασχολούν νομίμως δημοσιογράφους. Ειδικότερα, οι ημερήσιες εφημερίδες πρέπει να απασχολούν τουλάχιστον δύο δημοσιογράφους, ασφαλισμένους στα οικεία ασφαλιστικά ταμεία. Ειδικά για νομούς με πληθυσμό κατώτερο των ογδόντα
    χιλιάδων κατοίκων, σύμφωνα με την εκάστοτε τελευταία διενεργηθείσα δημόσια απογραφή, μπορεί ένας από αυτούς να είναι ο ιδιοκτήτης, εφόσον είναι δημοσιογράφος. Οι εβδομαδιαίες εφημερίδες πρέπει να απασχολούν τουλάχιστον έναν δημοσιογράφο, ασφαλισμένο στα οικεία ασφαλιστικά ταμεία.
    Η δημοσιογραφική ιδιότητα του ιδιοκτήτη μπορεί να αποδειχθεί με την προσκόμιση ή της δημοσιογραφικής ταυτότητας του ή ενυπόγραφων άρθρων του στην εφημερίδα ή υπεύθυνης δήλωσης του, όπου βεβαιώνεται ότι είναι συντάκτης
    συγκεκριμένων δημοσιευμένων άρθρων. Σε περίπτωση απόλυσης ή οικειοθελούς αποχώρησης ενός δημοσιογράφου, δεν δημιουργείται κώλυμα κατά τις διατάξεις του παρόντος νόμου, εφόσον προσληφθεί άλλος δημοσιογράφος εντός χρονικού διαστήματος είκοσι ημερών από την ημερομηνία παραίτησης ή της επέλευσης της απολύσεως του προηγουμένου. (προστέθηκε με την παρ.3 άρθρου 8 Ν. 3752/2009,ΦΕΚ Α 40/4.3.2009).

    TA KOΣΤΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ (ΕΜΜΕΣΩΣ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!
    ΠΛΗΡΟΥΝ (ΟΛΕΣ) ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΕΔΩ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ <> ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΠΟΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την "ταμπακιερα" θα μας πεις τιποτα 4:04?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:04 ΓΡΑΦΕΙΣ "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ".

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ 10:24

    ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΔΡΟΓΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΣΤΗΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ VODAFON ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΓΑΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

    ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ 70.000 ΕΥΡΩ

    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Η VODAFON 200.000 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 4:04 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

    ΤΟ ΜΟΥΝΙ ....... ΙΑΚΧΕ.ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.ΜΙΛΑΣ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ ΓΙΑ ΡΕΜΟΥΛΑ..................ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ ΜΑΛΑΚΑ.ΜΕ ΠΟΣΑ ΣΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ?ΜΕ 100 ΜΕ 200 ΕΥΡΩ?ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΛΑ Ο ΤΕΩΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ 200ΑΡΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΛΙΚΟ ΜΕΤΑ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΞΥΛΟ.ΠΡΟΣΕΧΕ.
    Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ , ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ; στις 4:04 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8.23 κλασε μας τα αρχιδια σε παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1ον. Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΚΕΛΕΣ.
    2ον. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ ΕΥΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.
    3ον ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ? ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ? ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ?

    Υ.Γ.1 ΠΟΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ε??
    Υ.Γ.2 ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ. (ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ).

    ΑΠΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΑΙΡΟ ΗΜΙΣΥ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ